Bookish Tag | Nintendo & Books

nintendoAls je in de 80’s/90’s bent opgegroeid dan ken jij de eerste Nintendo’s nog wel! In deze tag leuke boekvragen in Nintendo stijl 😉 Kijk je mee?

Een klassieker die ik binnenkort een keer wil herlezen is Alleen op de wereld van Hector Malot. Als kind zijnde had ik een prachtige versie hiervan en nu zou ik graag nog een keer het verhaal lezen.

Een klassieker die ik nog nooit heb gelezen maar toch van mezelf een keer moet lezen is Moby Dick!

Oei.. Dat is een lastige vraag! Ik heb eventjes stiekem op mijn Goodreads challenge van vorig jaar gekeken en zag daar dat ik PS Ik hou nog steeds van je (To All the Boys I’ve Loved Before #2) een hele ster meer kreeg dan Aan alle jongens van wie ik hield (To all the boys I’ve loved before #1)

Ik ben heel erg benieuwd naar het laatste deel! Weet iemand wanneer we die kunnen verwachten?

Come again?!?!?! Even mijn brein over deze zin laten puzzelen…. Een boek waardoor ik een andere kijk op de wereld heb gekregen!

Iets wat me toch heel erg aan het denken had gezet was Het was best een fijn leven! Mooi boek! Ken je het al?

Wink, Poppy & Midnight was not my cup of tea! Toch vonden heel veel mensen het een erg leuk boek! Voor Lobsters gaat dat ook op! Het moest hilarisch en awkward zijn….. Not….. Gelukkig zijn smaken en meningen verdeeld! Ieder heeft zijn eigen smaak en deze boeken waren duidelijk #NotMyFlavour!

Mijn meest recente JUWEEL! Ja dat moest in caps! Een boek waarvan ik het nooit had verwacht!

Diabolic is mijn nieuwste favorietje! Ik vind het zo grappig hoe ik bij een boek echt tegenzin kan voelen en dan compleet hooked raak! Mijn dan gaat dus ook uit naar onze Hooked on Books leesclub! Zonder hun had ik dit boek gemist!

Ik ben niet echt iemand die graphic novels leest! Een serie die ik dolgraag wil beginnen is de Middernacht serie van Lara Adrian. Ik las jaren terug de eerste twee delen maar de rest van de serie moet ik deels nog aanschaffen en dan uitlezen!

I love animals more then people ♥ Ik zou echt een dikke knuffelsessie willen houden met Abraxos en Dodelijk!

Ken je ze niet? Ga je dan zitten schamen in een hoekje!

Abraxos komt uit de Throne of Glass reeks van Sarah J Maas en Dodelijk komt uit Diabolic!

Een moderne fantasy klassieker? Wat een vreemde vraag! Of een fantasy boek waarvan ik denk dat het een klassieker gaat worden uit deze moderne tijd?

Vandaag gaat mijn Engels echt waanzinnig goed hahaha! Ik zit met een kop vol pijn aan deze tag post te werken en dat werkt blijkbaar minder goed dan gedacht!

Maar we gaan stug door, na een blogdipje moet ik even flink wat inhalen!

Een fantasy waar ik echt compleet verzot op ben en waarvan ik me goed kan voorstellen dat het over jaren nog steeds in trek is is toch echt weer diezelfde madam Maas! Haar boeken zijn echt FE-NO-ME-NAAL!

Ik las zo veel heerlijke sci-fi….. Diabolic heb ik al genoemd dus dan geef ik je Eenzaam en Extreem ver weg! Wat een heerlijk boek was dat! Oh en laat ik Phobos niet vergeten! My goodness wat een geweldige boeken kwamen er toch uit afgelopen jaar!!!! En waar ik naar uit kijk? Wat dacht je van Phobos²!!!!!!! Counting down the days!!!!!

En natuurlijk komt die geniale auteur naar YalFest! Je weet wel bij wie ik in de rij sta!

Stupid question!

ALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Elk boek heeft toch wel iets origineels! Het een zit gevuld met demonen of heksen en het andere speelt zich af met personages die speciale krachten hebben.

Als ik er één moet kiezen? Siren! Ik las namelijk niet eerder een boek over Sirenen die de oceaan dienen!

Ik was echt aangenaam verrast door dit boek van Kiera Cass!

Nou dan kan ik je zeggen dat mijn medeblogger Melissa een geweldig Nintendo apparaatje heeft gekocht waarop alle oude spelletjes staan! Lijkt me super om die te hebben en uren lang Super Mario te spelen!

Ik tag haar dan ook voor deze tag en Lisa Plunkje!

 

4 reacties

 1. Inge schreef:

  Hahahahah ik lig in een deuk om het “shut up and take my money – gifje” Super tof hoe je die gemaakt hebt!
  Inge onlangs geplaatst…Mijn gesigneerde boeken #2My Profile

 2. Annabel schreef:

  Leuke tag! Ik zou sommige vragen ook lastig vinden om te beantwoorden!
  Annabel onlangs geplaatst…Tag: Mijn meest geliefde en meest gehate heldinnenMy Profile

 3. Bianca Schrijft schreef:

  Super leuke tag. Zelf was ik benieuwd op welke manier er een draai aangegeven zouden worden. Het enige waar ik antwoord wat ik niet met je deel is eenzaam en extreem ver weg. Daar had ik heel veel moeite mee om er doorheen te komen. Zo balen trouwens dat de Nintendo classic mini waarschijnlijk, naar verluidt, niet meer terug komt. 🙁
  Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Een boek voor bij de koffie en thee: #29 Eenzaam en extreem ver wegMy Profile

 4. Super leuke tag!! Ik ben al aan de slag gegaan met plaatjes en ga hem als het even lukt inplannen voor a.s. dinsdag. Sommige vragen vind ik echt moeilijk joh! Benieuwd wat eruit gaan komen. Jouw gifje is echt geweldig hahaha
  melissasbookworld onlangs geplaatst…| RECENSIE – New Adult | WILDER van Rebecca Yarros (#1 the Renegades)My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: