Nieuwe Boeken in | Februari ♥

Ik snap niet waar de tijd blijft? Nu alweer tik ik een post met de boekjes voor Februari! Dat zijn er weer een paar hele mooie kan ik je vertellen! Kijk gauw mee naar de nieuwe boeken!

Februari is gelukkig niet een maand bomvolle maand met boeken! Hou wel wat centjes apart voor de komende maanden want daar wil je echt voor gaan sparen 😉 meer daarover natuurlijk einde van volgende maand!

Nieuw op 13 februari:

Ik begin met een boek dat je nu meteen MOET reserveren!!!! Echt serieus! Klik meteen hieronder op de link en zet hem in je mandje! Je wilt dit boek niet missen!

Was dat nog niet overtuigend genoeg dan lees hier even mijn spoiler vrije recensie!

Uitgeverij de Fontein brengt een fantastisch mooi boek uit, niet alleen het verhaal maar ook de cover!!!!

Hoshiko is de sterattractie van het gevaarlijkste circus van Engeland, waar kinderen van immigranten moeten optreden met gevaar voor eigen leven. De heersende, autochtone elite is dol op de show. Hoe gruwelijker, hoe beter.

Wanneer Ben, zoon van een machtig minister, voor het eerst de show bezoekt, wordt hij op slag verliefd op Hoshiko. Maar terwijl zij adembenemende kunsten op het hoge koord vertoont, wachten onder haar hongerige leeuwen.

Kan Ben haar helpen ontsnappen uit deze gevangenis? En heeft hij de moed het systeem aan te klagen dat zijn moeder als minister in stand houdt?


Bij Boekerij verschijnt een nieuwe serie die naar eigen zegge heel erg hot is en perfect voor fans van E.L. James, Audrey Carlan en Jessica Clare. Ik dus!!!! Ik ben heel erg benieuwd!

Een blik, een kus en niets is meer hetzelfde. Op haar afstudeerfeestje ontmoet Clara Bishop een knappe vreemdeling. Zonder waarschuwing trekt hij haar naar zich toe en kust haar gepassioneerd, waarna hij weer verdwijnt. Clara heeft geen idee wie de man is – totdat een foto van hen beiden in de krant verschijnt: het is prins Alexander van Cambridge, kroonprins van Engeland, een bad boy met koninklijk bloed…

Nieuw op 14 februari:

Dutch Venture Publishing brengt twee nieuwe boeken uit en ik ben benieuwd naar deze verhalen! Ze klinken beide erg tof!

In het Groot-Brittannië van de toekomst is perfectie te koop. Rijke ouders laten door het Ministerie voor Genetische Perfectionering (G.E.P.) perfecte kinderen maken. Mensen zonder ‘schoon’ DNA zijn Onzuiver en worden als slaaf gebruikt. De Operatie die voorkomt dat Onzuiveren nog kinderen kunnen krijgen, is verplicht.
Mina Hart is een vijftienjarig Onzuiver meisje met een geheim. Als ze met haar vader naar Regio 14 verhuist om een nieuwe start te maken, sluit ze al snel vriendschap met Angela en haar geadopteerde broer Daniel. Mina komt erachter dat Daniel ook geheimen heeft en dat zij een band delen die steeds sterker wordt.
Als Mina wordt geconfronteerd met de arrestatie van een Onzuivere klasgenoot, bewerkstelligd door hun wrede lerares, wordt het voor Mina steeds duidelijker: dit is niet het leven wat zij wil leiden. Ze wil zich aansluiten bij het verzet – de organisatie die zij verantwoordelijk houdt voor de dood van haar moeder.
Haar leven wordt nog ingewikkelder als Sebastian, een G.E.P.-jongen, verliefd op haar wordt en haar lerares hierachter komt. Voor een Onzuivere is het een misdrijf om zich in te laten met een G.E.P..
Mina slaat op de vlucht samen met Daniel, Angela en Sebastian. Ze moet vechten voor zichzelf en de mensen die haar het meest dierbaar zijn.
Want niemand is waardeloos. Niemand is Onzuiver.

