Vers van de pers | Nieuws dat je niet wilt missen!

Fan van Jennifer L. Armentrout? Groot nieuws is natuurlijk dat Zomer & Keuning eindelijk besloten heeft om de Lux serie te vertalen! En in dit bericht vind je de geweldige cover van Opposition, dit is het vijfde deel in de Lux-serie!

Jullie hebben bij mede bloggers al de eerdere delen kunnen zien en ik vind dat de covers echt zo fantastisch goed bij elkaar passen ♥ Ik kan niet wachten tot ik alle delen eindelijk in het Nederlands in de kast heb staan! Stiekem vind ik ze echt veel mooier dan de originele covers!

Ik las het eerste deel in het Engels en mijn Nederlandse recensie kun je hier vinden! Wees wel gewaarschuwd… na het lezen ga je de serie zeker willen aanschaffen!

Gelukkig krijgen ze allemaal een top prijs van € 15,00 en 29 mei zal het eerste deel al verschijnen met de originele naam Obsidian.

Daarna komt er om de twee maanden een nieuw deel uit: Onyx (deel 2), Opal (deel 3), Origin (deel 4), Opposition (deel 5).

En dat vijfde deel gaat er zo uitzien ♥

nieuws
Teaser: Het is oorlog. Hoe die ook afloopt, niets zal ooit nog hetzelfde zijn.

Dit prachtige deel verschijnt januari 2018 ♥ en ik vind dat de cover echt perfect het bovennatuurlijke sfeertje meegeeft!

Voor de bezoekers van YALfest is er goed nieuws! In de goodiebag gaat een kleine sneak peek zitten met de eerste drie hoofdstukken van Obsidian en kortingsbonnen voor zowel Obsidian als Onyx.

Je betaalt dan tijdelijk slechts €12,50 per boek. Ben je net zo’n pechvogel als ik en kun je niet naar YalFest? De boekjes zullen vanaf juni ook beperkt bij de boekhandel beschikbaar zijn!

Ben jij ook zo enthousiast?

Als het antwoord op die vraag nee is dan stuur ik je weer even terug naar mijn spoiler vrije recensie van deel 1! Net zo enthousiast? Dan kun je het eerste deel hier al reserveren ♥

[bol_product_links block_id=”bol_5aba39a50d4cf_selected-products” products=”9200000091494135″ name=”obsidian” sub_id=”” link_color=”FF7777″ subtitle_color=”FF7777″ pricetype_color=”FF7777″ price_color=”FF7777″ deliverytime_color=”FF7777″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Ga jij de serie lezen? En wat vind jij van de cover?

Laat het me hieronder weten, vind ik leuk ♥

Nieuwsgierig naar de andere covers? Je kan de cover onthulling van Obsidian zien bij Adorable Books en de onthulling van Onyx bij Zon en Maan, Opal bij Reviews & Roses en Origin bij Leesmee.

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment