Disney+ ♥ 2 | Ontbrekende films!

Word je al een beetje moe van al die blogs over Disney+? Geloof me, de mijne is een tikje anders! Deze gaat bijvoorbeeld over ontbrekende films!

Ik heb een paar blogs ingepland met betrekking tot Disney+ en dat kunnen er nog meer worden! Voor nu staan de volgende blogs gepland!

De eerste kon je vorige week lezen, heb je die gemist dan kun je er hieronder op klikken!

 1. Vier films waarvan ik het ongelofelijk vind dat vele ze niet kennen! – 28 september
 2. Vijf films waarvan ik me verbaas dat ze (nog) niet op Disney+ staan! – 5 oktober
 3. Zeven films die je absoluut in je laatste gratis maand moet kijken! – 12 oktober
En we gaan dus nu door met ‘Ontbrekende films’!

Ik kan gewoon niet geloven dat de volgende films niet te vinden zijn op Disney+

Het zijn niet alleen maar oude klassiekers maar ook een paar recentere films waarvan ik vind dat ze echt gezien moeten worden!

De Reddertjes
ontbrekende
Dit vind ik echt een heerlijk verhaal dat gekeken moet worden omdat je dan leert hoe je moedig kunt zijn al ben je maar heel klein ♥

Het avontuur begint wanneer Penny’s noodkreet in een fles in handen belandt van de schichtige maar slimme muis Bernard en zijn elegante partner juffrouw Bianca. De twee moedige helden doen hun belofte aan ‘De Hulp-en Redvereniging’ eer aan als zij Penny in allerijl redden uit de valse klauwen van de gemene Medusa… die Penny nodig heeft om een juweel van onschatbare waarde te vinden.

Keizer Kuzco
ontbrekende
Keizer Kuzco is gewoon humor! En het leert ook wel een beetje dat je je niet als een verwend nest moet gedragen en aardig moet zijn voor andere!
Tranen met tuiten gelachen bij deze film ♥
Doldwaze humor, geweldige karakters en echte vriendschap maken de hele familie superenthousiast voor dit moedige tekenfilmavontuur. Alles begint wanneer de arrogante Keizer Kuzco in een lama wordt veranderd door zijn raadgeefster. De op macht beluste, sluwe Yzma en haar handlanger Kronk. Deze netelige situatie dwingt Kuzco, die alles had en nu alles kwijt dreigt te geraken, tot een andere kijk op het leven. Alleen een onwaarschijnlijke vriendschap met de vriendelijke boer Pacha kan Kuzco redden.Maar dan zal de onuitstaanbare keizer wel eerst een goedaardiger en vriendelijker leven moeten gaan leiden, met ook de nodige aandacht voor de anderen… Op je eigen vier benen leren staan, is nog nooit zo leuk geweest!
Ratatouille

ontbrekende

Ik heb gewoon een liefde voor Frankrijk ♥ en deze film heeft ook een eigen attractie in Disneyland!

Ik weet het niet, ik heb gewoon een zwak voor deze film over een ratje in de keuken!

In dit hilarische nieuwe animatie-avontuur Ratatouille, droomt een ratje genaamd Remy ervan ooit een grote Franse chefkok te worden. Ondanks de wensen van zijn familie en het overduidelijke probleem dat hij een rat is met een knaagdier-fobisch beroep, is hij vastbesloten zijn droom te verwezenlijken. Het lijkt door het lot bepaald wanneer Remy in Parijs precies bij het beroemde restaurant van zijn culinaire held, Auguste Gusteau, terecht komt. Ondanks de gevaren voor zo’n ongebruikelijke en en vooral ongewenste bezoeker in de keuken van een van de meest exclusieve restaurants in Parijs, vormt Remy een team met Linguini. Het keukenhulpje, die per toeval het grote kooktalent van Remy ontdekt. De samenwerking van de twee zorgt voor heel wat opwindende en hilarische situaties en zet de hele culinaire wereld op z’n kop. Remy komt voor de moeilijke keuze te staan tussen het volgen van zijn droom en en zijn vroegere bestaan als een gewone rat.Hij komt achter de waarheid over de inhoud van vriendschap, familie en hij komt erachter dat hij niets anders kan zijn dan wie hij echt is: een rat die chefkok wil zijn.
Brave

Deze film is echt samen met Rapunzel favoriet op mijn kick-ass prinsessen lijstje!!!

‘Brave’ vertelt het heldhaftige verhaal van Merida, een geoefende boogschutter en de impulsieve dochter van koning Fergus en koningin Elinor. Merida is vastbesloten om haar eigen levenspad te vormen. Ze trotseert een eeuwenoud gebruik dat heilig is voor de bandeloze en luidruchtige heren van het land: de enorme heer MacGuffin, de norse heer Macintosh en de humeurige heer Dingwall.

Merida’s acties leiden onbedoeld tot chaos en woede in het koninkrijk. Als ze hulp zoekt bij een excentrieke wijze oude vrouw, wordt haar een noodlottige wens geschonken. Het gevaar dat daarop volgt dwingt Merida om haar heldhaftige kanten te verkennen (inclusief die van haar slimme en ondeugende broertjes). Om zo een afschuwelijke vloek op te heffen voor het te laat is en te ontdekken wat ware moed is.

Prinses en de Kikker

ontbrekende

Ik hou van New Orleans! Ik ben er nog nooit geweest maar als er één stad is die echt aan me trekt is het deze wel!

Deze film staat ook met stip bovenaan door de heerlijke meezing liedjes, volg me lichtje maar ♥ en het toevoegen van voodoo ♥

Ik hou van magie!

Dit hilarische avontuur springt van het scherm met prachtige animaties, onweerstaanbare muziek en onvergetelijke personages. Betreed Prinses Tiana’s wereld van pratende kikkers, zingende krokodillen en smoorverliefde vuurvliegjes. Zie hoe ze op een ongelofelijke reis gaat door de mystieke moerassen van Louisiana. Aangespoord door een beetje moed en een grote droom komen deze nieuwe vrienden erachter wat er echt belangrijk is in het leven. Liefde, familie en vriendschap.
Ken jij bovenstaande films? En heb jij soms andere ontbrekende films op Disney+?
Laat het me vooral weten ♥ reacties vind ik leuk!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 comments

 1. Jaaa, De Reddertjes! Dit was echt een van mijn favoriete Disney films toen ik nog klein(er) was. Ik zat vandeweek ook nog door alle films te scrollen en toen dacht ik ook jammer dat deze film er niet op staat, maar ik kan me nu niet meer herinneren welke dat was.
  Lieke onlangs geplaatst…Dag van de operatieMy Profile

 2. Klopt Kwante, deze films staan nog op Netflix.
  Als dut contract is afgelopen komen die ook op Disney+
  Welke film ik mis is Enchanted!

 3. Volgens mij staan al de films die je nu noemt nog op Netflix. Van de reddertjes weet ik het niet zeker, maar de rest wel Waarschijnlijk moet daarvan eerst het contract afgelopen zijn voor ze op Disney+ komen

 4. Al die films staan op Netflix haha, heb ze namelijk daar allemaal gezien behalve De reddertjes, die moest ik nog ☺️ denk dat dat misschien de reden is? Ik wil vooral de live action films zien zoals Aladin en Dumbo, maar kan me voorstellen dat ze die pas na 12 november gaan toevoegen
  Dionne onlangs geplaatst…Buddyread het Schaduwjaar – Kim LiggettMy Profile