Recensie | Altijd speciaal droogbloemen

When on the gram…. Bookstagram made me do it…

En ja, dat klinkt natuurlijk heel vreemd bij een recensie over droogbloemen! Maar toch is het zo. Lees vooral verder om er achter te komen wat ik bedoel.

Je kent het wel toch? Je bent lekker stories aan het kijken van alle bookstagrammers die je volgt en alle auteurs en uitgeverijen. Daar kun je immers uren in verdwalen! Maar tussendoor krijg je de meest irritante reclames.

Speciale vijlen voor de nagels van je hond, ook al heb je geen hond! Een speciaal kledingstuk waarbij een dame met maat 34 je even laat zien dat als je je in dit middeleeuwse harnas hijst je er weer ‘goed’ uitziet…. En laat ik vooral alle producten om super witte tanden te krijgen niet vergeten. Vooral mooi door alle ‘invloewensers’ die hun tandjes hebben laten afslijpen tot stompjes om er uber witte facings over heen te plakken waar je niet eens naar kan kijken zonder zonnebril! Maar smeer jij je smoel maar lekker vol met houtskool!

Goed, klaagzang uit en weer terug naar mijn verhaal!

Soms, heel soms, komt er namelijk ook een reclame langs van dingen waar je wel echt nieuwsgierig naar raakt! En dat brengt ons bij deze post waar ik door Bookstagram overstag ging en een droogbloemen boeket kocht bij @altijdspeciaaldroogbloemen!

Dit is dus geen samenwerking!

Ik heb zelf altijd zijdebloemen boeketten in huis, waar andere mensen bloemen lekker vinden ruiken deel ik die mening dan weer niet 😉

Droogbloemen kunnen ook niet ‘doodgaan’, dat leek me dus een perfecte match voor mij! Een zijdebloemen bos is altijd vrij prijzig, zo tussen de € 200,- en € 300,- ben je zeker kwijt voor een mooie levensechte bos!

Ik was dus heel benieuwd naar deze ‘goedkopere’ oplossing voor deze bloemen killer 😉

Online las ik wisselende recensies. Het kleurverschil zou erg tegenvallen, de foto’s online zouden met filters mooi zijn gemaakt en de grootte van de bos zou in real life ook erg tegenvallen.

Ik besloot het toch te gaan testen en te gaan voor de actie die steeds voorbij kwam in mijn Instagram stories:

droogbloemen
© AltijdSpeciaalDroogbloemen

Circus Sevilla Droogboeket

Dit mooie droogboeket kon je tijdelijk kopen voor € 59,95 in combinatie met een gratis vaas ter waarde van € 21,95. Leuk prijsje om te testen toch!

Het is altijd feest bij een circus! Zo ook bij ons droogboeket Sevilla. Dit boeket springt echt uit het oog met al zijn prachtige kleuren. Dit boeket is niet geschikt voor elk huishouden, je moet namelijk wel houden van een beetje pit! Een ding is zeker, met droogboeket Sevilla in huis is het nooit saai. – altijdspeciaal-droogloemen.nl

De omschrijving is natuurlijk altijd een beetje ‘Wij van wc-eend adviseren‘ en dus nam ik het met een korreltje zout over het feest en de prachtige kleuren en het houden van pit.

Zoals je ziet was ik heel erg van het glas is half leeg 😉 .

Verzending en betaling

Volgens de website is het voor 15:00 besteld morgen in huis. Toch is zodra je besteld hebt in de e-mail te lezen dat ze een levertijd hebben van 2 tot 5 werkdagen. Afgelopen maandag kreeg ik een e-mailtje dat mijn bestelling onderweg was en dat ik nog een track en trace code zou krijgen. Op dinsdag werd ik gebeld dat de levering van de vazen langer duurde dan verwacht en dat ik het vorige e-mailtje als niet verzonden mocht beschouwen en dat ik een nieuw e-mailtje kon verwachten als het pakketje echt op weg was. Super netjes!

droogbloemen

Woensdagochtend ging echter de deurbel en daar was dan een heel groot pakket!

Dus op 28 oktober besteld en 4 november mijn pakketje binnen!

Omdat ik altijd een beetje voorzichtig ben met ‘nieuwe’ bedrijven koos ik voor de betaling via Klarna. Altijd fijn wanneer dit aangeboden word, voelt toch als een beetje meer zekerheid!

Dit bedrijf biedt vele betaalmogelijkheden en dat is echt een plus!

Verpakking

droogbloemen

Een grote doos met duidelijke aanwijzingen er op!

Bij het voorzichtig openen zag ik toch dat het boeket helaas een beetje tegen de doos aanleunt wat natuurlijk de droogbloemen niet ten goede komt. Droogbloemen zijn erg kwetsbaar logischerwijs!

Ik denk dat een propje inpakpapier aan de zijkanten van de steeltjes er nog extra voor kan zorgen dat sommige bloemetjes niet gekneusd raken of breken door het leunen tegen de doos.

Onderin de doos zie je nog een doos daarin zat in bubble folie de vaas! Niks te klagen dus over correcte verpakkingswijze!

©altijdspeciaalbloemen

Oordeel?

Tijdens het uitpakken gaat door mijn hoofd dat het wel een klein bosje is. Het boeket op de Instagram foto’s van @altijdspeciaalbloemen lijkt optisch wat voller en groter.

Maar ik laat me niet snel uit het veld slaan en besluit het een beetje uit elkaar te plukken om te zien wat we er van kunnen maken. Tijdens het uitplukken kriebelt de geur van paard/manege mijn neus. Paardenmeisjes weten wel welke geur ik bedoel. Ik ben dan ook meteen een beetje huiverig want ik en geurtjes dat is een ding. Mijn huis moet altijd lekker ruiken en de geur van paarden, hoe lief ook, vind ik nou niet echt een prettige geur. Ik heb een huis en geen stal 😉

Gelukkig trekt deze geur al een beetje weg en was het tijd om even foto’s te gaan maken.

Helaas is het niet zo super kleurrijk aan alle kanten als ik gewenst had!

droogbloemendroogbloemendroogbloemen

Nu heb ik hele mooie Philips Hue lampen ♥ en dus kan ik meteen even gluren hoe het er uitziet onder dat licht!

En dan ben ik toch stiekem best wel een tevreden mensje hoor! Ik vind het er bij zowel mijn ‘vroege avondlicht’ modus als bij mijn ‘laat op blijf’ lichtmodus erg mooi uitzien ♥

droogbloemendroogbloemen

droogbloemen

Alleen minder groot en vol dan ik had verwacht 😉

Maar op de site staan maten aangegeven dus had ik wellicht eerst mijn meetlintje bij mijn reusachtige tafel moeten houden!

Al met al vind ik het toch echt wel een plaatje. Ik ben heel erg benieuwd hoe lang deze droogbloemen het gaan volhouden!

Als ze een seizoen meegaan, zoals ik ergens las, vind ik ze het geld zeker nu met de actie meer dan waard!

Ik kreeg als welkom een 10% kortingscode voor een nieuwe bestelling en mocht de code nog geldig zijn wanneer ik een nieuw boeket ga bestellen dan word mijn volgende denk ik het ‘Bite-me‘ boeket!

Ik ben benieuwd!

En jij, wat is jou mening?

Laat me vooral hieronder weten wat jij van het boeket vind! En vertel me of jij een echt bloemenmens bent of net als ik een echte bloemenkiller!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.