Pokemon Go Book Tag

Pokemon-Go-Book-Tag

Disclaimer:  Pokemon Go belongs to Niantic and Nintendo, please don’t sue me.

Deze tag is gecreëerd door Aentee van de blog Read at Midnight! Helemaal hot op het moment is natuurlijk de Pokemon Go gekte! Eerlijk is eerlijk, ik snap dat het heel leuk kan zijn maar inmiddels zit hubby hier steeds over zijn bundel heen dus dat is wat minder 😂😂😂

Regels:

 • Terug linken naar Aentee is optioneel! Gebruik van haar plaatjes staat vrij en ze wil gewoon dat wij veel plezier ermee hebben! Ik zou het echter wel leuk vinden als je doorlinkt naar haar en mij! Zo kunnen we allebei zien waar en bij wie deze tag allemaal eindigt!

Pokemon-Tag-01Starters

Het boek dat mijn liefde voor lezen startte….. Foei das moeilijk ik heb al zoveel gelezen en zou niet weten wat de eerste boekjes waren waardoor ik verknocht raakte aan lezen! Ik denk dat het misschien wel de boeken van Roald Dahl waren! De Reuzenperzik, de Heksen en natuurlijk Mathilda! Ook was ik weg van de Jip en Janneke boekjes vroeger!

Pokemon-Tag02Pikachu

Alice in Wonderland blijft altijd in mijn maffe hartje ♥

Pokemon-Tag-03-Zubat

Uhm…. een boek wat super gehyped word waardoor ik er niet meer benieuwd naar ben….. Ik wil eigenlijk altijd elk boek hebben ongeacht of het gehyped word of niet! Je moet toch je eigen mening vormen! Boeken die enorm gehyped werden maar waar ik niet echt benieuwd naar ben zijn Nimona en de Appeltaart van Hoop….. Misschien zit ik er wel ontzettend naast maar deze hype laat ik aan me voorbij gaan 😉

Pokemon-Tag-04-Ditto

Reboot doet me denken aan boeken zoals The Hunger Games, Divergent en de Juliette trilogie maar toch weer een heel eigen verhaal ook! I loved it anyway!

Pokemon-Tag-05-Snorlax

De Grisha trilogie…. Het slaat echt nergens op natuurlijk want Hof van Mist en Woede was veel dikker maar op de één of andere manier krijg ik mezelf er maar niet toe aangespoord om ze te lezen…. Oh en deel 4, 5 en 6 van The Mortal Instruments en The Infernal Devices heb ik dit ook een beetje mee! (sorry Melissa 😁) Maar ik ga wel snel verder! Als ik weer wat rust in mijn donder heb teruggevonden!

Pokemon-Tag06-Gengar

Mijn mooiste boek dusver dit jaar! Hof van Mist en Woede! In één ruk die heerlijke dikzak uitgelezen! En wat verlang ik naar de volgende boeken!

Pokemon-Tag07-NidokingQueen

Feyre & Rhysand staan op het moment natuurlijk bovenaan!
Maar ook Juliette en Warner, Patch & Nora etc etc etc etc Ik heb een oneindige lijst!

Pokemon-Tag08-Rapidash

Foei… hier kan ik niet kiezen tussen Abbi Glines, Jennifer L Armentrout of Rebecca Yarros!
Allemaal boeken waarvan de één nog hotter dan de ander en je vliegt er echt doorheen!

Pokemon-Tag09-Eevee

Voor mij mag ACOTAR flink uitweiden, de dames hierboven mogen ook blijven schrijven aan hun verhalen en uhmmmm als we het over series hebben?!?! True Blood vond ik afschuwelijk dat het eindigde als ook Sons of Anarchy en Gossip Girl! Al zag ik laatst ergens dat ze misschien weer verder willen gaan met Gossip Girl!

Pokemon-Tag14-Magikarp

Ja dat was voor mij Vuur en As! Ik dacht echt dat het niks voor mij zou zijn net als ACOTAR!
Ben ik blij met Melissa die me dwingt 😉

Pokemon-Tag12-Legendary

Uhmmmm eigenlijk word er super veel gehyped om mij heen maar dat is allemaal Engelstalig! Maar ik wil het dolletjes graag allemaal in het Nederlands lezen dus ik wacht vol spanning af of alle delen in het Nederlands gaan komen allemaal!

