Nieuwe Films in | Maart ♥

Een maand vol nieuwe films in de bioscoop! Ik zet weer de films waar ik het meest naar uitkijk op een rjtje, laat jij het me horen als ik volgens jou een Must See Movie mis?

108 minuten | Actie
Release: 8-03-2018

Chirurg Dr. Paul Kersey (Bruce Willis) heeft dagelijks te maken met de gruwelijke gevolgen van geweld in zijn woonplaats Chicago.
Het wordt voor hem persoonlijk wanneer zijn vrouw (Elisabeth Shue) en dochter (Camila Morrone) slachtoffer worden van een overval. Wanneer zijn vrouw overlijdt aan de verwondingen en de politie niets voor hem kan betekenen, weet Kersey één ding zeker: de daders mogen niet ongestraft blijven. 

Hij besluit het heft in eigen handen te nemen. Vanaf dat moment is geen enkele crimineel in Chicago meer veilig…

Ik ben al wel tijden fan van Bruce Willis. Ik vind hem echt een geniale acteur en ben dan ook heel benieuwd naar deze nieuwe actie film!

91 minuten | Nederlands | Comedy
Release: 8-03-2018

Drie schoolvrienden keren terug naar Het Marsman College voor de reünie van hun middelbare school. Hun levens zien er 25 jaar later behoorlijk anders uit, maar 40 is het nieuwe 20 en alle mannen worden knapper naarmate ze ouder worden … of toch niet?
Waar Edwin nog altijd een vrouwenmagneet is, hebben zijn vrienden zo hun problemen. Mark is door zijn vrouw ingeruild voor een jonger exemplaar en familieman Peter worstelt met zijn mannelijkheid sinds hij niet meer zonder leesbril kan. 

Hoe gaan de mannen hiermee om? Biertje pakken, niet te veel praten, schouderklopje en je kater wegdrinken met nog meer alcohol? Of gaat dat toch anders als je de 40 bent gepasseerd?

Ik ben niet echt een fan van Nederlandse films maar toch na het zien van de trailer ben ik best nieuwsgierig geworden! Ik ben bang voor veel na aperij van onder andere alle Amerikaanse Hangover en Moms Night Out films en zelfs een stukje Baywatch is al te zien maar toch zitten er hele toffe acteurs in! Wat ik er uiteindelijk van vond lees je natuurlijk hier!

Horror
Release: 8-03-2018

Cindy en Mike maken samen met hun rebelse dochter een trip door het platteland. Ze besluiten te overnachten op een afgelegen camping om zo de laatste dagen van hun vakantie samen door te brengen.
Wanneer de familie zich opmaakt voor een welverdiende nachtrust, wordt er op de deur geklopt. “Is Tamara thuis?” Het is het begin van een dodelijk kat-en-muisspel met 3 gemaskerde psychopaten.

Ik hou van horror maar heb bij deze film absoluut geen hoge verwachtingen! Ik ga me laten verassen!

Engels | Actie
Release: 15-03-2018

Lara Croft is de pittige, onafhankelijke dochter van een excentrieke avonturier die spoorloos verdween toen Lara nog een tiener was. Nu is ze een jonge vrouw van 21 en heeft ze nog geen echt doel in haar leven.
Om de huur te kunnen betalen, scheurt ze als fietskoerier door een hippe wijk in Londen en volgt ze cursussen, waar ze maar zelden verschijnt. Ze weigert de leiding te nemen over haar vaders imperium omdat ze haar eigen weg wil uitstippelen. Ook omdat ze niet wil geloven dat hij dood is. Ondanks het feit dat iedereen haar aanraadt de feiten te accepteren en door te gaan met haar leven, besluit Lara het raadsel van zijn mysterieuze dood op te lossen. 

Lara laat alles en iedereen achter en gaat naar de laatst bekende bestemming van haar vader, een graftombe op een mythisch eiland ergens voor de kust van Japan. Maar het wordt geen makkelijke missie. Alleen de reis naar het eiland toe is al een hachelijke onderneming. 

Gewapend met slechts haar scherpe verstand, blind vertrouwen en doorzettingsvermogen, moet Lara tot het uiterste gaan tijdens haar reis naar het grote onbekende. Als ze dit avontuur overleeft, zal ze naam maken als de tomb raider.

Deze film moet zich gaan bewijzen voor mij 😉 ik ben natuurlijk weg van Angelina Jolie als Lara Croft en om dan een nieuwe jonge actrice in deze rol te gaan zien word of geweldig of een flop!

Actie | Science Fiction
Release: 22-03-2018

In de nieuwe spectaculaire 3D-actiefilm PACIFIC RIM UPRISING gaan de piloten van de torenhoge Jaeger-robots opnieuw de strijd aan met kolossale en allesvernietigende monsters.
John Boyega (Star Wars: The Force Awakens) speelt Jake Pentecost, een rebelse voormalig Jaeger piloot. Zijn vader offerde zichzelf op om de mensheid te redden van de Kaiju monsters. De zus van Jake, Mako Mori (Rinko Kikuchi), is de leider van een nieuwe generatie piloten die zich verenigen tegen de dreiging. 

In hun voorbereiding om de grootste krijgsmacht te worden die de aarde ooit gekend heeft werkt Jake samen met zijn rivaal, de getalenteerde piloot Lambert (Scott Eastwood, Fast & Furious 8). Daarnaast wordt Jake bijgestaand door de vijftienjarige Jaeger-hacker Amara (nieuwkomer Cailee Spaeny).

Ik kende Pacific Rim nog niet maar zag de trailer van deze film onlangs in de bioscoop en als fan van de Transformers lijkt het me wel wat!

Animatie
Release: 28-03-2018

Verfilming van Beatrix Potter’s tijdloze verhaal over een eigenwijs konijn dat probeert de moestuin van een boer binnen te dringen.

Wie kent dit prachtige boekje niet?

Ik heb hem nog steeds in de kast staan en ben heel erg benieuwd naar de verfilming!

Volgens mij is deze film ontzettend grappig en ik kan niet wachten tot ik hem kan gaan bekijken.

 

Actie | Avontuur | Science Fiction
Release: 29-03-2018

Ready Player One is een sciencefiction actie-avontuur van Steven Spielberg, naar de gelijknamige bestseller en het wereldwijde fenomeen van Ernest Cline.
Het verhaal speelt zich af in 2045 en de wereld staat op punt van instorten. De mensen zoeken hun redding in OASIS, een uitgestrekt virtual reality universum, gemaakt door de geniale en excentrieke James Halliday (Mark Rylance). 

Als Halliday overlijdt, laat hij een immens fortuin na aan degene die als eerste het digitale Easter Egg vindt dat hij in OASIS heeft verstopt. Er ontstaat een ware jacht die de wereld in zijn greep houdt. 

Als de jonge held Wade Watts (Tye Sheridan) besluit mee te doen, raakt hij verzeild in een halsbrekende en onwerkelijke zoektocht in een fantastische wereld vol mysteries, ontdekkingen en gevaar.

Ik moet het boek nog snel lezen maar wat ik begrepen heb van vriendinnen is het een tof boek, ik ben heel erg benieuwd!

Mis ik iets? Naar welke film kijk jij het meeste uit en waar ga jij zeker heen?

Let me know down below!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 comments