Recensie | Alleen maar jij, Mia Sheridan

Recensie | Alleen maar jij, Mia Sheridan

Dit is geen zoetsappig liefdesverhaaltje

Dit is het verhaal van een jonge vrouw die weliswaar beschadigd is, maar niet gebroken. Crystal weet nu hoe ze het leven moet aanpakken. Liefde brengt pijn met zich mee, dus het is beter om niet lief te hebben. Ze voelt tenslotte liever niets dan dat ze pijn heeft. Dus bouwt ze een muur om haar hart en houdt ze afstand van alle mannen.

Maar dan komt Gabriel haar leven binnen. Ondanks zijn donkere verleden is hij duidelijk een goede man. En hoewel Crystal weet wat ze hiermee riskeert, voelt ze zich onweerstaanbaar tot hem aangetrokken. Ze wordt gedwongen om al haar overtuigingen te herzien- of zou ze nog terug kunnen naar haar veilige fort, nu ze de liefde heeft leren kennen?

five-stars
Alleen maar jij geschreven door: Mia Sheridan
Bladzijden: 376
Meer van deze auteur: Stilte
Uitgeverij: Zomer & Keuning | 14 August 2018
Genre: Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Ik hou echt van dit soort covers! Het zit hem in de simpele dingetjes altijd! Doordat de bloem in stukjes geblazen is geeft dat voor mij al het gevoel dat het een heftig verhaal word!

Ik kan zeggen dat dit verhaal me echt omver heeft geblazen!

Een leven vol pijn en teleurstelling. Dat is wat Crystal, ofwel Ellie, heeft gevormd tot iemand met een stevige muur om zichzelf heen. Ze verwacht altijd het slechtste van mensen en wil zich vooral aan niemand hechten!

Ik vroeg me af hoe het was om herinneringen te hebben die je blij maakten in plaats van bang, eenzaam en verdrietig.

De andere pov in dit boek is Gabriel Dalton. Als kind heeft hij gruwelijke dingen meegemaakt en hierdoor is hij flink beschadigd. Wanneer hij over zijn laatste obstakel probeert heen te komen kruist zijn pad met Crystal.

Hun verhaal heeft mijn hart gestolen en het tegelijkertijd verwoest! Ik voelde me volkomen geruïneerd door dit boek, maar ook compleet na het dichtslaan!

Wat me zo heeft geraakt is de echtheid van gevoelens in dit boek. Op sommige momenten werd het me teveel, tranen hebben royaal gestroomd in dit boek. Niet alleen door herkenning maar ook de perfecte omschrijving van de gevoelens.

Ik kende die pijn, ik wist dat het verlangen naar liefde zo groot kon zijn dat je die liefde overal probeerde te vinden. Dat je die desnoods zelf maakte.

Niet alleen de quotes uit het boek die ik hier gebruik zijn stukken die altijd bij me blijven, ook elk nieuw hoofdstuk waar een klein stukje tekst staat zal me bij blijven. Tijdens het lezen is dit nog een tikkeltje verwarrend maar zodra je het begrijpt voelt alles zo mooi compleet!

Soms weet dankbaarheid je door de dag heen te slepen, soms brengt het je simpelweg van het ene moment naar het andere.

Dit is het tweede boek dat ik van Mia Sheridan lees en ik hou echt van haar adembenemende verhalen die uit hun voegen barsten van emotie en intensiteit!

Wanneer je bladzijdes gewoon opnieuw leest omdat je zo ontroerd raakt kun je niet anders zeggen dan dat deze vrouw echt een fantastische auteur is! Voor mij staat Mia nu aan de top!

[bol_product_links block_id=”bol_5c3df61c92585_selected-products” products=”9200000091493972,9200000092730232″ name=”alleen maar jij” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”794″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.