Nieuwe films in Oktober | 14 Bioscoopfilms voor jong en oud!

Een ontzettend heerlijke oktober maand met films! Nu de herfst weer begint is het niks niet lekkerder om met de kou en regen buiten in een bioscoop te zitten! Deze films kun je gaan inplannen!

Verwachte Oktober films

Weg Van Jou

Tijdsduur: 98 minuten

Taalversie: Nederlands

Genre: Comedy Nederlands Romantiek

Kijkwijzer: Alle leeftijdenGrof taalgebruik

De ambitieuze dertiger Evi (Katja Herbers) is klaar voor de promotie van haar leven, een baan in Rio de Janeiro! Haar vriend (Lykele Muus) heeft de koffers al gepakt, als blijkt dat haar baas (Carly Wijs) hele andere plannen met haar heeft.

Evi wordt verantwoordelijk voor een groot project in Terneuzen. WAAR? Juist ja, Terneuzen. Weigeren is geen optie, haar carrière hangt af van het succes in Zeeuws-Vlaanderen.

Ze laat haar comfortabele stadse leventje, haar vriend en twee beste vriendinnen (Imanuelle Grives, Elise Schaap) achter in Rotterdam en begint met vallen en opstaan aan haar nieuwe bestaan. Ze stuit op veel weerstand van de lokale bevolking en het lijkt wel alsof álles tegenzit. Maar wanneer ze de stoere schipper Stijn (Maarten Heijmans) ontmoet, ontdekt ze dat deze uithoek meer is dan alleen maar uitgestrekte landerijen. Zou Evi dan toch kunnen aarden in de Zeeuwse klei of keert ze zo snel mogelijk terug naar Rotterdam?

Trailer is hier te zien!


Happy Death Day

Tijdsduur: 96 minuten

Taalversie: Engels, Nederlands ondertiteld

Genre: Horror Mysterie Thriller

Kijkwijzer: Keuring nog onbekend. De uiteindelijke leeftijdskeuring wordt strikt nageleefd. Bij keuring '16' is er geen toegang voor bezoekers van onder de 16.

In HAPPY DEATH DAY speelt Jessica Rothe (La La Land) een studente die steeds dezelfde afschuwelijke dag waarop ze wordt vermoord opnieuw meemaakt, en er keer op keer achter probeert te komen wie haar wil vermoorden.

Trailer is hier te zien


Alles Voor Elkaar

Tijdsduur: 93 minuten

Taalversie: Nederlands

Genre: Comedy Nederlands Romantiek

Kijkwijzer: Jonger dan 12? Dan alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.Drugs en/of alcolholmisbruikGrof taalgebruik

Vier hartsvriendinnen worden op de 30ste verjaardag van één van hen geconfronteerd met een filmpje uit hun middelbare schooltijd.

Pijnlijk is de realisatie dat ze hun verwachtingen van toen niet echt hebben waar gemaakt. Sterker nog: zowel qua carrière als op liefdesvlak staan ze totaal niet waar ze zichzelf op hun 30ste hadden bedacht. In enigszins beschonken toestand besluiten de vier dat het hoog tijd is daar verandering in te brengen en elkaar te helpen om hun tienerdromen alsnog waar te maken.

Helaas zijn het juist de extra zetjes waarmee ze elkaar over hun grenzen duwen die ervoor zorgen dat de doelen steeds verder uit het zicht raken. De keuzes die ze maken, blijken zelfs alleen maar voor meer ellende, verwarring en moeilijke keuzes te zorgen. Daarbij ligt er nu een enorme bom onder de jarenlange vriendschap.

Zijn de vier meiden misschien beter af zonder elkaar? En hoe krijgen ze hun leven weer terug op de rit voordat de volgende vriendin 30 jaar wordt?

Trailer is hier te zien!


