Nieuwe Boeken & Films in September ♥

Elke maand op de 28e laat ik jullie een lijstje met boeken & films zien die in de volgende maand uitkomen en waar ik het meest naar uit kijk! In September moet je al je andere afspraken afzeggen want er is zat te lezen en zien!

Zoals jullie weten lees ik 99% Nederlandse boeken en dus kijk ik altijd uit naar wat er in Nederland uitkomt! Lees je nou ook graag Engelse boeken kijk dan vooral onder aan de post! Je vind daar een link naar de mooiste boeken die uitkomen in het Engels bij mijn bookbabe Melissa!


Op 1 september verschijnt bij Moon Young Adult een boek waar ik echt al ontzettend naarseptember uitkijk! Ik weet nog dat ik bij het |Event Moon YA & De Gouden Zebra| Eenzaam en extreem ver weg was en we daar live vragen mochten stellen! Daar werd ik al nieuwsgierig gemaakt en nu, meer dan een jaar later, eindelijk het vervolg!

Wil je mijn recensie van deel 1 Eenzaam en extreem ver weg lezen? Klik dan op de titel!

De flaptekst van deel 2 is in blur voor eventuele spoilers wanneer je deel 1 nog niet las! Maar alleen het zien van die spectaculaire cover is al voldoende om je over te halen, toch?

Seren, Dom, Mariana en Ezra werden aan boord van het ruimteschip Ventura geboren, maar zullen de eindbestemming nooit bereiken. Ze besloten hun lot in eigen hand te nemen en met gevaar voor eigen leven vluchtten ze naar een prachtige, verlaten planeet. De planeet heeft veel geheimen. Het ontrafelen van deze geheimen zou de sleutel kunnen zijn tot overleven, maar tegen welke prijs?

Op 28 september brengt Moon ook het vervolg op Duizend hoog en daar keek ik ook zo naar uit!!!september

Mijn recensie hiervan kun je hier lezen!

De flaptekst is wederom in blur, maar die covers jongens  ♥ Ik word er een hele blije boekenwurm van!

New York, 2118. In Manhattan staat een wonderlijke supertoren van wel duizend verdiepingen. Leda, Watt, Rylin, Avery en Calliope genieten van een futuristisch glamourleven in de toren vol met hightech snufjes, maar ze houden gevaarlijke geheimen verborgen. Zonder dat ze het doorhebben, worden de vijf tieners in de gaten gehouden door iemand, iemand die wraak wil nemen. In een wereld van duizelingwekkende hoogtes kan één verkeerde stap een lange val betekenen.

Op 5 september verschijnt bij Harper Collins een derde deel van een serie waar ik bij het eerste deel nog niet geheel overtuigd was maar wat me toch nieuwsgierig heeft gemaakt!

Het eerste deel heette Losgelaten en mijn recensie kun je lezen door op de titel te drukken!

Er is ook al een tweede deel verschenen dat Aangeschoten heet, dit deel heb ik echter nog niet gerecenseerd!

Sinds ze met z’n allen zonder enig ouderlijk toezicht in een strandhuis aan Venice Beach wonen, hebben de zes huisgenoten al een aantal kapitale blunders begaan.
Hoeveel foute beslissingen kun je nemen in een korte tijd? Heel wat, zo blijkt…
Alles loopt uit de hand wanneer er – bijna letterlijk – nog meer lijken uit de kast komen vallen.

Op 26 september prijs je jezelf gelukkig als jij de Sneeuw als as boeken nog niet kocht want ze brengen een prachtige boxuit! Deze wil je niet missen! Mijn recensie van Sneeuw als as vind je hier!

Zestien jaar geleden werd het koninkrijk Winter onder de voet gelopen door de kwaadaardige koning Angra. De Winterianen werden tot slaaf gemaakt en hun magie werd hun afgenomen. Alle hoop is nu gevestigd op de acht mensen die wisten te ontsnappen en sindsdien op de vlucht zijn.
Meira was nog maar een baby toen Winter werd aangevallen en kent alleen het leven als vluchteling. De Winterianen zijn vastbesloten om hun rijk ooit terug te veroveren en ondernemen daarvoor gevaarlijke verkenningstochten, waarbij Meira tot haar frustratie nooit mee mag. Dus wanneer ze iets opvangt over een antiek medaillon dat Winter zijn magie kan teruggeven, besluit ze er stiekem achteraan te gaan om zichzelf te bewijzen.

Het is een goeie maand voor Harper want ze brengen op de 26e ook nog een nieuw boek uit van Claudia Gray! Misschien ken je haar van de Vuurvogel serie? Ik las haar Duizend stukjes van jou met die FAN-TAS-TISCHE cover en de recensie lees je hier!

En nu komt ze met een nieuw boek! En wel één met een onderwerp waar ik echt weg van ben, heksen!!!!

Nadia stamt af van heksen. Wanneer haar moeder van de ene op de andere dag vertrekt, laat ze niet alleen een ontredderd gezin achter, maar ook een dochter die ze nog maar half heeft ingewijd in de magie. Om een nieuwe start te maken, gaan Nadia en haar vader verhuizen, maar zodra ze hun nieuwe woonplaats in rijden, voelt ze dat er iets mis is. Ze komt erachter dat er duistere krachten aan het werk zijn, maar hoe kan zij er in haar eentje iets aan doen? Dan krijgt ze gelukkig hulp van een knappe, geheimzinnige jongen…

Op 5 september komt ook Zomer & Keuning met een boek waar ik dolgelukkig van word!Een nieuw verhaal van Sophie Jackson! Mijn recensies van de vorige delen kun je hier vinden!

Hartverscheurend, sexy en meeslepend, dat is Van jou van Sophie Jackson. Hoofdpersonen Riley en Lexie zijn al sinds hun vroege jeugd verkikkerd op elkaar, maar het leven heeft hen in een andere richting geleid. Toch kunnen ze elkaar niet vergeten. Als Riley vanwege een ziekenhuisopname van zijn vader terugkeert naar de plaats waar hij opgroeide, moet hij dan ook meteen aan Lexie denken. En het duurt niet lang voordat hij haar ontmoet – en zijn hart opnieuw aan haar verliest. Maar ze hebben allebei heel wat meegemaakt en dat maakt de liefde er niet makkelijker op. Kan er opnieuw iets opbloeien tussen hen, of staat het verleden in de weg? Van jou is het derde deel in de trilogie van de Britse Sophie Jackson waarin eerder al Stuk van jou en Stil van jou verschenen.

Je reserveert dit juweeltje hier!

Op 8 september brengt Best of Ya een nieuw boek van Buddy Tegenbosch uit!

Hey. Ik ben Rick en ik heb echt de meest bizarre dag achter de rug.

In New York. Met Kris.
Of eigenlijk: zonder Kris, want ik had haar nog maar net ontmoet of ze was alweer verdwenen. En dan bedoel ik ook echt verdwenen. Vanished.
Ik ging haar zoeken.
Het werd een absurde zoektocht, een rollercoaster-ride van twintig uur door Manhattan, met een basejump, een drag queen, een camera, een ontvoering, een explosie, een kopstoot, een goksite, nog meer camera’s, en vooral… met Kris.
Want het was Kris die me meesleurde in haar vrije val en ik heb het gevoel dat we de grond nog steeds niet geraakt hebben. En dat is great (en spectacular en insane en niet echt slim, maar… lees mijn verhaal, dan snap je wat ik bedoel).

Mijn recensies van zijn eerdere boeken vind je hier!

Je reserveert het boek hier!

Op 15 september brengt BBNC Uitgevers de boeken van Sophie Jordan opnieuw uit in een prachtige hardcover versie!

Het verhaal trekt me ontzettend aan want ik hou van draken! En dan nog eens die prachtige hardcovers die allemaal op elkaar lijken en dus prachtig staan in je kast! Alle drie de boeken verschijnen in één keer dus neem vooral een kijkje via mijn link naar de andere covers!

Jacinda is een draki; ze ziet eruit als een meisje maar kan zich transformeren tot een draak. Vanaf het moment dat wordt vastgesteld dat ze tot een van de meest bijzondere soorten hoort, wordt haar leven beheerst door haar kolonie.

Het benauwt haar dat ze voortdurend in de gaten wordt gehouden. Wanneer ze uit opstandigheid een van de heiligste wetten van haar soort overtreedt, moet ze dat bijna met de dood bekopen. Samen met haar moeder en zusje vlucht Jacinda naar een stad midden in de woestijn waar ze als mens verder moeten gaan. Ze vindt het moeilijk om zich aan te passen aan het menselijke leven en verliest langzaam de grip op haar draki-geest. De knappe Will is de enige die haar leven
draaglijk maakt en haar draki wakker houdt. Maar Will heeft een groot geheim; hij en zijn familie zijn draki-jagers en hebben het voorzien op de kolonie van Jacinda. Jacinda weet dat ze uit zijn buurt moet blijven, maar kan ze dat ook?

