Onbereikbaar (Flight & Glory #2) – Rebecca Yarros

Onbereikbaar (Flight & Glory #2) – Rebecca Yarros

#22: Alle verantwoordelijkheden overboord gooien en naar het strand gaan.

Als Paisley had geweten welke gevolgen het tweeëntwintigste punt op haar bucketlist zou hebben, zou ze het dan hebben gedaan? Op het strand gaat er iets heel erg mis en daardoor ontmoet ze Jagger, en dat is dan weer heel erg niet mis. Behalve dan dat Paisley al een vriend heeft. En een hartaandoening.

Onbereikbaar is hartverwarmend en hartverscheurend tegelijkertijd, een ijzersterke nieuwe New Adult van Rebecca Yarros.

five-stars
Onbereikbaar geschreven door: Rebecca Yarros
Bladzijden: 304
Serie: Flight & Glory #2
Meer van deze auteur: Onverminderd, Onverwacht , Wilder, De laatste brief, Onverschrokken
Uitgeverij: Zomer & Keuning | June 21st 2016
Genre: New Adult, Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

 

De cover


Dit is duidelijk geen cover buy geweest voor mij! Ik vind zowel de oorspronkelijke cover als deze echt niks aantrekkelijks hebben. Wel vind ik op de Nederlandse cover de personen beter gekozen. Het meis9200000057137697je op de Nederlandse 23562877cover komt wat beter over. Op de oorspronkelijke cover lijkt het altijd om modellen te gaan. Wat ik dan op de Nederlandse cover weer mis zijn de Apaches. Dit is toch wel een groot onderdeel van het boek en de titel vind ik helaas ook niet zo mooi als de oorspronkelijke!

De binnenkant


Onbereikbaar van Rebecca Yarros is het verhaal van twee jonge mensen die zich diep vanbinnen aan elkaar willen geven, maar die allebei iets op hun hart hebben liggen wat ze daarvan weerhoudt. Voor Paisley is duidelijk dat Jagger niets voor haar kan zijn. Hij is ruig, onstuimig, en dat kan haar hart niet aan. Maar het verlangt er wel naar…

Paisley is een jonge 20 jarige meid met een ernstige hartaandoening. Ze heeft haar zus verloren aan dezelfde aandoening en heeft een relatie met Will, de beste vriend van haar zus. Ze leeft een heel beschermd leven. Ze word eigenlijk behandeld als iemand van glas door haar ouders maar ook door haar vriend!

Will lijkt in alle opzichten een goede vriend maar Paisley heeft teveel het gevoel alsof ze behandeld word als een fragiel breekbaar iets dan de gepassioneerde jonge meid die ze eigenlijk is.

Boven alles wil Paisley de tijd die ze heeft goed benutten in plaats van in een bubbel geplaatst te worden. Ze moet kiezen voor een operatie en twijfelt tussen twee opties. Hoewel haar ouders en haar vriend alles voor haar lijken te bepalen neemt ze zelf stiekem de controle over haar leven door middel van een bucketlist die ze wil voltooien voordat zij een keuze maakt over een operatie of zelf komt te overlijden. Nummer 22 zal haar leven voorgoed veranderen!

f4ebcc53e8fecbf2a726f6e7f6bea460

Jagger… hoe moet ik hem omschrijven? Jagger is de ultieme bookboyfriend! Hij zegt precies de juiste dingen zonder ‘cheesy’ over te komen en met de bagage die ook hij als geheim meezeult kan ik niet anders als diep voor hem vallen!

Jagger en Paisly zijn de hoofdpersonen in dit tweede boek maar de beste vrienden van Jagger, Josh Walker en Grayson (waar dus boek drie en vier over zullen gaan) waren ook echt geweldige personages. Ieder die zulke vrienden in zijn kring heeft mag zich heel gelukkig voelen.

Ik was echt bang om aan dit boek te beginnen want al na een paar bladzijden weet je dat dit geen fluffy licht boekje gaat worden! Eerlijk gezegd maakt dit boek je een wrak! Ik heb meerdere momenten achter elkaar gelachen maar ook echt met een immense brok in mijn keel gezeten terwijl de tranen over mijn wangen stroomden. Een rollercoaster boek met een vleugje seks en een handjevol romantische momenten.

Rebecca Yarros heeft me echt overrompeld met dit geweldige tweede boek dat ik jullie echt van harte kan aanbevelen. Ze schrijft op een verslavende manier en creëert echt geweldige personages!

Ik schreef het al op Goodreads. Op dit boek moet een vervolg komen! Dit boek is er echt vandoor gegaan met mijn hart! Ik hoop dan ook van harte dat Zomer & Keuning heel gauw deel 3 & deel 4 gaat vertalen!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments