Nieuwe Boeken in December

De afgelopen twee maanden ben je misschien failliet gegaan na mijn posts, deze maand kun je gerust komen kijken want het is een rustige december maand!
Op 1 december komt bij Blossom Books Alter Ego uit, het eerste deel in een nieuwe reeks van Marissa Meyer.

Geheime identiteiten.Uitzonderlijke talenten.

Zij wil wraak. Hij wil gerechtigheid.

De Rebellen zijn een groep jongeren met buitengewone vermogens en talenten, die is ontstaan uit een de ruïnes van een verpulverde samenleving. Zij waren degene die vrede stichtten, de chaos in orde veranderden en de maatschappij weer herstelden. Ze zijn dan ook een symbool van hoop en moed geworden – behalve voor de slechteriken die ooit door hen verslagen en verbannen zijn…

Nova heeft een reden om de Rebellen te haten, en wil maar één ding: wraak. Terwijl ze dichter bij haar doel komt, ontmoet ze Adrian, een Rebellen-jongen die gelooft in gerechtigheid, en in Nova. Maar Nova is loyaal aan iemand die aan allebei een einde zou kunnen maken.

Bij Harper Collins verschijnt op 12 december een boek waar ik erg benieuwd naar ben! Ik las van Marieke Nijkamp eerder het boek 54 minuten en dat was ijzingwekkend goed!

Heel erg nieuwsgierig naar dit nieuwe verhaal!

Een paar dagen voordat Corey terugkeert naar haar geboorteplaats Lost Creek in Alaska om haar beste vriendin op te zoeken, wordt deze dood aangetroffen – drijvend onder het ijs. Corey is er kapot van en kan niet geloven dat Kyra zelfmoord heeft gepleegd, zoals iedereen beweert.
Daarna lijkt in Lost Creek niets meer op vroeger. Mensen doen alsof ze een vreemde is en vertellen haar dat de dood van Kyra was voorbestemd. Maar Corey voelt dat er iets niet klopt. Welke ijzingwekkende geheimen houdt
men voor haar verborgen? In de donkere koude winter van Alaska gaat ze op zoek naar antwoorden terwijl de sfeer in het dorp steeds grimmiger wordt…

En Karakter geeft 15 december een derde deel van de Sea Breeze serie uit! De recensie van deel 1 Adem (Sea Breeze #1)  kun je hier terug lezen!

Low heeft het hart van Cage gebroken nadat ze een relatie met Marcus in Alleen voor haar. Het leven van Cage begon langzaamaan van de rails te raken, eindigend in een arrestatie voor beschonken rijden. Om zijn baseballbeurs te kunnen behouden – het enige waar hij naast Low om geeft – moet Cage een zomerbaantje zien te vinden. Weg van Sea Breeze.
Op een boerderij, met een hoop koeien en zonder hete meisjes. Misschien is dat wat Cage nodig heeft om alles weer op orde te krijgen. Maar de eigenaar van de boerderij blijkt een knappe maar chagrijnige dochter te hebben. Cage ziet een hoop geheimen en verdriet in haar ogen. Hij wil niets liever dan haar zowel mentaal als fysiek uitkleden in de schuur, maar is hij wel klaar voor de consequenties?

Op 29 december brengt van Goor de filmeditie uit van Fallen. Ik vond de boeken echt super en heb nog niet eerder een verfilming van deze reeks gezien. Ik ben dus heel erg benieuwd naar zowel de film als het boek bij de film!

Wat als de persoon voor wie je voorbestemd bent nooit de JOUWE kan worden? Vanaf de allereerste schooldag trekt de mysterieuze, onweerstaanbaar aantrekkelijke en afstandelijke Daniël Grigori de aandacht van Luce Price. Hij komt haar akelig bekend voor en is haar enige afleiding op een plek waar mobieltjes verboden zijn en camera’s elke beweging waarnemen. Daniël laat heel duidelijk merken dat hij niets met Luce te maken wil hebben, maar ze kan hem niet negeren. Als een magneet wordt ze naar hem toe gezogen en ze is vastberaden om te ontdekken wat Daniël wanhopig geheim probeert te houden ook al betekent het haar dood. Fallen is een gevaarlijke pageturner en het ultieme liefdesverhaal….

Dat was het voor de december maand! Of heb ik nu echt iets gemist?

De films van december vind je hier en voor de Engelse boeken kun je terecht bij Melissa’s Bookworld!

december

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 comments

  1. Haha, de eerste twee boeken stonden al op mijn lijstje. De serie Fallen staat nog steeds ongelezen in mijn kast, dis eerst maar lezen.