Nieuwe films in… | Juni 2021

Er komen zo veel films bij op mijn lijstje die ik wil zien! Voor nu, terwijl ik dit schrijf, hoop ik dat de bioscopen gewoon snel open mogen zonder rare test/vaccinatie eisen! Kijk je mee naar welke films hoog op mijn te kijken lijstje staan?

Deze film stond op eind mei voor verschijning en ik hoop dat ik deze op het grote scherm kan gaan kijken! Ik hou van horror films op het grote scherm, een soort van masochisme wel want ik ben altijd zo bang haha! Mij kun je ook altijd spotten in de bios bij een horror film want ik neem altijd een fleecedekentje mee in mijn tas waar ik me achter kan verschuilen. En vanachter mijn dekentje gluur ik dan naar het scherm wanneer de enge geluiden beginnen te komen! Yes, I’m weird like that!

THE UNHOLY

Horror | Release: 27-05-2021

In The Unholy kan Alice, een jonge dove vrouw, na een vermeende verschijning van de Heilige Maagd Maria, op onverklaarbare wijze horen, spreken en ook zieke mensen genezen.
Het nieuws verspreidt zich snel en mensen komen van heinde en verre om getuige te zijn van dit wonder. Een aan lager wal geraakte journalist (Jeffrey Dean Morgan) reist af naar het kleine stadje in New England om onderzoek te doen in de hoop zijn carrière nieuw leven in te blazen. Als er angstaanjagende gebeurtenissen plaatsvinden, begint hij zich af te vragen of deze verschijnselen het werk is van de Maagd Maria of van iets veel duisterders.

Een beetje een schrale troost dat ik in plaats van naar haar concert dan deze biografie kan zien op het grote scherm.

BILLIE EILISH: THE WORLD’S A LITTLE BLURRY

Biografie | Documentaire | Muziek | Release: 9-06-2021

Een intiem kijkje in het leven van een jonge wereldster met een ongekend talent. In deze documentaire volgt bekroond filmmaker R.J. Cutler Billie Eilish op tournee, thuis bij haar familie en gedurende de opnames van haar debuutalbum. We zien hoe succes haar leven verandert.

Ze zeggen actie maar ergens denk ik dat deze film echt heel erg grappig gaat zijn!

NOBODY

Thriller | Release: 10-06-2021

Als er op een nacht twee dieven bij hem inbreken, weigert Hutch zichzelf en zijn gezin te verdedigen, in de hoop ernstig geweld te voorkomen.
Zijn tienerzoon, Blake (Gage Munroe, The Shack), is teleurgesteld in hem en zijn vrouw, Becca (Connie Nielsen, Wonder Woman), lijkt alleen maar meer afstand te nemen. Na het incident ontwaakt er een woede in Hutch die hij lang had onderdrukt. Oude instincten worden weer aangewakkerd en brengen hem op een duister pad, waarbij geheimen uit het verleden en dodelijke vaardigheden aan het licht worden gebracht. In een spervuur van vuisten, geweerschoten en piepende banden moet Hutch zijn familie redden van een gevaarlijke crimineel (de beroemde Russische acteur Aleksey Serebryakov, Amazons McMafia) en ervoor zorgen dat hij nooit meer als een nobody zal worden gezien.

Bij de volgende film heb ik wel een beetje twijfels. Chris Rock is voor mij naast dat hij standup comedian is ook gewoon echt iemand uit grappige films. Maar Saw is natuurlijk echt gruwelijk dus ik laat me graag verrassen!

SPIRAL: FROM THE LEGACY OF SAW

Horror | Mysterie | Thriller | Release: 10-06-2021

Een sadistisch genie hanteert een eigen gestoorde vorm van gerechtigheid in Spiral, het angstaanjagende nieuwe hoofdstuk uit de Saw-reeks.
Werkend in de schaduw van een vooraanstaand politieveteraan (Samuel L. Jackson), nemen de brutale detective Ezekiel “Zeke” Banks (Chris Rock) en zijn onervaren partner (Max Minghella) de leiding in een angstaanjagend moordonderzoek dat doet denken aan het duistere verleden van de stad. Terwijl het mysterie zich verder verdiept, bevindt Zeke zich onbewust in het centrum van het verdorven spel van de moordenaar.

Hier kijk ik zo naar uit! Het eerste deel was echt heel erg goed en heeft me heel erg verrast! Ik hoop alleen om deze film al dat de bios snel opengaat!

A QUIET PLACE PART II

Horror | Thriller | Release: 17-06-2021

A Quiet Place Part II van regisseur John Krasinski is het vervolg op de succesvolle horrorthriller uit 2018.
De familie Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) heeft hun huis verlaten en moet de gevaren van de buitenwereld onder ogen komen.

Het gevecht om te overleven moeten zij in stilte vervolgen nadat ze gedwongen worden zich op onbekend terrein te wagen. Ze komen er al snel achter dat de monsters die op geluid afkomen niet de enige dreigingen zijn die zich schuilhouden voorbij het zandpad.

Deel 1 van Zwaar verliefd vond ik zo schattig! Ik ben heel benieuwd wat de sleur gaat aanrichten in de relatie tussen Isa en Ruben. Daarnaast is Jim gewoon sexy haha!

ZWAAR VERLIEFD! 2

Romantiek | Release: 24-06-2021

Ruben en Isa zijn terug! In Zwaar Verliefd! 2 maakt romantiek plaats voor intimiteit, maar ook voor dagelijkse sleur. Isa en Ruben zijn nog steeds dolverliefd, maar hun verschillende achtergrond en interesses blijven hun liefde op de proef stellen.
In de luchtige feelgoodfilm Zwaar Verliefd! 2 gaan Isa (Barbara Sloesen) en Ruben (Jim Bakkum) samenwonen. De spanning en romantiek maken plaats voor intimiteit, maar ook voor dagelijkse sleur en realiteit. Isa en Ruben zijn nog steeds dolverliefd, maar hun verschillende achtergrond en interesses blijven hun liefde op de proef stellen. Wat als dan uit het niets de perfecte man voor Isa, dierenarts Hugo (Frederik Brom), zich aandient en Ruben een wel heel aantrekkelijke timmerklus aangeboden krijgt?

En als laatste een heerlijk vervolg van een animatiefilm vol humor!

DE CROODS 2: EEN NIEUW BEGIN

Animatie | Kinderfilm | Release: 30-06-2021

De Croods hebben de nodige gevaren en rampen overleefd: niet alleen gevaarlijke prehistorische dieren, maar ook het vriendje van hun dochter. Nu krijgen ze een compleet andere uitdaging die hun levens op z’n kop zet.
De Croods hebben de nodige gevaren en rampen overleefd: niet alleen gevaarlijke prehistorische dieren, maar ook het vriendje van hun dochter. Nu krijgen ze een compleet andere uitdaging die hun levens op z’n kop zet. In hun zoektocht naar een nieuwe woonplek stuiten ze op een idyllisch, door muren omringd paradijs. Ze denken dat ze hier alles hebben om goed te kunnen leven, maar komen dan tot de ontdekking dat er al een andere familie woont: de Betermans.

Met hun luxe boomhut, geweldige uitvindingen en geavanceerde systemen om verse producten te verbouwen, zijn ze een stuk verder in de evolutie dan de Croods. Wanneer ze de Croods vragen om als eerste gasten in hun weelderige onderkomen te verblijven, ontstaan er al snel irritaties tussen de twee families, die bijna escaleren. Dan dreigt er een nieuw gevaar en moeten de families hun onenigheden laten varen, hun krachten bundelen en hun veilige wereld binnen de muren verlaten om samen op avontuur te gaan.

Mis ik iets? Naar welke film zou jij zeker gaan?

Let me know down below!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.