Op 15 september brengt Kluitman een Young Adult uit van Susan Juby. Ik las eerder van haar de roman Het kippencollectief en deze was erg grappig! De flaptekst maakt me dus heel nieuwsgierig!

Deze hilarische Young Adult gaat over de modeverslaafde Charlie Dean en haar absolute tegenpool John Thomas-Smith. Charlie ademt mode en wil niets liever dan de modewedstrijd van de Green Pastures Academy winnen. Zo kan ze een beurs krijgen voor deze prestigieuze kunstopleiding waar ze heel graag heen wil. John interesseert zich helemaal niet voor mode; hij houdt zich liever bezig met het maken van metalen sculpturen in zijn garage. Maar ook hij wil naar de Green Pastures Academy.
Het belooft een strijd te worden die hun levens zal veranderen…

Op 19 september brengt Gottmer een boek uit waar ik heel erg naar uitkijk. Het verhaal lijkt me erg ingrijpend en gezien ik bekend ben met de aandoening ben ik heel benieuwd hoe dit verhaal uitpakt!

‘Mijn mooiste herinnering eindigt hier’ is een prachtige Young Adult over een meisje dat worstelt met een bipolaire stoornis. En niemand mag het weten.

Op veilige afstand
Een bipolaire stoornis maakt het leven er niet gemakkelijker op voor de 16-jarige Mel Hannigan. Uit zelfbescherming vertelt ze niemand over haar ziekte en houdt ze haar vrienden op veilige afstand. Dan kun je maar beter niet verliefd worden, natuurlijk.

Angst voor afwijzing
Als dat toch gebeurt, en als haar voormalige beste vriendin haar dan ook nog eens confronteert met de waarheid over het einde van hun vriendschap, stort Mels wereld in. Uit angst afgewezen te worden begaat ze een enorme stommiteit. Maar zouden haar vrienden haar echt in de steek laten als ze wisten waar ze mee worstelt?

Op 19 september brengt Boekerij deel 2 van Maya Banks Hartstocht trilogie uit! Ik heb deel 1 nog niet in bezit want hij stond op mijn verjaardags wishlist en gezien ik nog een pakketje krijg van de liefste Melissa kon ik van dit lijstje nog niks kopen! Maar wat wil ik deze serie graag compleet in mijn kast hebben staan! Al is het alleen maar voor de covers!

In Drakes schimmige wereld grijpen zijn tegenstanders ieder teken van zwakte aan om hem op de knieën te dwingen. Daarom staat hij zichzelf nooit toe daadwerkelijk om iemand te geven; dat zou hem veel te kwetsbaar maken. Zijn keiharde houding hielp hem uit te groeien tot een machtig man. En toen ontmoette hij Evangeline. Maar om haar te beschermen moest hij haar wegsturen. Nu wil hij haar terug.
Evangeline heeft geen idee waarom Drake haar zo wreed uit zijn leven verbande. Ze weet alleen dat ze er nooit overheen zal komen. Ooit bevrijdde hij haar van al haar remmingen, nu is ze weer een gevangene van haar eigen pijn. Tot ze Drake weer tegenkomt en moet beslissen of ze hem weer kan vertrouwen – en zich weer kan onderwerpen aan zijn liefde…

Mis ik een boek volgens jou? Ik hoor het graag!


En dan nog de films! Ik ben weer happy met mijn Unlimited card! Er komen natuurlijk nog veel meer films uit maar dit zijn de films op mijn watchlist!

Bekijk vooral de trailer van Mother! en Flatliners!

It

Tijdsduur: 135 minuten

Genre: Horror

It, de horror thriller van New Line Cinema en regisseur Andrés Muschietti (Mama), is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Stephen King. Al tientallen jaren jaagt dit verhaal de lezers de stuipen op het lijf.

Als in het stadje Derry, in de Amerikaanse staat Maine, mensen op mysterieuze wijze verdwijnen, krijgt een groepje jonge kinderen te maken met hun grootste angst. Ze komen oog in oog te staan met de clown Pennywise, die al eeuwenlang dood en verderf zaait.

