Paper Towns

Verenigde Staten105941.300
Mystery / Romantiek
113 minuten

Acteurs oa Nat Wolff, Cara Delevingne en Cara Buono

Al van kleins af aan is de middelbare scholier Quentin verliefd op zijn raadselachtige buurmeisje Margo. Nadat hij op een avond met haar op pad is geweest door de stad verdwijnt zij plotseling, maar heeft ze een spoor van cryptische aanwijzingen achtergelaten. In de zoektocht naar haar moet Quentin op zoek naar de betekenis van oprechte vriendschap en ware liefde.

Ik geef deze film 

Als eerste moet me van het hart dat Kijkwijzer wel zo ontzettend de plank mis slaat met hun leeftijdsrating!

6 jaar en ouder en binnen de eerste 10 minuten wou Quentins vriend al zijn moeder (PARDON MY LANGUAGE) neuken en werd er al gesproken over masturbatie?!?!?!

Stukje verder in de film ging het wederom over seks en tegen het einde aan mag je aan je 6+ jarige kind gaan uitleggen wat chlamydia is….. ja kijkwijzer dikke faal!!!

Verder (shame on me) had ik het boek nog niet gelezen en ging ik puur omdat de trailer mijn dochtertje zo leuk leek, een soort zoektocht georganiseerd door wat Quentins ware liefde moet zijn.

De zoektocht in kwestie viel helaas wat tegen, ik had hier veel meer aanwijzingen en raadsels verwacht, wederom dit is wat je verwacht zonder eerst het boek te lezen.

Gelukkig zat er wel mijn soort humor in de film, de streken die Margo uithaalde bevielen me wel en ook de hobby van de ouders van “Radar” bracht me flink aan het lachen.

Hoewel ik de verhaallijn wel weet te waarderen denk ik dat deze film beter een boek had kunnen blijven!


Trailer

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.