Rage and Ruin (The Harbinger #2), Jennifer L. Armentrout

Rage and Ruin (The Harbinger #2), Jennifer L. Armentrout

Geheimen en verboden verlangens hebben spannende gevolgen… Je leest het in Jennifer L. Armentrouts Rage and Ruin, het tweede deel in de Harbinger-serie.
Rage and Ruin is het tweede deel van de spannende fantasy-serie Harbinger van Jennifer L. Armentrout. Trinity moet alles op alles zetten om de Harbinger te vinden, een wezen dat wachters en demonen zonder reden vermoord. Ondertussen ontstaan er gevoelens tussen Trinity en Zayne, maar als zij erachter komen dat ze niet samen kunnen zijn, probeert Trinity haar gevoelens voor Zayne te vergeten. Als de spanning oploopt merken ze pas hoe erg ze elkaar eigenlijk nodig hebben. Zal het hen samen lukken om hun krachten te bundelen en de kwade, duistere krachten van de Harbinger te verslaan?
Jennifer L. Armentrouts Rage and Ruin is het spannende tweede deel in de Harbinger-serie en het vervolg op Storm and Fury. Deze serie is een spin-off van Armentrouts eerder verschenen Dark Elements-serie. Armentrout is verder bekend van haar populaire Lux-serie.

five-stars
Rage and Ruin geschreven door: Jennifer L. Armentrout
Bladzijden: 600
Serie: Harbinger #2
Meer van deze auteur: Bitterzoet (The Dark Elements, #0.5), Witheet (The Dark Elements, #1), Wacht op mij (Wait for you #1), Ga voor mij , Blijf bij mij
Uitgeverij: Zomer & Keuning | 28 April 2021
Genre: Fantasy
Vertaald door: Jeannet Dekker
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Wat vind ik van de cover

Rage and Ruin is wederom in een prachtige limited edition uitgebracht met zwarte sprayed edges! Ik ben zo benieuwd hoe het derde deel in deze serie uitgebracht gaat worden door Zomer & Keuning!

De synopsis op de achterkant van deze boeken zou je toch al direct moeten overhalen om deze heerlijke fantasy serie te lezen!

Wat vind ik van het verhaal

Rage and Ruin begint direct na de gebeurtenissen van Storm and Fury. Zayne en Trinity zijn op zoek naar de voorbode, Trinity probeert te dealen met het feit dat ze Misha heeft vermoord, is onzeker over haar verboden gevoelens voor Zayne en het feit dat ze haar gezichtsvermogen verliest, wat natuurlijk erg onhandig is als je moet vechten tegen demonen en andere creepy wezens.

Ze hebben ook geen idee wie de Voorbode is, hoe ze hem kunnen vinden, of hoe ze dit wezen kunnen bestrijden.

Het gaat dus op zijn zachts gezegd niet goed met Trinity.

In Rage and Ruin krijg je ook steeds meer een band met Trinity. Ze heeft genoeg problemen en is van tijd tot tijd absoluut een koppig en irritant personage maar toch door de gevoelens die ze in dit boek uitspreekt,  mede omtrent de situatie met haar vader, ben ik haar in mijn hart gaan sluiten.

En de boys….

Ik kan gewoon niet kiezen! Steenmans en Roth zijn echt geweldig! Van elk van deze mannen ga je meer houden in dit deel omdat je ook steeds meer inzicht krijgt in hun gedachtegang en waarom hun handelen op bepaalde manieren.

Rage and Ruin was echt volop genieten voor mij! Vaak ben ik bij een trilogie een beetje huiverig voor het middelste deel. Dit voelt vrij vaak als een beetje opvulling om het te rekken tot een trilogie waardoor het minder lekker wegleest, minder tempo bevat en een onbevredigend einde heeft.

Rage and Ruin las ik echter nog sneller uit dan zijn voorganger en my oh my…. ik knakte gewoon op een bepaald moment! Als jij hoofdstuk 41 en 42 kunt lezen zonder brok in je keel ben je harder dan de huid van steenmans!

Het heeft gewoon alles en bovenal is het zo verrukkelijk om eens een boek te lezen waarbij je werkelijk geen idee hebt wie de slechterik nu is! Hierdoor loopt de spanning hoog op en blijf je doorbladeren omdat je het gewoon moet weten wat er gaat gebeuren.

Naast veel actie en romance in dit boek heeft Armentrout er ook wat hedendaagse humor in gestopt. Bijvoorbeeld een Boomer Aartsengel. Ik kan niet precies verklappen hoe of wat maar zodra je bij het plaatjesboek aankomt moet je toch echt wel stiekem grinniken in een heftig deel van het verhaal.

Conclusie

Armentrout heeft zichzelf toch wel overtroffen voor mij met dit tweede deel in de Harbinger serie! Ik wil verder niks verklappen natuurlijk, ik kan alleen nog maar zeggen dat ik smachtend wacht op het laatste deel in deze serie!

Deze serie ook lezen?

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.