American Assassin

Tijdsduur: 112 minuten

Taalversie: Engels, Nederlands ondertiteld

Genre: Actie Avontuur

Kijkwijzer: Jonger dan 16? Dan geen toegang, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Ter controle kan om legitimatie worden gevraagd.Grof taalgebruikGeweld

Gesterkt door gebeurtenissen uit het verleden is Mitch Rapp (Dylan O’Brien) vastbesloten om wraak te nemen.

Samen met Koude Oorlog veteraan Stan Hurley (Michael Keaton) wordt Rapp door de adjunct directeur van de CIA aangesteld om een golf van ogenschijnlijk willekeurige aanvallen op zowel militaire als civiele doelwitten te onderzoeken.

Het drietal ontdekt een patroon in het geweld en gaat op een gezamenlijke missie: het tegenhouden van een mysterieuze man en zijn intentie om een wereldoorlog in het Midden-Oosten te starten.

Trailer is hier te zien!


Home Again

Tijdsduur: 93 minuten

Taalversie: Engels, Nederlands ondertiteld

Genre: Romantiek

Kijkwijzer: Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGrof taalgebruikGeweld

Het leven van een alleenstaande moeder in L.A. neemt een onverwachte wending wanneer ze drie jonge mannen in huis neemt…

Home Again is de nieuwe romantische komedie van producent Nancy Meyers (The Holiday).  Alice (Reese Witherspoon) is net gescheiden van haar man en keert terug naar haar geboorteplaats Los Angeles.

Tijdens het uitgaan ontmoet ze de knappe Harry (Pico Alexander) en zijn twee vrienden die het als jonge filmmakers proberen te maken in L.A. Als dochter van een succesvolle filmregisseur is Alice daar wel gevoelig voor en ze biedt hen aan om tijdelijk in haar gastenverblijf te komen wonen.

Door de aanwezigheid van het energieke drietal bloeit Alice weer helemaal op, maar aan haar nieuw uitgebreide familie en crush komt abrupt een einde wanneer haar ex plotseling weer op de stoep staat.

Trailer is hier te zien!


Geostorm

Tijdsduur: 109 minuten

Taalversie: Engels, Nederlands ondertiteld

Genre: Actie

Kijkwijzer:

Na een reeks onvoorspelbare natuurrampen die het voortbestaan van onze planeet in gevaar brachten, hebben de wereldleiders een netwerk van satellieten laten bouwen waarmee het weer beheerst kan worden.

Maar er gaat iets mis. In plaats van beschermen valt het systeem de aarde aan. In een race tegen de klok moet voorkomen worden dat een geostorm de aarde wegvaagt.

Gerard Butler speelt Jake, een wetenschapper die samen met zijn broer Max, gespeeld door Jim Sturgess, de storing in het satellietprogramma moet verhelpen. Abbie Cornish is Sarah Wilson van de geheime dienst; Alexandra Maria Lara is te zien in de rol van Ute Fassbinder, de ISS-astronaut die het ruimtestation leidt; Daniel Wu speelt Cheng, de Hong Kong-supervisor van het Dutch Boy Program; Andy Garcia is de Amerikaanse president Andrew Palma; en Harris speelt tenslotte minister Leonard Dekkom.

Trailer is hier te zien!


Jigsaw

Tijdsduur: 92 minuten

Taalversie: Engels, Nederlands ondertiteld

Genre: Horror

Kijkwijzer: Keuring nog onbekend. De uiteindelijke leeftijdskeuring wordt strikt nageleefd. Bij keuring '16' is er geen toegang voor bezoekers van onder de 16.

Na jaren van afwezigheid is de horrorklassieker weer terug. Wanneer er door de hele stad lichamen opduiken, elk op een gruwelijke manier om het leven gebracht, wijzen alle sporen naar de overleden moordenaar John Kramer.

Trailer is hier te zien!