Hester is nog maar zeven jaar oud als de auto waarin ze met haar familie zit slipt, over de kop slaat en in brand vliegt. Ze weet haar moeder en zusje te redden, maar haar vader niet en ze geeft zichzelf de schuld van het ongeluk. Het blijft een raadsel hoe het kan dat ze zelf geen enkel schrammetje heeft opgelopen.
Bijna tien jaar later lijkt ze een gewoon meisje. Ze doet het goed op school, heeft leuke vriendinnen en is populair bij de jongens. En dat wil ze graag zo houden. Behalve haar beste vriendin mag niemand weten wat Hesters geheim is: dat ze bovenmenselijke kracht bezit.
Dan ontmoet ze Siem en wordt ze voor het eerst in haar leven hopeloos verliefd. Alleen is niets wat het lijkt en beleeft Hester dingen waar ze nooit van heeft kunnen dromen – of misschien toch wel?

Nieuw op 15 februari:

Karakter komt weer met een nieuwe Abbi Glines. Ik heb een echte Glines verslaving ben ik bang! De Sea Breeze serie leest echt heerlijk weg! Je kunt deze boeken apart lezen maar het is het leukst als je ze op volgorde leest!

Een onuitputtelijke aantrekkingskracht bereikt zijn kookpunt.

Preston is geen goede jongen. Maar ondanks dat is Amanda al een eeuwigheid verliefd op hem. Als ze eindelijk de moed heeft verzameld hem te versieren, loopt dat niet goed af. En toch blijft ze naar hem verlangen. Vooral nu het erop lijkt dat hij ook interesse in haar heeft.

Niemand wil dat ze samen zijn. Amanda’s broer Marcus niet, en Prestons vrienden al helemaal niet. Daarvoor kennen ze Prestons slechte kant veel te goed. Zelfs Preston beseft dat hij niet goed genoeg voor haar is.

Nieuw op 26 februari:

Christina Lauren ken ik van de Wild serie die eerder werd vertaald! Ik verslind je is een nieuwe standalone, uitgebracht door Xander, waar ik heel erg benieuwd naar ben want de eerdere serie heb ik echt verslonden!

Carter en Evie, twee dertigers, vallen als een blok voor elkaar op een Halloweenfeestje. Maar als ze erachter komen dat ze voor concurrerende bedrijven werken, wordt alles ingewikkeld.

De spanning komt tot een hoogtepunt als hun bedrijven gaan fuseren. Wat begon als een mooie ontluikende liefde, slaat in hoog tempo om in een moordende strijd om macht, status en prestige.

Nieuwe vervolgdelen:

Bruna komt met het langverwachte vervolg in de Laatste Wachter serie!

Best of YA brengt het vervolg van Onverschrokken uit!

En Boekerij komt met het 6e deel in de Troon van Glas reeks!

Dat was het voor februari! Of heb ik nu echt iets gemist?

Naar welk boek kijk jij het meeste uit in februari? Laat het me hieronder weten, oh en zet vast wat spaarcentjes opzij voor maart 😉

 

 

9 reacties

 1. Isabelle schreef:

  Ik kijk echt uit naar Onverschrokken 2! Heb genoten van deel 1 <3
  Isabelle onlangs geplaatst…How I Met My Book #3 | Harry Potter and the Goblet of Fire – J.K. RowlingMy Profile

 2. Annabel schreef:

  Goed dat ik je post zie want ik moet onoverwinnelijk nog pre-orderen!
  Annabel onlangs geplaatst…Owlcrate januari 2017 unboxingMy Profile

 3. Nicky schreef:

  Ik kijk heel erg uit naar Onoverwinnelijk!

 4. Valerie schreef:

  Show Stopper lijkt mij echt ongelooflijk gaaf! Weer een boek voor op mijn wishlist! (er komt geen einde aan haha)
  Valerie onlangs geplaatst…Iskari: de laatste Namsara – Kristen CiccarelliMy Profile

 5. Joanydvv schreef:

  Ik kijk zo hard uit naar showstopper. Ik vind hem zo goed klinken. En die cover

 6. Do schreef:

  Mooi lijstje. Ik ben erg benieuwd naar Show Stopper, dat lijkt me echt een tof boek 🙂 Ook kijk ik uit naar Onoverwinnelijk!
  Do onlangs geplaatst…Love, Hate & Other Filters – Samira AhmedMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: