What to Watch Weekend | Passengers

Op een routinereis door de ruimte naar een verre kolonie worden twee passagiers door een storing 90 jaar te passengersvroeg ontwaakt uit hun hyperslaap. Jim en Aurora zullen de rest van hun leven op het luxe ruimteschip moeten verblijven en al snel beginnen ze voor elkaar te vallen. De intense aantrekkingskracht tussen beiden valt niet te ontkennen, totdat ze erachter komen dat het ruimteschip in groot gevaar is. Met 5000 slapende bemanningsleden op het spel kunnen alleen Jim en Aurora een ramp voorkomen.

Verenigde Staten | Sciencefiction | Avontuur | 116 minuten

Acteurs onder andere Jennifer Lawrence, Chris Pratt en Michael Sheen

 

 

Passengers | Mijn mening

Ik vond het echt een heerlijke film! (En dat zeg ik echt niet alleen omdat Chris Pratt er in speelt hahaha)

Op één de naam van Jennifer in deze film, Aurora <3 ja dan heb je me al een stukje hoor! Hihi, what can I say, I’m a sucker for anything Disney related!

Deze film is zeker de moeite en het geld voor een kaartje waard. Ook al is het een sci-fi, hij is erg realistisch! Ik kon me meteen inleven en zou precies dezelfde keuzes maken en reacties hebben als Jim en Aurora!

Het acteerwerk van Chris en Jennifer vond ik ook super, ze passen goed bij elkaar en ik heb geen moment in deze film aan hem als dino trainer gedacht of aan haar als volunteer! Dan zit het acteerwerk dus goed want Harry Potter zie ik in elke film als Potter 😉

De visuele effecten in Passengers waren echt A-MA-ZING! Er zit een scene in die ik niet wil spoilen dus even in blur! In deze scene hield ik zelf mijn adem in, echt super!

Ik heb het over de scene waarin Aurora gaat zwemmen en er een storing komt in het schip, dat moment waarop de zwaartekracht overneemt en ze in die bubbels water probeert te ontsnappen, echt geweldig!

Überhaupt het schip en alle ruimtes waren echt super mooi! Bijvoorbeeld het zwembad met die koepel waar je gewoon een uitzicht hebt op de ruimte!

Ook de humor in deze film, hoe alles in elkaar steekt! Alles lijkt te kloppen!

Aan het einde krijg ik het idee dat er misschien wel een deel twee komt, ik hoop het!

De trailer verklapt, vind ik, al teveel moois! Dus het beste kun je maar gewoon gaan kijken 😉

Bewaren

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments