Nieuwe Films in | November ♥

4 nieuwe films op mijn watchlist voor November! Dat valt nog best mee he! Kijk je mee naar welke ik graag wil zien?

FROZEN 2

Engels, Nederlands ondertiteld | Animatie | Familiefilm
Release: 20-11-2019

Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis. In Frozen vreesde Elsa dat haar krachten te veel voor de wereld waren. In Frozen 2 moet ze hopen dat ze genoeg zijn.

Laat het los laat het gaan ♥ sommige films zijn het waard om voor te smelten en ik hoop dat deze net zo geweldig word als de eerste film!

ZOMBIELAND: DOUBLE TAP

Actie | Comedy | Horror
Release: 21-11-2019

Columbus, Tallahasse, Wichita en Little Rock bevinden zich nog altijd te midden van alle chaos die zich voltrekt vanaf het Witte Huis door het hart van Amerika. Het viertal neemt het daarbij op tegen nieuwe soorten zombies, die door de jaren geëvolueerd zijn, alsmede andere menselijke overlevenden. Maar bovenal moet ze zien te dealen met de groeiende familieband die ze door de jaren heen hebben opgebouwd.

Oh ik vond de eerste film zo leuk!!! Ik ben heel benieuwd naar deze!

CAN YOU KEEP A SECRET?

Comedy | Romantiek
Release: 28-11-2019

In Sophie Kinsella’s Can you keep A Secret heeft Emma (Alexandra Daddario), zoals alle jonge vrouwen, een paar geheimpjes. Voor haar ouders, haar vriend, haar collega’s. Zo werd ze ontmaagd in de logeerkamer terwijl haar ouders een film zaten te kijken en vindt ze haar vriend Conner een beetje op Ken lijken. Die van Barbie en Ken. En dan is er nog Emma’s vliegangst. Hierdoor vertelt ze al haar geheimen zomaar aan een charmante vreemde man die naast haar in het vliegtuig zit. Tenminste, Emma denkt dat het een vreemde is. Want wanneer ze de volgende dag op haar werk komt blijkt de aantrekkelijke onbekende man haar nieuwe baas te zijn, die nu nu al haar meest gênante geheimen weet…

Gebaseerd op een boek van Kinsella is al een punt waarom ik deze film wil zien! De grootste reden? Tyler Hoechlin ♥

KNIVES OUT

130 minuten | Drama | Thriller
Release: 28-11-2019

Wanneer de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey (Christopher Plummer) vlak na zijn 85e verjaardag dood op zijn landgoed wordt gevonden, wordt de nieuwsgierige en charmante rechercheur Benoit Blanc (Daniel Craig) ingeschakeld om zijn dood te onderzoeken. Van de complexe familie van Harlan tot zijn toegewijde staf, Blanc baant zich een weg door een web van leugens en bedrog om de waarheid achter de vroegtijdige dood van Harlan te achterhalen. Met Knives Out brengt de prijswinnende schrijver en regisseur Rian Johnson een ode aan de boeken van Agatha Christie in de vorm van een luchtig en modern moordmysterie waarbij iedereen een verdachte kan zijn.

Meerdere goede acteurs en een murder mysterie? Count me in! Ik hou van Cluedo achtige films en boeken!

Mis ik iets? Naar welke film zou jij zeker gaan?

Let me know down below!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment