Nieuwe Boeken in | December 2019 ♥

De laatste maand van 2019! Het is voorbij gevlogen dit jaar! Hoewel dit echt de cadeautjes maand van het jaar is komt er vrij weinig uit?

Misschien juist wel goed, dan kunnen alle boekjes die je afgelopen maanden voorbij zag komen en misschien nog niet kocht nu je verlanglijstje op!

Toch komen er 4 boeken uit die ik zeker wil hebben!

Ben je er klaar voor?

Fusion 3 – Je laat me blozen, Kristen Proby

Riley Gibson is trots dat haar restaurant Seduction mogelijk op Best Bites TV komt. Misschien is dit de grote doorbraak waarop ze heeft gewacht. Wel ziet ze er tegenop om Mia, haar beste vriendin en de chefkok van Seduction, te moeten overtuigen dat het een goed idee is om elke dag camera’s in haar keuken te hebben. Als Riley Trevor Cooper ontmoet, de producer van de show, schrikt ze van de intense chemie tussen hen.

Als Trevor Rileys kantoor binnenloopt, staat hij aan de grond genageld. De zakelijke, afstandelijke vrouw aan de telefoon is ongelooflijk mooi en grappig. Maar kan hij haar er ook van overtuigen dat hij persoonlijk is geïnteresseerd? Of gebruikt hij de aantrekkingskracht tussen hen alleen om haar over te halen op zijn aanbod in te gaan?

Elle Kennedy, Off Campus 4 – Het doel

Sabrina James heeft haar plannen op een rijtje:met goede cijfers afstuderen, toegelaten worden op een topuniversiteit voor een master rechten, en dan werken bij een prestigieus advocatenkantoor.

Om aan haar vreselijke thuissituatie te ontkomen zal ze alles op alles moeten zetten, en daardoor heeft ze geen tijd voor een relatie. Op een avond uit ontmoet ze de knappe ijshockeyer John Tucker, die haar gelijk helemaal ziet zitten. Sabrina zwicht voor zijn charmes en besluit hem één kans te geven. Een beslissing die haar hele leven voor altijd zal veranderen…

Wacht op mij – Droom van mij, Jennifer L. Armentrout

Het kan vast niet serieus iets worden tussen Abby en Colton, maar dromen mag!

Jennifer L. Armentrout brak in Nederland door met de Wacht op mij-serie. In die serie verschijnt nu “Droom van mij’. De 28-jarige Abby loopt na een vreselijke date over straat en is ineens getuige van een moord. De politieagent die de zaak onderzoekt, is haar oud-klasgenoot Colton. Ze was vroeger verliefd op hem, maar heeft nooit gedacht dat het iets kon worden. Dat denkt ze trouwens nog steeds niet. Ze kan hooguit van hem dromen. En dat doet ze ook zeker in “Droom van mij’, een heerlijk new adult-verhaal voor fans van Jennifer L. Armentrout en de “Wacht op mij’-serie.

Sea Breeze 9 – Voor altijd, Abbi Glines

Het verhaal waar de fans om gesmeekt hebben – hoe Rock en Trisha verliefd zijn geworden – is het ALLERLAATSTE deel in de Sea Breeze-serie van bestsellerauteur Abbi Glines.

Dat was het voor december! Of heb ik nu echt iets gemist?

Naar welk boek kijk jij het meeste uit? Welke lijkt jou het leukst?

Laat het me hieronder weten, vind ik leuk ♥

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments