Nu of nooit (The Edge of Never #1), J.A. Redmerski

Nu of nooit (The Edge of Never #1), J.A. Redmerski

Camryn Bennett dacht dat ze haar leven op een rijtje had, tot alles misging... Ze is vastbesloten positief te blijven en door te bijten. Als een avond in een hippe club een onverwachte wending neemt, besluit ze om alles achter te laten en haar hart te volgen.
Ze stapt in een bus, zonder duidelijke bestemming en gewapend met alleen een telefoon en een tas met essentials. Ze heeft geen idee wat ze eigenlijk zoekt – ze weet alleen dat ze zo ver mogelijk weg wil. Onderweg ontmoet ze Andrew Parrish. Door Andrew ontdekt Camryn een hele andere kant van zichzelf. Ze besluiten een roadtrip te maken en haar leven wordt een stuk wilder en spannender. Maar net als Camryn is ook Andrew ergens voor op de vlucht. Zal zijn geheim ze dichter bij elkaar brengen, of alles kapotmaken wat ze hebben opgebouwd?

three-half-stars
Nu of nooit geschreven door: J.A. Redmerski
Bladzijden: 384
Serie: The Edge of Never #1
Uitgeverij: Uitgeverij Volt | 13 March 2020
Genre: Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Wat vind ik van de cover?

Tja, same old… ‘Nu of nooit’ heeft weer echte personages op de cover en voor mij doet dat echt af aan mijn eigen fantasie. Ik hoop dat uitgevers ooit gaan ophouden met, op zijn minst, gezichten op covers te gebruiken.

Wat vind ik van het verhaal?

De eerste 10 hoofdstukken weet het verhaal me niet te grijpen. 97 bladzijden lang ben ik bang dat deze nieuwe auteur niks voor mij gaat zijn. Maar dan neemt hoofdstuk 11 een wending waardoor er eindelijk wat schwung in het verhaal komt!

In die eerste hoofdstukken begrijp ik gewoon niet wat de auteur me allemaal wil laten voelen. Camryn lijkt een heel overgevoelig en preutsig typetje dat zich op één gebeurtenis na, voor mijn gevoel, een beetje aanstelt en als ze tegen het zoveelste kiezeltje schopt de benen neemt.

Camryn heeft twee rottige jaren achter de rug. Maar vanaf het moment dat ze in de bus stapte zonder definitieve bestemming en Andrew Parrish achter haar plaatsnam begon haar leven opnieuw.

Hoewel ik na het uitlezen van dit boek nog steeds een beetje mijn twijfels over Camryn heb heeft Andrew voor mij het hele boek gered! Ongeveer halverwege raak ik zo geïntrigeerd door hem en door wat er nu precies achter hem schuilt, wat het is wat hij verbergt. Wat is zijn grote geheim?

Als personage weet Andrew me helemaal in te pakken en hij komt over als een man die weet wat hij wil, sexy, beschermend en stiekem best romantisch! Een man waardoor je wel van je voeten word geswoosht!

‘Als je me zou toestaan om je te neuken, zou je me ook moeten toestaan je te bezitten.’

Ik weet dat wellicht veel mensen hiervan gaan steigeren op hun pootjes maar mij pakt hij helemaal in! Want hoewel hij een ‘vuilbekje’ is heeft hij ook ontzettend veel respect voor Camryn en helpt hij haar zonder dat zij het echt doorheeft aan haar problemen te werken.

In hoofdstuk 40 weet de auteur me echt even een kleine inzinking te bezorgen, erg gemeen! Maar zo blijkt dat ik na een trage start toch wel weg ben van de schrijfstijl van deze, voor mij,nieuwe auteur.

Ik wil het tweede deel ontzettend graag lezen maar ik ben er al wel ontzettend bang voor!

Conclusie:

‘Nu of nooit’ bleek een onvergetelijke reis met Camryn en Andrew. Een rauw maar romantisch verhaal over twee mensen dat je alle emoties laat voelen.

‘Nu of nooit’ ook lezen?

Het luisterboek is gratis in Kobo Plus*

*op het moment van schrijven d.d. 09/06/2020

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.