|Product Review| De FotoFabriek

Ik werd door de FotoFabriek benaderd met de vraag of ik een fotoproduct van hun zou willen testen. Foto’s zijn tastbare herinneringen en die zijn heel belangrijk dus zei ik natuurlijk ja! Ik mocht van hun een A4 fotoboek maken en ik laat jullie in deze review graag het resultaat zien!

Allereerst wil ik zeggen dat de Fotofabriek in 2015 door AvroTros Radar uitgeroepen is tot de beste fotoboekenleverancier en ik moet bekennen dat ze die titel met glans verdienen! Door hier te klikken kun je de beoordeling van AvroTros lezen.

Hun programma is zo ontzettend eenvoudig;

Je gaat naar www.fotofabriek.nl/fotoboek-maken

En dan is alles net zo simpel als in de onderstaande foto’s

In het programma worden ook handige adviezen gegeven en zo zie je het bijvoorbeeld ook meteen als een foto niet scherp genoeg is! Zo kun je nooit achteraf teleurgesteld worden!

Je kunt alle kanten op binnen het programma en alles precies aanpassen tot jij er tevreden mee bent!

Nadat je alles gecontroleerd hebt en op bestellen hebt gedrukt word je product verzonden naar de Fotofabriek waarna jouw product door hun ook nog aan een grondige controle moet voldoen voor ze hem verzenden en daarna heb je binnen no time je product in huis!

Ikzelf koos voor een liggend fotoboek en gezien ik er een review over ging schrijven besloot ik om er een soort Wonderland Gastenboekje van te maken. De witte bladzijdes zijn dus bedoeld voor leuke berichtjes die jullie er in mogen schrijven wanneer je me treft op een meeting of evenement!

En dan is er nu verder geen tekst nodig want de paar foto’s spreken voor zich! In totaal zijn er 24 prachtige foto’s maar die zien jullie in real life 😉

Ik bedank de Fotofabriek voor dit ontzettend leuke aanbod en raad jullie, mijn wonderlandvolgers, hun van harte aan!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments