Perfecte zomer (The Vincent Boys #1) – Abbi Glines

Ashton is het zat braaf te zijn, en ze heeft ook geen zin meer om de ideale vriendin van Sawyer Vincent te spelen. Sawyer is perfect, een ware droomprins, maar hij is nog maar net vertrokken op een sportieve zomervakantie of zijn neef Beau is al in zicht Beau is de meest sexy verschijning die Ashton ooit heeft gezien en hoewel ze weet dat ze uit zijn buurt moet blijven voelt ze zich zeer tot hem aangetrokken. Beau houdt van zijn neef Sawyer als van een broer, dus het laatste wat hij wil is zijn vriendinnetje afpakken. Daarom blijft hij bij Ashton uit de buurt, hoewel hij tot over zijn oren verliefd op haar is. Maar hoe verder Ashton en Beau uit elkaars buurt proberen te blijven, hoe meer ze zich tot elkaar aangetrokken voelen. Totdat ze er op een gegeven moment geen weerstand meer aan kunnen bieden.

Originele titel: The Vincent Brothers
Vertaald door: Ciska van Dongen
ISBN10: 9045205629
ISBN13: 9789045205625
Uitgever: Karakter Uitgevers B.V.
Verschenen: mei 2013
Taal: Nederlands
Bladzijden: 280 pp.
Bindwijze: Paperback
Genre: Romans|New Adult

Ik geef dit boek ❤❤❤❤

De cover


Ik vind dat deze cover precies een heerlijk tintje meegeeft! Daarnaast zijn voor mij witte en/of zwarte covers met daarop minimalistische afbeeldingen toch altijd wel een pluspunt!

De binnenkant


Het eerste deel over de sexy neven Beau en Sawyer en hun jeugdvriendin Ashton. Als kinderen altijd samen op pad en Beau en Ash waren altijd een beetje de stouterds waar Sawyer altijd wat rustiger leek. Dan wanneer ze opgroeien begint het onvermijdelijke, Ash word een mooie meid en daar worden de jongens natuurlijk verliefd op! Ash krijgt een relatie met de perfecte Sawyer, samen is het een perfect stel maar is dat wel hoe Ash in elkaar steekt?

Wanneer Sawyer in de zomervakantie van huis is probeert Ash de vriendschap tussen haar en Beau weer een beetje op te pakken en dat pakt natuurlijk compleet verkeerd uit!

Gebroken harten, echte badboys die goodguys blijken te zijn…. en dit alles is een heerlijke hilbilly stad waar Beau vaker zonder shirt rondloopt dan met en waar er onder elke steen wel een nieuw geheim aan het daglicht lijkt te komen!

Dit boek is sexy en opwindend, vol seksuele spanning, verraad, liefde en drama!

Als je op zoek bent naar een heerlijk verhittende read kan ik je dit boek alleen maar aanraden! Ik duik gauw in deel 2 😉

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 comments

    1. Misschien leest het boek fijner en word het logischer en spannender als je bij het begin begint van de serie waar adem in thuis hoort

  1. Ik ben helemaal fan abbi glines.
    Haar boeken zijn om te verslinden.
    Ik heb tot nu toe al haar boeken gelezen en ben nu bezig in haar laste boek als ik maar bij jou ben.

    Maar het boek de perfecte zomer was een boek waar ik iedere keer nog een hoofdstuk wilde lezen. Het was wederom weer een super goed boek.