Thor: Ragnarok

Tijdsduur: 120 minuten

Taalversie: Engels, Nederlands ondertiteld

Genre: Actie Avontuur

Kijkwijzer: Keuring nog onbekend. De uiteindelijke leeftijdskeuring wordt strikt nageleefd. Bij keuring '16' is er geen toegang voor bezoekers van onder de 16.

In Marvel’s Thor: Ragnarok verliest Thor zijn magische hamer en wordt hij gevangen genomen aan de andere kant van het universum – terwijl Asgard wordt bedreigd door Ragnarok.

Marvel’s Thor: Ragnarok vervolgt de avonturen van Thor die voor een nieuwe bedreiging komt te staan – de meedogenloze Hela. Thor verliest zijn magische hamer en wordt gevangen genomen aan de andere kant van het universum.

Het wordt voor hem een race tegen de klok om op tijd terug te komen in Asgard om Ragnarok – de verwoesting van Asgard en het einde van de beschaving – te stoppen. Hiervoor moet Thor alleen eerst een dodelijke gladiator strijd overleven, waarbij hij recht tegenover zijn voormalig bondgenoot en mede-Avenger de Incredible Hulk komt te staan.

Trailer is hier te zien!

Verwachte Oktober films | Voor de kids!

De Kleine Vampier

Tijdsduur: 82 minuten

Taalversie: Nederlands

Kijkwijzer: Mogelijk schadelijk tot 6 jaarAngstGeweld

De Kleine Vampier – Een vriendschap die de wereld op zijn kop zet!

Anton houdt van griezelen en verslindt boeken over vampiers. Hij weet alles over deze wezens met hun witte gezichten, rode ogen en scherpe hoektanden. Als hij er onverwacht één tegenkomt, is deze toch heel anders dan hij dacht en maakt zijn angst al gauw plaats voor nieuwsgierigheid.

De kleine vampier Rudolph is namelijk stoer, aardig en vooral ongevaarlijk. Samen met Anton vliegt hij erop uit om zijn hele vampierfamilie te redden uit de handen van de vampierjagers. Het wordt een avontuur vol actie, rondvliegende koeien en het meest betoverende vampierzusje van het heelal; een avontuur om in te bijten!

De Kleine Vampier is de allereerste Nederlandse 3D-animatiefilm. Met stemmen van o.a. Buddy Vedder en Britt Scholte.

Trailer is hier te zien!


Dikkertje Dap

Tijdsduur: 74 minuten

Taalversie: Nederlands

Kijkwijzer: Alle leeftijden

Dikkertje Dap is op dezelfde dag geboren als zijn beste vriend Raf, een giraf. Omdat zijn opa verzorger is in de dierentuin is Dikkertje vaak bij Raf te vinden.

Ze zijn onafscheidelijk en delen alles, tot Dikkertje voor het eerst naar school gaat en erachter komt dat giraffen niet naar school mogen. Dikkertje mist Raf enorm, maar maakt ook spannende nieuwe dingen mee. Hij maakt zelfs een nieuwe vriend, Yous. Raf mist Dikkertje ook en wil graag mee naar school. Daarom bedenkt Dikkertje een plan om de giraf mee naar school te nemen en zijn twee vrienden bij elkaar te brengen.

Dikkertje Dap is gebaseerd op het beroemde versje van Annie M.G. Schmidt.

Trailer is hier te zien!


 

Dummie de Mummie en de tombe van Achnetoet

Tijdsduur: 82 minuten

Taalversie: Nederlands

Kijkwijzer: Alle leeftijden

Dummie heeft heimwee. Hij wil terug naar Egypte om het graf van zijn ouders te zoeken, zodat hij afscheid van hen kan nemen.

Klaas ziet die reis helemaal niet zitten. Hij vindt vliegen naar Egypte maar eng, het kost veel te veel geld en Dummie heeft geen paspoort. Maar als Dummie’s schilderij van juffrouw Friek voor een groot bedrag verkocht wordt én hij een paspoort weet te regelen, vertrekken Klaas, Goos, Dummie en juffrouw Friek naar Egypte.

Maar is de Tombe van Achnetoet na vierduizend jaar nog wel te vinden? Met een plan van meester Krabbel gaan Dummie en Goos op onderzoek uit. Maar de zoektocht zit vol gevaren en de beste vrienden lopen in een valstrik. Kan Klaas hen op tijd redden of blijven Dummie en Goos voor altijd gevangen?

Trailer is hier te zien!


My Little Pony: De Film (Nederlandse versie)

Tijdsduur: 99 minuten

Taalversie: Nederlands

Kijkwijzer: Mogelijk schadelijk tot 6 jaarAngstGeweld

My Little Pony: de Film beleven de zes bekende pony’s hun spectaculairste avontuur ooit!

De toekomst van Equestria staat op het spel wanneer Storm King het kasteel Canterlot binnenvalt en de magie van de pony’s dreigt te stelen. In een onvergetelijk avontuur beginnen de pony’s samen met nieuwe vrienden aan een spannende reis die hen voor het eerst buiten de muren van hun bekende wereld brengt.

Op zoek naar hulp om Equestria te redden, komen de pony’s in aanraking met magische bergen, onderzeese werelden en zelfs een vliegend piratenschip.

Trailer is hier te zien!


Sinterklaas en het gouden hoefijzer

Taalversie: Nederlands

Kijkwijzer: Alle leeftijden

De tienjarige Bloem is helemaal gek op het paard van Sinterklaas. Wanneer ze na verschillende pogingen Sinterklaas zo ver krijgt dat ze op zijn paard mag rijden gebeurt er iets verschrikkelijks.

Tijdens een ritje buiten het kasteel verliest Amerigo een van zijn hoefijzers. Het paard van Sinterklaas heeft geen normale hoefijzers, maar gouden hoefijzers. Zonder deze magische hoefijzers kan Amerigo de daken niet op.

Sinterklaas wil zijn pieten niet ongerust maken en start samen met Bloem een zoektocht. Zouden ze het hoefijzer op tijd vinden of kan pakjesavond dit jaar niet door gaan…

Trailer is hier te zien!


Winnie de Poeh (NL)

Tijdsduur: 63 minuten

Taalversie: Nederlands

Kijkwijzer: Alle leeftijden

Walt Disney Studios keert terug naar het Honderd Bunderbos van ‘Winnie de Poeh’. In 2011 verscheen voor het eerst in 35 jaar een Poeh avontuur in de bioscoop. Nu is Poeh terug voor de Pathé Kleuterbios op zondag 22 oktober 2017!

In deze nieuwe film zien wij de eigenaardige, charmante, maar vooral lieve Winnie de Poeh samen met zijn vriendjes Teigertje, Konijn, Knorretje, Kanga, Roe en natuurlijk Iejoor, die wederom zijn staart kwijt is. “Een staart is er of is er niet’ zegt Poeh. “En die van jou… die is er niet”. Uil stuurt de hele bende er op uit om Janneman Robinson te redden van een niet bestaande boef. Het wordt uiteindelijk een hele drukke dag voor de beer die alleen maar wat honing wilde halen.

De 5 geschreven verhalen door A.A. Milne die eerder door Disney zijn gemaakt in de klassieke handgetekende stijl, zijn de inspiratie voor deze film.

Trailer is hier te zien!


Mis ik iets? Laat het me weten!

Naar welke films zou jij willen gaan?

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 comments

  1. Fijn overzicht! Home Again lijkt me heel leuk, maar niet echt een film die ik in een bioscoop zou kijken. Hetzelfde geldt voor Winnie de Poeh. Dat is wel een guilty pleasure van mij en mijn moeder. Met koud weer, op de bank met thee en dan Winnie de Poeh-films kijken haha
    Madelon onlangs geplaatst…Avonturenlijst | oktober 2017My Profile