Onvoorwaardelijk – Colleen Hoover

Als Tate haar nieuwe buurman Miles ontmoet weet ze zeker dat het geen liefde op het eerste gezicht is.
Zelfs ‘vrienden’ is een groot woord. Het enige wat ze gemeen hebben, is een ongekende wederzijdse aantrekkingskracht. Miles wil geen liefde, Tate heeft geen tijd voor liefde, dus blijft over: seks.
Miles heeft wel twee voorwaarden waar Tate zich aan moet houden: geen vragen over het verleden en geen verwachtingen voor de toekomst. Kan Tate dit volhouden? En wat houdt Miles voor haar verborgen?

11222065_739090022883744_7472858714173600756_nAuteur: Colleen Hoover

Nederlands
304 pagina’s (Ebook 244 pagina’s)
Zomer en Keuning
juni 2015

Ik geef dit boek ❤❤❤❤

Na het lezen van de flaptekst op deze nieuwe “New Adult” dacht ik een soort 50 tinten grijs te gaan lezen, niets was minder waar!

Het boek grijpt je meteen doordat het vanuit het heden wordt verteld door Tate en vanuit het verleden door Miles, zo kom je steeds dichterbij het geheim van Miles.bcdac46d750ab323ff0bc254f40daf38

En zodra je daar bent heb je wel een box tissues nodig want ik heb weer flink lopen snotteren bij dit boek!

Hoe liefde voelt voor Miles en Tate, hoe hun het soms omschrijven, iedereen met een pijnlijke relatie of die nu voorbij is of je er midden in zit, je voelt de emoties van de bladzijdes diep in je hart.

De scenes waarin de seks word beschreven is absoluut niet vergelijkbaar met 50 tinten, eerder als in een doktersromannetje 😉 dus verwacht geen Red Room of Pain in dit boek want dan ben je teleurgesteld!

De reden dat dit boek geen 5 sterren krijgt is omdat ik het einde graag langer uitgewerkt had willen zien, als in een trilogie of zo 😉 maar zonder gein er wordt ontzettend goed naar het grote geheim toe gewerkt maar het einde een beetje – mooi dat absoluut – afgeraffeld, alsof er haast bij was om het boek af te hebben.

Al met al wel een boek dat ik je aanraad, als het zo met je emoties op de loop kan gaan heeft het voor mij een toegevoegde waarde aan mijn boekenverzameling!


Boek trailer Engelse versie Ugly Love

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.