Rebel (Reboot 2) – Amy Tintera

Rebel van Amy Tintera Explosief en razendspannend tweede deel in de Reboot-serie!
Wren en Callum zijn ontsnapt en hopen in het noorden een vrij bestaan te kunnen opbouwen. Maar als ze aankomen in het Rebootreservaat, is dat niet helemaal wat ze ervan verwacht hadden. De bloeddorstige beheerder van het reservaat, Micah Honderddrieënzestig, wil een allesverwoestende oorlog beginnen tegen de mensen. En terwijl Wrens instincten haar vertellen dat ze de wildernis in moet vluchten en het slagveld ver achter zich moet laten, weigert Callum zijn menselijke familie te laten vermoorden. Als Micah het ultieme verraad pleegt, wordt de keuze voor hen gemaakt. Maar Micah heeft ook één fatale beslissing gemaakt: hij heeft Wren en Callum zwaar onderschat.

four-stars
Rebel (Reboot, #2) geschreven door: Amy Tintera
Bladzijden: 256
Uitgeverij: Van Goor | October 20th 2016
Genre: Young Adult Fiction, Action & Adventure, Science Fiction, Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Ik mocht dit boek ontvangen als recensie exemplaar van de uitgever in ruil voor een eerlijke recensie, hartelijk bedankt hiervoor!

De cover

15769788

14961577_337225833321628_16173617_n


Net als bij boek 1 vind ik de cover mooi maar vind ik de oorspronkelijke cover beter aansluiten op het verhaal! En gezichten zijn mijn struikelblokje 😉

Ze lieten me sterven ik wil niet nog een keer doodgaan.

De tekst op de cover lokt je meteen om het te boek te lezen!

De zijkant van het boek is echt GE-WEL-DIG!

Ik hou echt van uitgevers/vormgevers die de snede versieren ♥

De binnenkant


REBOOT is een romantisch zombie verhaal gedrenkt in een dystopische wereld. En dit boek is echt super! Vol actie en verslavend vanaf de eerste bladzijde! Heerlijke personages, geweldige chemie tussen Wren en Callum maar ook tussen Wren en haar kamergenootje Ever. Ik had niet verwacht dat ik zo zou genieten van dit boek.

Zoals je kunt zien aan bovenstaande tekst uit de recensie van Reboot was ik aangenaam verrast en ik was dan ook erg enthousiast toen ik Rebel aangeboden kreeg om te recenseren! Ik ben blij om te zeggen dat ik heb genoten van dit boek en dat het een sterk einde had!

Rebel gaat verder waar Reboot eindigt… Callum en Wren zijn ontsnapt aan HARC en zijn aangekomen op het Reboot reservaat. Alleen is het hier niet wat ze dachten dat het zou zijn!

De eerste paragraaf zuigt me meteen weer in het verhaal! Wren ♥

Wren zweeg.
Ze stond roerloos naas me en staarde recht voor zich uit met die blik die ze soms had, alsof ze heel blij was of van plan was iemand te doden.
Ik vond die blik in beide opzichten te gek.

Deze recensie schrijven is lastig want er zijn eigenlijk zo veel dingen die ik wil delen maar die het verhaal zouden spoilen voor je! Dus mijn advies? Koop de duologie, lees ze en geniet er net zo van als ik deed!

Om een tipje van de sluier te geven:

Er zijn een heleboel nieuwe personages in dit boek (niet allemaal even leuk 😉 ) en er gebeurd heel veel in dit vervolg!

Zoals ik al in mijn recensie van Reboot aangaf ben ik echt weg van de personages die Amy Tintera geschreven heeft! Wren was in Reboot al mijn favoriet! Een kickass dame die van boek 1 naar boek 2 alleen maar meer bewondering van mij heeft verworven!

untitledAls 178 is de strijd die ze heeft met haar menselijkheid zo mooi om te lezen!

Ik heb echt bijna zitten juichen in bepaalde stukjes van het boek zo geweldig vind ik haar!

En dan Callum… Callum is een nieuwe toevoeging op mijn Book Boyfriend Crush lijstje ♥

Wat je niet verwacht in een dystopisch zombie verhaal vol moord is romantiek! Maar dat zit er absoluut in en juist hoe dat verweven is met alle actie in dit boek maakt het een sterk verhaal!omslag-rebel

Het vervolg op Reboot is een explosieve rollercoaster rit vol meeslepende actie en romantiek! Een afsluiter die je niet mag missen! Amy Tintera zou hier van mij nog wel op door mogen schrijven naar een trilogie 😉

Ik denk alleen dat ik moet settelen met deze twee boeken want Amy is bezig met een nieuwe trilogie waar ik erg nieuwsgierig naar ben! Ik hoop dat deze ook snel vertaald word! hint hint

 

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.