Pan

Verenigde Staten -Avontuur / Komedie102042.300
111 minuten


geregisseerd door Joe Wright
met Levi Miller, Hugh Jackman en Garrett Hedlund

Een wees wordt naar de magische wereld van Neverland gebracht. Daar aangekomen wordt hij de redder van de inboorlingen en leidt hij een opstand tegen de gemene piraten van Neverland. Uiteindelijk ontdekt hij hier zijn lot, veranderen in de legendarische held Peter Pan.

Ik geef deze film 

Ik had na het zien van de trailer ontzettend veel zin om hem te zien maar las zoveel slechte berichten op forums dat ik toch enigszins huiverig plaatsnam in mijn bioscoopstoeltje.

Sommige commentaren waren:

Afschuwelijk, tenenkrommend, vreselijk en een drama dat alleen leuk zou zijn voor kids.

Au contraire, ik als volwassene was compleet verknocht!

Voor sommige kids misschien erg spannend, dus kijk hem samen!

Ik heb genoten van de film en de special effects, bij deze film voor het eerst echt in een Pathe zaal 3D effecten ervaren, eerder was het enige nut van de bril ervoor zorg dragen dat ik niet dubbel zag 😉

De intro van Blackbeard was voor mij geweldig, maakte zo veel indruk op me, precies de juiste sfeer en de perfecte muziek!

Ontzettend mooie kleuren en scenes in Neverland, realistische monsterlijke krokodillen, prachtige sprookjesachtige zeemeerminnen en feeën, een troep geweldig humoristische piraten op een prachtige Jolly Roger.

Hugh Jackman als Blackbeard, ik vond hem geweldig in zijn rol zitten echt van zijn aandeel genoten!

En Captain Hook, voor mij een nieuwe acteur… Af en toe in deze rol vond ik hem ietwat overdreven articuleren leek het, hij beweegt en praat af en toe best vreemd 😉 maar naarmate de film vorderde vond ik hem steeds leuker.

De mooie beelden, de humor en spanning hebben me compleet het verhaal ingetrokken en ik kan niet anders zeggen dan dat naar deze film gaan voor mij een heerlijk avondje was!


Trailer

 

 

 

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.