Nieuwe Boeken in | Juni ♥

In juni komt er zo veel uit dat ik wil dat ik het deze keer iets anders aanpak! Kijk je mee?

26 boeken!!! Dat is wat ik op mijn lijstje heb staan en dan weet ik niet eens of ik echt alles heb!

Gekkenwerk!

En als ik al die 26 boeken hier moet neerkrabbelen dan word dit een immens lange post!

Daarom deel ik van de boeken die er voor mij echt uitspringen de synopsis en de rest die ik echt graag wil en dus het lezen waard vind zet ik in lijstjes!

Ik begin met romantische boeken van eigen bodem ♥

Die van Lisette Jonkman zijn alweer een vierde druk maar ze zien er zo heerlijk zomers uit en zijn leuk geprijsd! 33 euro voor 3 boeken is een mooi prijsje toch? En als we het dan over mooie prijsjes hebben, die van Tamara is ook zeer mooi geprijsd!

Ga ik verder met een roman van Penelope Bloom, deze trekken me door de covers heel erg aan! Het eerste deel komt aankomende maand uit en de vervolgdelen zullen Haar Kers en Zijn Traktatie gaan heten!

De verboden vrucht serie belooft vol hilarische situaties en steamy scènes te zitten en ik kan niet wachten!!!

Eindelijk is het gelukt: Natasha krijgt haar allereerste serieuze opdracht als businessjournalist. Dit is haar grote kans om te bewijzen dat ze meer is dan een klunzige flapuit: ze mag Galleon Enterprises infiltreren om schandalen rondom CEO Bruce Chamberson te onderzoeken. Het enige wat ze hoeft te doen om binnen te komen, is door de man in kwestie aangenomen worden als stagiaire. Kat in ‘t bakkie.

Totdat blijkt dat Bruce de knapste man is die Natasha ooit heeft gezien. En hij haar vlak voor het interview op heterdaad betrapt met een banaan in haar hand. Een banaan met zijn naam erop in dikke vette viltstiftletters. Hoe gaat ze zich hieruit redden?

Sprookjes, mythen en fantasie ♥

Het meest kijk ik uit naar Het Koninkrijk, alleen die cover vind ik geweldig ♥

Welkom in het Koninkrijk… waar ‘Happily ever after’ niet alleen een belofte is, maar een wet. 

Het Koninkrijk is een fantasy-pretpark waar gasten worden ondergedompeld in een wereld vol virtuele draken, gigantische kastelen en hightech wezens.

Ana is een van de zeven Fantasisten, wondermooie android-prinsessen die ontworpen zijn om dromen waar te maken. Dan ontmoet ze Owen, die in het park werkt, en Ana krijgt voor het eerst gevoelens die verder gaan dan haar programmering… Ze is verliefd.

Maar het sprookje verandert in een nachtmerrie als Ana beschuldigd wordt van de moord op Owen. Het is het begin van de rechtszaak van de eeuw. Door getuigenissen in de rechtbank, interviews en Ana’s herinneringen ontstaat een verhaal van liefde, leugens en wreedheid – en wat het echt betekent om mens te zijn.

En daarnaast komt er nog veel meer moois uit op fantasy gebied!

Thrillers ♥

Ik hou van zowel young adult als gewone thrillers en deze staat op het moment boven aan mijn lijstje!

Vier vreemden worden vermist en er is maar één aanwijzing over hun verblijfplaats. Op de plaats waar ze voor het laatst zijn gezien, ligt een verjaardagskaart met een korte tekst: “Het spel is je cadeau. Durf je te spelen?’

De politie neemt de zaak in eerste instantie niet serieus: het heeft er alle schijn van dat het om een grap gaat. Maar de families zijn ervan overtuigd dat er iets anders aan de hand is. De dochter van een van de slachtoffers haalt dokter Augusta Bloom, psycholoog en privédetective, over om zich in de verdwijningen te verdiepen. Naarmate Augusta zich steviger in de zaak vastbijt en het gedrag, de beweegredenen en de persoonlijkheden van de vermisten onder de loep neemt, komt ze tot een angstaanjagende ontdekking. Er is één heel duidelijke verbindende factor, een overeenkomende karaktertrek, en die karaktertrek maakt hen heel erg gevaarlijk.

Terwijl het spel steeds meer spelers verzamelt en meer families hun geliefden verliezen, bindt dr. Bloom de strijd aan met de tijd om de slachtoffers te vinden. Maar speelt ze op deze manier niet gewoon mee met het spel?

En deze young adult thriller wil ik ook niet missen!

Young adults ♥

Meest kijk ik uit naar The Perfectionists ♥

Mackenzie, Ava, Julie, Caitlin en Parker lijken op het eerste gezicht niet veel gemeenschappelijk te hebben. Ze hebben elk hun eigen vrienden, drama’s en doelen. Maar ze delen wel één ding: hun intense haat voor Nolan Hotchkiss. Nolan heeft het leven van veel studenten geruïneerd, en ze vinden dat hij moet boeten voor wat hij gedaan heeft. Ze bedenken de perfecte moord – een hypothetische moord, natuurlijk. Het is slechts fictie… totdat hun wens werkelijkheid is geworden. Nolan is vermoord, precies zoals ze hadden gepland. Maar zij hebben het niet gedaan. Dus wie dan wel?

Maar er komt natuurlijk nog zo veel meer moois uit!

Dat was het voor juni! Of heb ik nu echt iets gemist?

Naar welk boek kijk jij het meeste uit? Welke lijkt jou het leukst?

Laat het me hieronder weten, vind ik leuk ♥

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.