Ik kan al wel vast beginnen met de Read A Long van Melissa & Annabel voor de Throne of Glass serie!
De eerste drie delen zijn namelijk al wel in het Nederlands!

Pokemon-Tag15Mew-MewTwo

Deze twee edities van Alice zou ik graag in mijn kast zien pronken ♥

 Alice’s Adventures in Wonderland & Other Stories – Barnes & Noble Leatherbound Classics

img_5526_edited-1

Alice’s Adventures in Wonderland and Through the Looking Glass – Barnes & Noble Collectible Edition

img_5534_edited-2

Pokemon-Tag10-Egg

The Graces van Laure Eve
Wanneer River Page met haar moeder naar een klein dorpje verhuist, valt ze als een blok voor de knappe en ongrijpbare zeventienjarige Fenrin Grace. Het gerucht gaat dat de Graces – Fenrin, zijn tweelingzus Thalia en hun jongere zusje Summer – heksen zijn, en River gelooft dat maar al te graag. Ze wil niets liever dan in hun nabijheid zijn en hun geheimen ontdekken. Zorgvuldig plant ze elke stap die nodig is om haar doel te bereiken. De Graces zijn erg op zichzelf, maar River raakt bevriend met Summer en zo wordt ze kind aan huis. Ze komt steeds dichter bij de waarheid over de familie en vooral dichter bij Fenrin. Maar River heeft ook haar eigen geheimen. Wanneer Fenrin eindelijk binnen handbereik lijkt te zijn, gebeurt er iets waardoor alles voorgoed verandert.
Beklemmend en mysterieus: De Graces laat je niet meer los!
Daar ben ik dus ontzettend benieuwd naar maar ook naar

Duizend Hoog van Katharine McGee

Futuristische YA-soap waar Gossip Girl-fans hun vingers bij af zullen likken

In 2118 is New York de stad van innovatie en dromen. Iedereen wil iets, en iedereen heeft iets te verliezen. Maar dan springt een meisje van een duizend-verdiepingen-tellende toren in Manhattans Upper East Side. Haar dood brengt een schandaal aan het licht dat zowel de elite op de bovenste verdieping als de gewone burgers van de laagste verdiepingen aangaat. In deze wereld wordt ‘wie hoog klimt kan laag vallen’ wel heel letterlijk…

Pokemon-Tag11-Lure-Module

Oeh dat zijn nu Sarah J. Maas, Cate Tiernan, Tahereh Mafi, Jennifer L Armentrout en Rebecca Yarros!

Pokemon-Tag13-Server-Down

Ik wacht al heel erg lang op het vervolg van Zes seconden, deze heeft al een paar keer een geannuleerde releasedatum gehad. En op het laatste deel van de Wachter serie, deze komt eindelijk uit deze winter!


LONG ASS LIST OF PEOPLE I WOULD LIKE TO TAG:

Ik koos voor echte Pokemon lovers!
Veel plezier met de tag en leuk als je linkt naar deze tag! Krijg ik een melding en kan ik bij jou komen kijken!

cropped-joost

makeitpersonalnewlogo6

header_zonenmaan_nieuw

Jaikes vs de Boeken

Raising My Book

Mission Book

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

8 reacties

 1. MelissaPötgens schreef:

  Superleuke TAG, ga hem snel invullen zodat hij a.s. dinsdag bij mij online kan <3
  MelissaPötgens onlangs geplaatst…RECENSIE: PhobosMy Profile

 2. Suzanne hartog schreef:

  Geweldige tag zeg! Als ik het niet vergeet ga ik hem ook invullen

 3. zwartraafje schreef:

  Ik heb al een prachtige editie van Alice in Wonderland & Alice in Spiegelland in de kast staan. Maar die paarse vind ik helemaal prachtig. Tja, het is nu eenmaal mijn lievelingskleur en … ik heb er eigenlijk geen woorden voor. Ik vind hem echt super knap en zou er waarschijnlijk regelmatig verliefd naar zitten staren.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Lezen in een oogopslagMy Profile

 4. Je hebt me getagd, bless u
  Joost (NerdyGeekyFanboy) onlangs geplaatst…Recensie: De Jacht (The Cage #2)My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: