Nieuwe boeken | in Januari 2021

Een nieuw jaar! Wie is daar nu niet aan toe? En hoe hard hoop ik dat het gauw weer normaal word!!! Tot die tijd kunnen we ons gelukkig diep in mooie nieuwe boeken nestelen! Kijk je mee naar wat er allemaal verschijnt in januari?

Margje Woodrow – Smash

Jeugd thrillers zijn altijd goed bij mij! Heerlijke tussendoor boeken die niet te dik zijn maar wel altijd spannend! Ik ben heel erg benieuwd naar Smash omdat het mede door het gebruik van Zoom weer heel actueel aanvoelt!

Luna gaat met vrienden naar een jongerencamping op Terschelling. Op de avond voor vertrek zoeken ze via Zoom contact met een medium. De stemming verkilt als ze een waarschuwing krijgen…

Luna gaat met haar vrienden naar een populaire jongerencamping op Terschelling. Ze willen feesten en relaxen. Op de avond voor vertrek zoeken ze via Zoom contact met een medium. Voor de grap laten ze de ene na de andere foto lezen. De stemming verkilt als ze een akelige waarschuwing krijgen: ‘Blijf thuis! Een van jullie heeft dodelijk karma…’ De spanningen in de groep lopen op. Moeten ze dit serieus nemen? Wie kan het zijn? Durven ze nog wel te gaan? Zijn ze met en voor elkaar wel veilig?

Holly Smale – De Valentines – De Valentines 2 – Allesbehalve perfect

Deel 1 heb ik nog niet gelezen maar staat wel op de planning. Ik vond Geek Girl zo ontzettend leuk en ik hoop dat deze trilogie net zo leuk gaat zijn!

Het tweede deel van “De Valentines’, “Allesbehalve perfect’, gaat over Faith. Zij lijkt perfect, maar is dat wel zo?
Faith Valentine heeft het allemaal. Ze is beroemd, ze is rijk, en ze is ook nog eens beeldschoon. Maar niemand vraagt haar ooit wat zij nou eigenlijk wil. Het allerliefst had ze een normaal leven, zonder al die camera’s. Maar dat past niet bij wat iedereen van haar verwacht. En die verwachtingen zijn hoog: ze is immers perfect, of tenminste, dat lijkt zo…
Holly Smale is de auteur van de geliefde “Geek Girl’-serie en van “De Valentines’, de meidenserie over de drie wereldberoemde zusjes Hope, Faith en Mercy.

Elvin Post – De cursus

Deze tikt wel al mijn boxen aan! Eiland, geen communicatie, doden, en dan de naam van de cursus? Ja, hoge verwachtingen staan wel aan bij dit boek!

De cursus van Elvin Post is een thriller van hoog niveau waarin het doel om een boek van de grond te krijgen verandert in een strijd op leven of dood. Een eiland. Negen cursisten. Niemand kan weg…

In De cursus, de nieuwe thriller van Elvin Post, heeft Carol Arrington een droom: schrijfster worden. Door omstandigheden en uitstelgedrag is het er nog niet van gekomen. Dan wijst een vriendin haar op Kill Your Darlings, de jaarlijkse schrijfcursus op Big Rock Island van bestsellerauteur Victor Aster. Carol besluit te gaan. Maar wanneer op het eiland vlak na elkaar twee cursisten om het leven komen en communicatie met het vasteland niet mogelijk blijkt, begint ze al snel te begrijpen dat haar doel om een boek van de grond te krijgen weleens zou kunnen veranderen in een strijd voor haar leven.

Petra Kruijt – Blauwdruk van geluk

Ik heb nog niks gelezen van Petra Kruijt maar gezien Zomer & Keuning zowat al haar boeken in nieuwe jasjes uitgeeft moeten ze wel goed zijn, toch?

De feelgoodroman ‘Blauwdruk van geluk’ van Petra Kruijt gaat over de vraag: hoe word je wie je bent? Hoofdpersoon Navy werd geboren op het witte doek. Haar moeder ging namelijk zo ver met methodacting dat ze tegelijk met haar personage zwanger werd. De film werd een kaskraker, en de baby? Die werd in één klap beroemd. Navy’s jeugd bestond uit huiswerk maken op de set, rodeloperfeestjes en het gevoel dat ze een accessoire was. Nu is Navy, die zichzelf liever gewoon Avy laat noemen, een twintiger die schoonmaakwerk doet in een hotel. Ze probeert daarnaast aan de bak te komen als actrice. Zonder succes, tot ze filmmaker Raoul ontmoet. Hij gelooft in haar. Maar is dat terecht?

Meghan Quinn – Van slag

Super excited!!!! Toen ik Op slag verliefd uitlas keek ik meteen uit naar dit nieuwe boek! Ik kan niet wachten om hier aan te beginnen!

Carson Stone is een van de veelbelovendste spelers van het Brentwood University-honkbalteam. Tot hij tijdens een training door een jongerejaars onderuit wordt gehaald en daardoor zijn achillespees scheurt. Wanneer hij hersteld is van de blessure lijkt hij zijn mojo kwijt te zijn. Wat hij ook probeert, zijn slaggemiddelde blijft mijlenver achter bij wat het was.
Milly Potters hele leven staat in het teken van honkbal. Het is haar favoriete sport en ze weet er alles van. Ze is erg verlegen en teruggetrokken, maar het is haar droom om ooit een professioneel team te coachen. Door haar scherpe oog ziet ze bij het bestuderen van de wedstrijdbeelden meteen waar het bij Carson misgaat, en ze biedt aan hem te helpen. Tijdens de traningssessies die volgen merkt ze dat ze Carson eigenlijk wel erg leuk vindt, maar zal de populaire, knappe speler haar ooit zien staan?

V.E. Schwab – Het onzichtbare leven van Addie LaRue

Confession time: ik heb nog niks gelezen van deze dame! Ik was bij een interview van haar en was helemaal weg van deze dame. Toen ik de synopsis las van dit boek was ik niet echt geïnteresseerd tot ik bij het stukje ‘driehonderd jaar’ kwam… Do tell me more!

Frankrijk, 1714. Als Adeline LaRue wordt uitgehuwelijkt, smeekt ze om meer tijd en een leven in vrijheid. Haar wens gaat in vervulling, maar tegen een vreselijke prijs. Addie zal eeuwig leven, en is gedoemd te worden vergeten door iedereen die ze ontmoet. Zelfs haar ouders vergeten hun dochter op slag en jagen haar hun huis uit.

Ontheemd en alleen begint Addie aan een betoverend avontuur dat eeuwen en continenten omspant. Van de achttiende-eeuwse salons van Parijs tot de straten van het moderne New York: Addie leert overal overleven. Maar terwijl haar tijdgenoten de geschiedenisboeken in gaan, blijft Addie onopgemerkt bestaan. Dag na dag, jaar na jaar.

Tot ze op een dag een boekhandel in stapt en iemand haar voor het eerst in driehonderd jaar herkent…

Jennifer Lynn Barnes – Het Hawthorne-mysterie 1 – De erfenis

En dan de term ‘Save the best for last’. Ik denk in ieder geval dat ik helemaal weg ga zijn van dit boek! En ben al helemaal weg van de cover!

‘Dit moet een vergissing zijn. Een man die ik nog nooit heb ontmoet, heeft me zojuist miljarden nagelaten. Zulke dingen gebeuren gewoon niet, punt.’
De toekomst van Avery Grambs en haar halfzus ziet er niet al te rooskleurig uit. Samen kunnen ze maar net de eindjes aan elkaar knopen en uitzicht op betere tijden is er niet. Totdat Avery hoort dat ze een fortuin heeft geërfd van een filantroop die ze nog nooit ontmoet heeft… en niemand weet waarom.
Om de miljardenerfenis van Tobias Hawthorne in ontvangst te kunnen nemen, moet Avery voldoen aan één voorwaarde: ze moet per direct intrek nemen in Hawthorne House en daar een jaar lang blijven wonen. Helaas wordt het huis ook bewoond door de zojuist onterfde familie (inclusief vier knappe kleinzoons) die op zijn zachtst gezegd niet allemaal even blij zijn met de komst van deze vreemdeling die er met hun geld vandoor gaat. Er is een vraag die iedereen bezighoudt: waarom Avery?

Dat was het voor Januari 2021! Of heb ik nu echt iets gemist?

Naar welk boek kijk jij het meeste uit? Welke lijkt jou het leukst?

Laat het me hieronder weten, vind ik leuk ♥

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments