Nieuwe Films in | Oktober ♥

Een maand vol nieuwe films in de bioscoop! Ik zet weer de films waar ik het meest naar uitkijk in oktober op een rijtje, laat jij het me horen als ik volgens jou een Must See Movie mis?

Mijn Unlimited pas eindigt op 16 oktober en ik moet huilen!!!!!

Er komen weer heel erg veel leuke films aan en ik heb degene die ik het graagst wil zien hieronder geplaatst!

112 minuten | Engels, Nederlands ondertiteld
Actie
Release: 4-10-2018

Tom Hardy is te zien als de mysterieuze Venom, een van Marvel’s stoerste en dodelijkste personages.

Het verhaal volgt een fotojournalist, Eddie Brock genaamd, die verbonden raakt met een symbiont, ofwel een buitenaardse levensvorm. Samen staan ze beter bekend onder de naam ‘Venom’. Al snel groeit Eddie onder deze naam uit tot een antiheld die de onschuldigen probeert te beschermen.

136 minuten | Engels, Nederlands ondertiteld
Drama | Musical | Muziek | Romantiek
Release: 4-10-2018

A Star is Born vertelt het verhaal van Jackson Maine (Bradley Cooper), een in verval geraakte country-ster. Hij ontdekt het onbekende talent Ally (Lady Gaga).
De twee krijgen een liefdesverhouding en Jack probeert Ally in de schijnwerpers te krijgen. Wanneer dit lukt, krijgt Jack zelf moeite met het feit dat hij steeds meer in de schaduw komt te staan.

 

Release: 3-10-2018

Heerlijke campy komedie over een vriendenstel dat wil trouwen in een pittoresk Italiaans bergdorpje!
Italiaanse expats Antonio en Paolo leven gelukkig samen in Berlijn en willen trouwen. Het plan is dit in het pittoreske geboortedorpje van Antonio te doen. Er is echter een probleem. Antonio’s ouders kennen Paolo niet en weten nog niets eens dat hun zoon homoseksueel is…

111 minuten | Engels, Nederlands ondertiteld
Comedy
Release: 11-10-2018

Kevin Hart terug naar de schoolbanken. Night School is een nieuwe comedy met o.a. Kevin Hart (Jumanji: Welcome to the Jungle) en Tiffany Haddish (Girls Trip).
In Night School krijgt een groep volwassenen hun laatste kans om een middelbare schooldiploma te behalen door lessen te volgen aan een avondschool.

Release: 11-10-2018

Zeven vreemden komen samen in een duister en vervallen hotel in de buurt van Lake Tahoe in Californië. Met o.a. Chris Hemsworth, Jeff Bridges, Dakota Johnson en Jon Hamm.
In deze gemene en onvoorspelbare thriller ontmoeten zeven vreemdelingen, die ieder een geheim met zich meedragen, elkaar in El Royale. Dit vervallen hotel in Lake Tahoe heeft een zeer donker verleden. In de loop van één noodlottige nacht zal iedereen nog een laatste kans krijgen op verlossing, voordat de hel losbreekt.

 

86 minuten
Comedy Nederlands
Release: 11-10-2018

Een luchtige romantische komedie waarin de eeuwige strijd tegen de kilo’s en de liefde op een grappige, herkenbare manier bij elkaar komen.
De jonge, succesvolle dierenarts Isa is een tikkeltje onzeker over haar lijf én de liefde. Ruben is dé perfecte man. Knap, werkt met zijn handen en houdt zielsveel van zijn labrador Bo. Als Isa op een dag Bo redt van een chocoladevergiftiging, valt ze als een blok voor zijn baasje. En hij voor haar, maar dat durft Isa niet te geloven.

Na een peptalk van haar zus en vriendinnen besluit ze de Bossche bollen te laten staan en sleept ze zichzelf naar de sportschool. Haar zelfvertrouwen groeit en eindelijk besluit ze voor haar droomman te gaan. Maar is Ruben nog steeds geïnteresseerd?

90 minuten
Horror
Release: 18-10-2018

Een gruwelijke Halloween ride voor thrillseekers en adrenaline junkies!
Een groep vrienden bezoekt een Halloween-themapark voor een heerlijk avondje griezelen. Zombies, monsters, moordenaars en demonen jagen het publiek de stuipen op het lijf tijdens een bloedstollende horrorshow. Onder één van hen bevindt zich echter een gemaskerde seriemoordenaar, die het pretpark tot zijn persoonlijke speeltuin maakt. Op gruwelijke wijze vermoord hij de ene na de andere bezoeker terwijl iedereen nietsvermoedend denkt dat het bij show hoort…

100 minuten
Actie
Release: 18-10-2018

James Silva (Mark Wahlberg) is een special agent binnen een elite-eenheid die wereldwijd onzichtbaar opereert.
Wanneer Silva de opdracht krijgt om samen met zijn team een informant naar de luchthaven, 22 mijl verderop, te smokkelen beseft hij dat de ontsnappingsroute dwars door het centrum van de corrupte politiestaat loopt. Het vliegtuig heeft slechts 1 minuut om de informant op te pikken. Staan ze er niet, dan is het hele team overgeleverd aan de vijand.

Engels, Nederlands ondertiteld
Drama Thriller
Release: 25-10-2018

Lisbeth Salander, het bekende personage uit de populaire Millennium boekenreeks gecreëerd door Stieg Larsson, keert terug in The Girl in the Spider’s Web.

De jonge hacker Lisbeth Salander werpt zich op als de wraakzuchtige vrouw die het mannen betaald zet voor hun misdaden. Ze komt met de journalist Mikael Blomkvist in een web van spionnen, cybercriminelen en corrupte ambtsbekleders terecht. Intussen kruist Salander het pad van een vrouw uit haar verleden.

Engels, Nederlands ondertiteld
Avontuur | Comedy
Release: 11-10-2018

Halloween komt tot leven in een gloednieuwe avonturenkomedie voor de hele familie: Goosebumps 2: Haunted Halloween.
Twee tieners nemen een kijkje in het aftandse huis waar ooit de auteur R.L. Stine woonde. Ze vinden er het boek getiteld ‘Haunted Halloween’ en weten niet hoe gevaarlijk deze ontdekking is. Al snel komt Slappy, de pratende en wandelende pop, weer tot leven samen met een hele groep moorddadige monsters.

97 minuten
Animatie | Familiefilm | Kinderfilm
Release: 3-10-2018

Een meeslepend verhaal over vriendschap, moed en vreugdevolle nieuwe ontdekkingen.
Een animatie-avontuur voor alle leeftijden, met originele muziek en een sterrencast. Smallfoot zet een mythe op zijn kop als een slimme jonge yeti iets vindt waarvan hij niet wist dat het bestond: een mens. Het nieuws over deze ‘Smallfoot’ zorgt voor oproer binnen de onwetende yeti-gemeenschap; Wie of wat leeft er nog meer in de wijde wereld buiten hun eigen besneeuwde dorpje? Een meeslepend verhaal over vriendschap, moed en vreugdevolle nieuwe ontdekkingen.

Ik kijk ontzettend uit naar Venom, A Star is Born, Goosebumps en natuurlijk  Hell Fest! Ik hoop dat die heerlijk griezelen is!

Mis ik iets? Naar welke film kijk jij het meeste uit en waar ga jij zeker heen?

Let me know down below!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment