Opposite Books Tag

kop

De Opposite BookTag is een tag waar zoals je wel zult begrijpen het draait om tegenovergestelde! Kijk je lekker mee naar deze leuke tag?

Als ik jou hebt getagd of jij neemt hem over dan zijn de regels easy peasy:

Vermelden dat je de tag van mij hebt door middel van een linkje naar deze post is super lief ♥
(let op neem altijd een linkje van een post en niet de homepagina want dan krijg ik geen melding en mis ik jouw artikel!)

Dikgedrukt en ook nog eens cursief? Dan is het een link naar het betreffende boek, product of event!

We gaan van start!

vrg1

Het eerste boek in mijn eigen aangeschafte collectie is het Boek der Schaduwen van Cate Tiernan! Ik kreeg de eerste paar delen te leen van een vriendin en ik geloof dat ik na het lezen van deel vier de hele reeks zelf wou hebben! Op dat moment (vroeger in den prehistorie) waren er pas 7 boeken verschenen en ik kan me nog ontzettend goed heugen hoe ik steeds uitkeek naar een nieuw deel van deze serie! Als je van magie houd dan is deze serie echt een aanrader! Het laatste boek dat ik kocht zat in de Celebrate Books Box en dat wist ik van te voren al! Ik was ontzettend benieuwd naar dit boek door de cover en de tekst die daarop prijkt maar werd helaas teleurgesteld! Mijn recensie kun je hier lezen en je maakt hier kans om hem te winnen tot 30 september om 12u!vrg2

Het goedkoopste boek dat ik ooit kocht waarschijnlijk want Drift nam ik mee voor slechts 4,99 op het boekenfestijn! Al gauw was ik zo ontzettend verliefd op deze boeken dat ik de hele Hush Hush Saga moest hebben! De overige delen in deze editie waren snel gekocht op één deel na waar ik echt stad en land voor afzocht tot één van mijn bookbuddies hem voor me vond! Ontzettend blij dat ik eindelijk de collectie compleet had en toen besloot de uitgever ze opnieuw uit te brengen met de oorspronkelijke covers….. Tja, die waren natuurlijk VEEL en VEEL mooier dus die moest en zou ik ook hebben…. Ik kocht deze juweeltjes voor € 19.99 per stuk dus dat scheelde eventjes heel erg veel! Toch staan ze nu fantastisch mooi te pronken in mijn kast!vrg3

Een mannelijke hoofdpersoon is natuurlijk Four, mogen we allemaal even wegkwijlen want waarom ik meteen aan hem moest denken is de vrij recente douche scene uit de film…. weet je niet wat ik bedoel? Kijk dan even hier! De vrouwelijke heldin moest ik meteen denken aan Katniss Everdeen! Ik vond de boeken geweldig en de films ook echt fantastisch! Tijd voor een re-read en een marathon!vrg4

Een boek waar ik echt serieus in één ruk doorheen ben gevlogen en dus een nacht mee heb overgeslagen is Hof van Mist en Woede! My goodness wat een GE-WEL-DIGE serie zet mevrouw Maas hier weer mee neer! Ik kan niet wachten tot deel 3 uitkomt en vertaald word! Waar ik helaas minder snel door heen kwam tegen alle verwachting in was het tweede deel uit de Red Queen reeks Zwaard van Glas waar mijn recensie van morgen zal verschijnen!vrg5

De covers van deze serie vind ik echt geweldig maar omdat mijn lievelingsstad Parijs er op staat is deze wel extreem favoriet! En zeg zelf het is toch ook weer een beauty! Mijn recensie van deel 1 kun je hier vinden en dit boek ligt hoog op mijn tbr stapel! De ‘lelijke’ cover vind ik niet zodanig lelijk het is meer dat het boek Lobsters heet en er op de oorspronkelijke cover ook daadwerkelijk kreeften staan. Ik vind persoonlijk dat die er weer op hadden gemoeten! De kleur van dit boek was echter wel vet heftig!vrg6

Ik heb pas Vermist uitgelezen en natuurlijk heb jij gisteren de recensie gelezen! Niet? Kijk dan maar eens gauw hier want dit boek van Nederlandse bodem mag jij niet missen! Voor internationaal koos ik De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine omdat natuurlijk de film van dit boek nu eindelijk draait <3 zeg eens eerlijk ben jij ook zo benieuwd naar de film?vrg7

Een dun boek, wellicht het dunste in mijn kast is het boek van Tess met maar 131 pagina’s de dikste in mijn kast is geloof ik After 3 met maar liefst 672 heerlijke pagina’s. Oh wat wil ik deze graag weer re-readen maar er komen te veel geweldige boeken uit! Tijdens het voltooien van deze post ontdek ik dat mijn dikste boek Stad van Vlammen is met 725 pagina’s 😉 vrg8

Hoewel het een non-fictie boek is en ik deze niet vaak lees heb ik toch echt genoten van Toen ik eindelijk durfde! En voor fictie ga ik voor een heerlijke roman die ik onlangs las! Vallen is echt een aanrader, een roman zoals je die niet eerder las!vrg9

Hmmm niet te romantisch maar gewoon enkel romantisch terwijl je verder in dit boek een beetje New Adult perikelen verwacht! Dus niet te romantisch maar juist alleen maar romantisch 😉 lekker duidelijk hè! Maar goed Verliefd en Verloren is wel zeker het lezen waard! En dan een actie boek, nou dan kun je Vuur en As niet negeren!!! Wat een action packed boek is dit! Ik ben zo extreem benieuwd naar deel twee!vrg10

Ohh dit kleine hommeltje laat je echt mega lachen en maakt je gegarandeerd vrolijk! En ik werd niet echt verdrietig maar heb wel met een mega brok in mijn keel gezeten om Onverminderd! Tranen over mijn wangen van dit prachtige boek!


Ik geef de tag door aan:

Bewaren

Bewaren

Bewaren

4 reacties

  1. Isabelle schreef:

    Super leuke tag! Ik ga hem van de week invullen 🙂 eens even goed nadenken over m’n antwoorden.

  2. Thanks voor de tag! Super leuke post 😀 Kan niet wachten tot ik ermee bezig kan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: