Phobos, Victor Dixen | IN DUBIO OP DE CUPIDO TAG

Ik werd door Melissa van Melissa’s Bookworld getagd voor deze Phobos Tag! Deze is gecreëerd tijdens de Phobos Blogtour week door Marcia en Audrey! Kijk je mee?

Deze tag werkt als volgt: je krijgt vijf dilemma’s voorgeschoteld die van toepassing zijn op het boek Phobos. Iedere keer moet je een keuze maken en deze beargumenteren.

Je gaat aan boord van de Cupido maar je grote liefde blijft achter op aarde OF andersom.

Wat een onmogelijke opdracht…. Hoe je het ook wend of keert je raakt je grote liefde kwijt? Goed, ik moet dan egoïstisch zijn…. Ik zou nooit op Cupido kunnen aarden (lol) dus ik blijf op aarde…. Pluspuntje is dat ik hem op tv kan zien, minpuntje… hij gaat iemand anders daten en dat moet ik dan ook op tv zien!

Je trouwt met de leukste jongen van de Cupido, maar jullie uitzet is het kleinst OF je trouwt met de stomste jongen van de Cupido, maar jullie uitzet is het grootst.

Doe mij dan maar de kleinste uitzet want wat heb ik aan een grote uitzet als ik daar doodongelukkig zit met een ontzettende stommerd? Als ik er met een leukerd zit hebben we tenminste de grootste lol samen en dat is toch belangrijker dan materie!

Verminkt zoals Léonor of verlamd zoals één van de andere personages?

Foei, wederom erg lastig. Beide is natuurlijk afschuwelijk maar omdat ik toch echt wel zou willen blijven bewegen kies is voor verminkt zoals Léonor! Mocht je het boek gelezen hebben dan weet je dat dit toch minder ernstig is dan een verlamming!

Aan boord van de Cupido met maar één boek OF op aarde alleen maar naar het Genesiskanaal mogen kijken?

Dan blijf ik zeker op aarde haha! Tv kijken doe ik namelijk toch al amper maar met maar één boek op Cupido zitten zonder mogelijkheid tot stiekem een ander boek kopen? Nee dat zou ik echt niet redden hoor! En naar het Genesiskanaal kijken is toch elke dag iets nieuws! Net een soap!

Phobos2 al mogen lezen, maar je het verhaal de volgende dag niet meer kunnen herinneren of Phobos2 mogen lezen, maar alle personages zijn door elkaar gehaald?

Doe dan maar de personages door elkaar heen! Ik hutsel dan vanzelf de juiste persoon op de juiste plek! Dit boek is te leuk om de volgende dag te vergeten!


Dat waren de antwoorden al weer!

Ik geef deze tag door aan Inge, ik zag dat je Phobos nog op je TBR hebt staan! Lees hem maar gauw!

Ben je benieuwd wat ik van Phobos vond? Kijk dan hier naar mijn recensie!

phobos

2 reacties

  1. Marcia schreef:

    Super leuk dat de tag ondertussen bij jou terecht is gekomen 🙂 Zelf zou ik toch echt wel naar Mars willen reizen haha!
    Marcia onlangs geplaatst…Een terugblik en een vooruitblik | De Boekblogger EnquêteMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: