PS Ik hou nog steeds van je (To All the Boys I’ve Loved Before #2) – Jenny Han

Lara Jean had niet verwacht écht verliefd te worden op Peter. Zij en Peter deden maar alsof. Tot nu dan. Het wordt allemaal nog verwarrender als een andere jongen uit haar verleden terugkeert, en daarmee ook haar gevoelens voor hem. Kan iemand verliefd zijn op twee jongens?
PS Ik hou nog steeds van je is het vervolg op het feel good-liefdesverhaal Aan alle jongens van wie ik hield, en toont eerste liefde door de ogen van de onvergetelijke Lara Jean.

five-stars
P.S. Ik hou nog steeds van je (To All the Boys I've Loved Before, #2) geschreven door: Jenny Han
Bladzijden: 304
Uitgeverij: Uitgeverij Moon | September 15th 2016
Genre: Love & Romance, Young Adult
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads


De cover9200000060212696

Normaal hou ik niet van mensen en gezichten op covers maar dit meisje kan ik me wel inbeelden als Lara Jean, al beeld ik me Lara misschien net iets meer nerdy in!

De binnenkant

Ik hou er van! Ik hou wel van rollercoaster liefdes, gekke maffe zusjes, vriendinnen en frenemy’s ♥♥♥ en driehoeksverhoudingen!!! Yes! Smullen dus in dit tweede boek over het maffe leven van één van de Song zusjes!

Ik ben natuurlijk heel erg happy wanneer ik het boek oppak en meer Peter krijg! Maar dan komt daar een jongen uit haar verleden en raak ik compleet de kluts kwijt! Wie wat waar….. waarom zijn er zoveel leuke jongens in het leven van Lara Jean….. ik wil zoveel verklappen uit dit boek maar mag geen spoilers geven!!!!!! Dit boek heeft zoveel compleet geweldige ingrediënten!!!! En ook geweldige personages ♥ Ik hou echt van Lara Jean en van Stormy! En ookal hou ik ook van de jongens in dit boek, soms heb ik ook zo’n hekel aan ze!

Dit boek heeft me echt zoveel verschillende kanten opgegooid en wat heb ik er van genoten!!!

Lara Jean groeit echt in dit tweede deel en ik kan me zo heerlijk identificeren met haar! De gesprekken tussen haar en Peter zijn ook zo heerlijk! Wat moet ik zeggen, dit boek was VERRUKKELIJK!

Maar het einde!!!!!!!!!!!!!! Come onnnnnnnnnnnnnnnnnn…….. Soms moet ik echt huilen wanneer auteurs besluiteloos zijn! Eerst zouden er maar twee boeken komen…. wat eerlijk gezegd compleet kl#te zou zijn geweest! Maar nu heeft Jenny Han besloten dat er toch een derde verhaal komt #thanksalot en huil ik een beetje omdat ik dus moet wachten….. I NEED IT NOW!!!!

In een interview met EW geeft Jenny een antwoord op de volgende vragen:

What did you feel still needed to be explored?

To All the Boys I’ve Loved Before begins with Lara Jean’s older sister Margot going off to college, and Lara Jean is the one left behind feeling a little lost. I wanted to see that story come full circle, for it to be Lara Jean’s turn to be the one leaving. What would she do differently? Her world opened up in so many ways in the first two books, so how has she changed and how is she still the same?

En dan mag daarna van mij een boek vier komen over Kitty want zij begint toch langzaam aan ook echt een favoriet te worden ♥

What will you miss most about Lara Jean and her world? (If this is REALLY the last book…)

I will miss the coziness of the house and of the family. I’ll miss the starry-eyed way Lara Jean looks at the world. I’ll probably miss Kitty most of all.

Zie je, ik zou dus precies hetzelfde hebben! Ik zou de Song zusjes zo missen dat ik vind dat er ook een boek over Kitty moet komen! Met de voorbeelden die ze had van haar grotere zussen en haar heerlijke eigenzinnige karakter ♥ ben ik zo benieuwd hoe zij het gaat doen als allebei haar zussen op college zitten!

Maar nu eerst maar aftellen tot de Nederlandse vertaling van deel 3!

Ps, Jenny Han…. I love your books!

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.