Nieuwe Films in | April ♥

Een maand vol nieuwe films in de bioscoop! Ik zet weer de films waar ik het meest naar uitkijk op een rjtje, laat jij het me horen als ik volgens jou een Must See Movie mis?

Actie | Avontuur
Release: 12-04-2018

Megaster Dwayne Johnson speelt de hoofdrol in de actie-avonturenfilm “Rampage” van regisseur Brad Peyton.
De afstandelijke primatoloog Davis Okoye (Johnson) heeft een hechte band met George, de buitengewoon intelligente zilverrug gorilla die hij al vanaf diens geboorte verzorgt. Maar een genetisch experiment maakt van deze vriendelijke aap een woedend wezen van enorme afmetingen. Om het allemaal nog erger te maken, blijkt al snel dat er nog meer dieren een genetische verandering hebben ondergaan. 

Terwijl deze nieuwe alfa-roofdieren in Amerika dood en verderf zaaien, gaat Okoye samen met een uit de gratie geraakte geneticus op zoek naar een geneesmiddel. Hij moet zijn weg banen op een steeds veranderend speelveld, niet alleen om een wereldwijde ramp te voorkomen, maar ook om het monster te redden dat ooit zijn vriend was.

Monsters en The Rock? I’m in ♥

90 minuten | Thriller
Release: 12-04-2018

In de nieuwe thriller A Quiet Place probeert een familie in stilte te overleven terwijl ze bedreigd worden door mysterieuze wezens die afkomen op geluid. Als ze je horen, zullen ze op je jagen.
De ouders worden gespeeld door Emily Blunt (The Girl on the Train) en John Krasinski (13 Hours). Noah Jupe speelt hun zoon en Millicent Simmonds hun dochter. A Quiet Place is geregisseerd door John Krasinski. Naar een scenario van Bryan Woods & Scott Beck en John Krasinski.

Dit kan twee kanten op! Of een topper of een absolute flop! Ik hoop op het eerste ♥

Release: 19-04-2018

Tuinkabouters Gnomeo en Juliet schakelen de hulp in van de beroemde detective Sherlock Gnomes om de mysterieuze verdwijningen van andere tuindecoraties te onderzoeken.

Gnomeo en Juliet vond ik echt hilarisch dus ik ben heel benieuwd naar deze film!

Comedy
Release: 19-04-2018

Als drie ouders erachter komen dat hun dochters alle drie van plan zijn om tijdens het grote Prom Night Eindexamenbal hun maagdelijkheid te verliezen, zetten ze alles op alles om dit te voorkomen.

Deze film gaat echt geweldig worden! Door de trailer ga ik al stuk en deze film gaat echt een Tena Lady momentje zijn denk ik!

91 minuten | Drama | Romantiek
Release: 19-04-2018

Overdag is de 17-jarige Katie Price (Bella Thorne) aan huis gebonden door een zeldzame ziekte die zelfs de kleinste hoeveelheid zonlicht dodelijk maakt. ‘s Avonds opent haar wereld wanneer ze zich naar het plaatselijke treinstation begeeft om gitaar te spelen voor de reizigers.

Het boek ligt op mijn tbr maar de trailer is al zo mooi! Waar de vorige film om een Tena Lady vraagt ga ik bij deze vast een box Kleenex nodig hebben.

96 minuten| Drama
Release: 19-04-2018

Clint Eastwood’s The 15:17 To Paris vertelt het waargebeurde verhaal van drie mannen die door hun moedige acties tijdens een hoge snelheidsrit met de Thalys helden werden.
Vroeg in de avond op 21 augustus 2015 keek de wereld in verbijstering toe toen de media een terroristische aanval op de Thalys #9364 – met vertrek om 15:17 vanuit Amsterdam – meldden. Deze terreuraanslag werd voorkomen door drie moedige jonge Amerikanen die op dat moment door Europa reisden. 

De film volgt het pad van de vrienden. Van de worstelingen in hun kinderjaren tot het vinden van hun plek in het leven, naar de onwaarschijnlijke gebeurtenissen die tot de aanval hebben geleid. Tijdens de schrijnende beproeving twijfelen ze geen moment aan hun vriendschap. Het is hun grootste wapen, waarmee ze meer dan 500 van de passagiers weten te redden. 

Het heldhaftige trio bestaat uit Anthony Sadler, militair Alek Skarlatos en de luchtvaart piloot Spencer Stone, die zichzelf spelen in de film. Verder bestaat de cast uit Jenna Fischer (Hall Pass, tv-serie The Office), Judy Greer (War for the Planet of the Apes) en Ray Corasani (tv-serie The Long Road Home). Paul-Mikél Williams speelt de jonge Anthony, Bryce Gheisar speelt de jonge Alek en William Spencer neemt de rol van de jonge Spencer op zich.

Of ik hem ga kijken weet ik nog niet zeker? Ik ben bang dat hij me angst gaat aanjagen?

155 minuten | Actie | Avontuur | Science Fiction
Release: 25-04-2018

De Marvel Cinematic Universe brengt na 10 jaar de ultieme, meest gevreesde confrontatie aller tijden naar het scherm in de spectaculaire film Marvel’s Avengers: Infinity War.
Tien jaar nadat de eerste film van het Marvel Cinematic Universe werd uitgebracht, komt de spanning tot een hoogtepunt in de grootste confrontatie aller tijden in Marvel’s Avengers: Infinity War. Voor het eerst komen alle helden en hun bondgenoten uit alle voorgaande films bij elkaar om het op te nemen tegen de machtige Thanos die een bedreiging vormt die te groot is voor een enkele held. 

De Avengers moeten bereid zijn alles op te geven in een poging om Thanos te verslaan, voordat zijn missie slaagt en zijn verwoesting een einde brengt aan alles.

Dit! Deze film! Ik heb er zo veel zin in ♥ Thor en Loki en gewoon iedereen ♥

Mis ik iets? Naar welke film kijk jij het meeste uit en waar ga jij zeker heen?
Let me know down below!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Ik kijk het meeste uit naar Midnight Sun en Avengers!!!!! Verder wil ik naar Rampage, Gnomio en Juliet: Sherlock Gnomes, Blockers, the Matchmaker en The Guernsey Literary Society