Recensie | Als een herinnering (Sweet #1), Abbi Glines

Recensie | Als een herinnering (Sweet #1), Abbi Glines

Een nieuwe serie van bestsellerauteur Abbi Glines! - Sea Breeze meets Rosemary Beach

Als een herinnering is het eerste deel van een nieuwe serie van Abbi Glines waarin de personages van de populaire series Sea Breeze en Rosemary Beach elkaar ontmoeten.

Zeven jaar nadat ze elkaar voor het eerst ontmoetten en knalverliefd op elkaar werden, brengt het lot Bliss en Nate weer bij elkaar. Maar is dat sprankje geluk genoeg om hun liefde weer te laten ontbranden?

five-stars
Als een herinnering (Sweet #1) geschreven door: Abbi Glines
Bladzijden: 256
Serie: Sweet #1
Meer van deze auteur: Adem (Sea Breeze, #1), Alleen voor haar (Sea Breeze #2), Verboden vrucht Omnibus, Zolang het duurt (Sea Breeze #3), Alleen voor nu (Sea Breeze, #4)
Uitgeverij: Karakter Uitgevers B.V. | 14 May 2018
Genre: New Adult, Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Ik hou van deze covers! De andere series van Abbi zijn door Karakter ook uitgegeven in zwarte covers met daarop een voorwerp in een kleuraccent. Ik vind dit echt ontzettend mooi!

Warning! Sobfest! Wat is ‘Als een herinnering’ een geweldig, heerlijk, verrukkelijk boek! Ik ben compleet overdonderd door de nieuwe generatie van mijn favoriete eerdere personages!

Kleine aantekening, hoewel dit boek een samenvoeging is van twee eerdere series kun je ‘Als een herinnering’ ook als stand alone lezen.

Wanneer één van je favoriete auteurs twee geweldige series heeft geschreven en dan een nieuwe serie maakt die een generatie later omschrijft kan je niet anders dan heel hard juichen!

Iedereen wil denk ik wel weten hoe het na Rosemary Beach en Sea Breeze verder gaat met onze favo koppels en daar geeft Abbi gehoor aan met een twist! We gaan niet verder met onze favo koppels maar met hun kinderen! In dit deel zijn dat de zoon van Blaire en Rush in een kalverliefde met de dochter van Cage ♥

Het verhaal van Bliss en Nate word ook in de synopsis een beetje geheim achtig beschreven. Om alles net zo te ervaren als ik deed hou ik deze recensie dan dus ook een beetje mysterieus.

Ik kan je wel vertellen dat dit verhaal er echt een is met de welbekende rollercoaster gevoelens. Van begin tot eind was ik verslaafd. Het heeft de perfecte combinatie van liefdes(problemen), moeilijke situaties, drama, humor en vriendschap.

Een pageturner die met verschillende plottwisten je hart breekt om het daarna weer te lijmen!

Rosemary Beach en Sea Breeze zijn geweldig samengevoegd tot het perfecte verhaal voor Nate en Bliss. Ik hou van Abbi’s boeken en ik verslind ze altijd binnen no time. Dat was bij ‘Als een herinnering’ niet anders. Nu maar smachten naar het volgende boek!

Waar in sommige fantasy boeken een kaart zit mag hier wel een stamboom in gedrukt worden! Al mijn favoriete families in een mooi overzicht!

Minpuntjes is een heel groot woord! Het is meer een wat ik jammer vond!

Het boek voelde te kort. Als je het gelezen hebt zul je begrijpen dat ik meer achtergrond had gewild. Ik had niet 7 jaar later willen beginnen met lezen maar juist in de zomer waarin ze verliefd werden willen starten.

Ik had willen lezen over alle moeilijkheden die Bliss heeft meegemaakt en willen lezen hoe Nate werd zoals hij is en waarom hij bepaalde keuzes maakte omdat dat de ‘veilige’ optie was.

Als het boek hier was gestart had me dat volmaakter geleken, maar een vijf sterren boek is al vrij perfect!

 

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments

  1. Ik ben een grote fan van de Rosemary beach reeks en nu ook 3 boeken van de Sea Breeze reeks al gelezen.
    Maar ik vind het jammer dat ze dit boek nu al uitgeven, voordat de hele Sea Breeze reeks vertaald is.
    Cage ‘s boeken moet ik nog lezen maar je weet al dat alles goed komt. Langs de andere kant, alle boeken hebben een happy ending dus….