Girls Trip

Tijdsduur: 122 minuten

Genre: Comedy

Kijkwijzer: Jonger dan 12? Dan alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.Drugs en/of alcolholmisbruikGrof taalgebruik

Vier goede jeugdvriendinnen (Regina Hall, Tiffany Haddish, Jada Pinkett Smith en Queen Latifah) zijn al jaren niet samen op pad geweest, hoog tijd dus voor een Girls Trip!

Tijdens hun reisje naar New Orleans wordt er flink gedanst, gedronken, gelachen, geflirt, en gaan ze helemaal los.

Bella Donna's

Tijdsduur: 95 minuten

Genre: Comedy, Nederlands, Romantiek

Kijkwijzer: Jonger dan 12? Dan alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.SeksDrugs en/of alcolholmisbruik

 

Bella Donna’s is een luchtige komedie waarin drie compleet verschillende jonge vrouwen controle over hun leven en hun gevoel proberen te krijgen, maar steeds uit onverwachte hoek worden overvallen door nieuwe inzichten en emoties.

Drie beste vriendinnen Amy (Kiki van Deursen), Jasmijn (Carolien Spoor) en Sasha (Eva Laurenssen) besluiten na het overlijden van hun hartsvriendin Bella om haar bucketlist te voltooien. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan! De drie vrouwen komen erachter dat iets als parachute springen, illegaal straatracen en een Brazilian wax niets is vergeleken bij opdracht #3 op de lijst; het vinden van ware liefde…

Mother!

Genre: Drama Horror Mysterie

Mother! is een psychologische thriller over liefde, toewijding en opoffering.

De relatie van een koppel (Jennifer Lawrence en Javier Bardem) wordt op de proef gesteld wanneer ze onverwachts bezoek krijgen en hun rustige leven wordt verstoord. mother! is een psychologische thriller over liefde, toewijding en opoffering. Geregisseerd door Darren Aronofsky (Black SwanRequim for a Dream).

Verder met o.a. Ed Harris en Michelle Pfeiffer.

 

Flatliners

Genre: Science Fiction

 

In Flatliners experimenteert een groep geneeskundestudenten met bijna-doodervaringen die duistere gevolgen blijken te hebben.

Een stel studenten geneeskunde experimenteert met bijna-dood ervaringen die met trauma’s uit het verleden te maken hebben. De duistere gevolgen van deze experimenten blijken echter levensbedreigend.

Heb ik ergens iets gemist? Ik hoor het graag van je!

Welk van bovenstaande boeken en films staan hoog op jouw lijstje?

De beste Engelse boeken die uitkomen in september vind je hier!

Melissa’s Monthly Releases September

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 comments

 1. Op 19 september brengt Boekerij deel 2 van Maya Banks Hartstocht trilogie uit! Ik heb deel 1 nog niet in bezit want hij stond op mijn verjaardags wishlist en gezien ik nog een pakketje krijg van de liefste Melissa kon ik van dit lijstje nog niks kopen! Maar wat wil ik deze serie graag compleet in mijn kast hebben staan! Al is het alleen maar voor de covers!

  whahaha flappie, ik geloof dat je t artikel niet meer gecheckt hebt na onze date, lol xD
  melissasbookworld onlangs geplaatst…| MONTHLY RELEASES | September 2017My Profile

 2. Leuke post, dit soort artikelen zijn een van mijn favorieten. Alhoewel ik niet vaak Nederlands lees, kijk ik toch erg uit naar Mijn mooiste herinnering eindigt hier, dat boek lijkt me echt mooi. Eigenlijk lijkt de film Bella Donna’s best leuk en grappig, haha.
  Do onlangs geplaatst…Levana – Marissa MeyerMy Profile

  1. Ik heb de trailer laatst op groot scherm gezien en hoewel hij weer lekker Nederlands is met veel bloot en seks (heel fijn als je naar een film voor 9+ gaat met een bende kids) kijk ik er ook wel naar uit! Ik ben wel bang dat hij teveel gaat lijken op alle Hangover achtige films die er nu al zijn, op dit moment draait natuurlijk ook al Girls Night Out!

   Leuk om te horen dat dit je favoriete artikelen zijn! En je leest dus meer Engels! Nou dan kun je bij Melissa je hart ophalen 😉 ik ben altijd blij als ik haar posts zie dat ik geen Engels lees! Ik zou failliet gaan haha