Recensie | Ademloos (Dirty Little Secrets, #1), Anja Feliers

Recensie | Ademloos (Dirty Little Secrets, #1), Anja Feliers

Louise is een gepassioneerde lifestylejournaliste die volop geniet van haar leven als happy single. Na een wilde nacht ontdekt Louise dat Tyler Moore contact met haar zoekt. Tyler, de man met wie ze tien jaar geleden een vurige affaire had, maar die plots uit haar leven verdween. Jarenlang zocht Louise tevergeefs naar hem. Tot nu. Want Tyler Moore is terug… en Louise is hun prikkelende fantasieën van toen niet vergeten. Haar honger naar hem is nog steeds niet gestild. Opnieuw valt ze als een blok voor hem, maar is dit wel een spel dat ze durft te spelen? Ademloos is het eerste deel in de Dirty Little Secrets-trilogie. Vanaf de eerste bladzijde word je meegesleurd in het stomende liefdesleven van een jonge vrouw die in haar zoektocht naar het ultieme genot meer grenzen overschrijdt dan ze ooit voor mogelijk had gehouden. Anja Feliers is al jaren een van de meest succesvolle thrillerauteurs in Vlaanderen. Haar spannende boeken rond personages Kathleen Verlinden en Caro Westerhof vielen al meermaals in de prijzen. In deze nieuwe reeks gooit ze het over een heel andere boeg en spelen liefde en verlangen de hoofdrol.

three-half-stars
Ademloos geschreven door: Anja Feliers
Bladzijden: 274
Serie: Dirty Little Secrets #1
Uitgeverij: Pelckmans | mei 2021
Genre: Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Wat vind ik van de cover

De cover is een van de eerste dingen waardoor ik dit boek moest lezen. Ik hou van zwarte covers met eyecatchers. En die goud gebronsde huid met die mond waar gouden vloeistof vanaf druipt? In combinatie met de titel van de serie was dat genoeg om me overstag te doen gaan en in te gaan op het aanbod om dit boek te recenseren!

Wat vind ik van het verhaal

Een Belgisch auteur waar ik nog nooit eerder iets van gelezen had. Altijd een spannend momentje want zou er veel dialect in staan waardoor het moeilijker te volgen is? Zou iemand van ‘eigen bodem’ de titel ‘Ademloos’ waar gaan maken? Ik kan je vertellen dat het verhaal ontzettend lekker wegleest!

Niet te lange hoofdstukken en een goed lopende verhaallijn

Je leest over Louise die als 28 jarige single nog steeds terug verlangt naar de man die haar leven 11 jaar terug op zijn kop zette. Geen enkele bedpartner geeft haar waar zij zodanig naar smacht! Alleen Tyler Moore kon haar in vuur en vlam zetten.

Wanneer ze met haar beste vrienden, Claire en Alexander, bezig is om een school reünie te organiseren ontvangt ze opeens een vriendenverzoek op Facebook. Tyler Moore!

Ze twijfelt of ze dit contact wel weer moet oppakken. Als het aan haar vriendin Claire ligt verwijderd ze het verzoek, zij is immers niet vergeten hoe Louise er aan toe was toen Tyler 11 jaar geleden opeens verdween uit haar leven.

Maar is dat wel alles wat er 11 jaar geleden speelde?

In terugblikken in het boek, die fijn omkadert zijn zodat je weet dat het een terugblik is, lees je hoe de affaire tussen Louise en Tyler begon en hoe deze eindigde.

Of ze het vriendenverzoek van Tyler accepteert is natuurlijk niet de vraag!

Tyler is eigenlijk alles, of ja het enige, wat Louise wil. Maar of het wijsheid is om hem weer in haar leven te halen?

Conclusie

Ademloos is een eerste deel dat je ontzettend snel uitleest maar niet alleen maar positieve puntjes bevat! Ik kan ze niet zo benoemen omdat dat echt een spoiler zal zijn maar laat ik maar zo zeggen dat ik absoluut niet gecharmeerd was van Tyler Moore. Door de terugblikken kreeg ik eerder haat aan deze manipulerende gozer die in mijn ogen gewoon een narcistisch viezerikje is.

Het einde van het boek doet me dan weer wel even versteld staan en ik ben dan ook zeer benieuwd naar het vervolg.

Deze reeks ook lezen?

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.