Recensie | Asher (Until #1), Aurora Rose Reynolds

Recensie | Asher (Until #1), Aurora Rose Reynolds

November verheugt zich erop om haar vader te leren kennen in de veiligheid van een kleine stad. Na het verlaten van de Big Apple en haar slechte herinneringen aan Tennessee, begint November voor haar vader te werken. Ze doet de boekhouding voor zijn stripclub. De enige keer dat ze daar tijdens de cluburen mag komen, loopt ze Asher Mayson tegen het lijf. Hij is perfect, tot hij zijn mond opent en aannames doet. November wil niets met Asher te maken hebben, maar jammer genoeg voor haar heeft het lot andere plannen. Asher Mayson heeft nooit een probleem gehad om een vrouw te krijgen, tot hij November leert kennen. Nu kan hij er alleen nog maar aan denken om haar tot de zijne te maken en haar te beschermen.

two-half-stars
Asher geschreven door: Aurora Rose Reynolds
Bladzijden: 334
Serie: Until #1
Uitgeverij: SVM Publishing | September 2019
Genre: Romance
Vertaald door: Stefanie van Mol
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Wat vind ik van de cover

Te vaag naar mijn mening. Ik zie een mannenarm die zijn hand voor/over zijn gezicht houdt.

Het geeft me geen sexy vibe, eerder een van verdriet door de pose. De rest van de serie bestaat uit hunkerige mannenlijven covers, dan had ik deze ook met een gespierd lijf gedaan!

Wat vind ik van het verhaal

De synopsis is echt een tikje misleidend. Er staat: “November wil niets met Asher te maken hebben”

Maar November had last van ‘Asher-mist’.  En hoewel ze vrijwel meteen in de knappe mannenhemel zweefde duurde dit voor mij eventjes. Het gevoel van bijna insta love was voor mij bij Asher niet echt aanwezig. Door het boek heen heb ik hem van tijd tot tijd echt een beetje too much gevonden. Te bazig, te controlerend. Hoe hij soms tegen haar praat is voor mij echt een rand geval van respectloos. Maar dat is echt helemaal persoonlijk natuurlijk. Ik had het er met een vriendin over en die vond het juist weer sexy… smaken verschillen 😉

Een man hoeft mij niet te zeggen dat we overleggen wat ik met mijn geld kan doen, of dreigend tegen me te zeggen dat ik nooit meer de telefoon mag ophangen bij hem.

Voor mij voelt dat te dominant, te overheersend. Mist of geen mist.

Ik ben wel meer betrokken bij het verleden van November en voel sympathie voor haar als persoon door alles wat ze heeft meegemaakt met haar moeder. Ze heeft ook weinig vertrouwen in mannen doordat haar enige serieuze relatie op wel een hele nare manier stukliep.

Niemand weet hoe het voelt als de persoon die het meest van je zou moeten houden en je zou moeten steunen in het leven ervoor zorgt dat je jezelf compleet waardeloos voelt.

Soms raakt echter ook November me kwijt. Niet alleen door haar mist en haar totale onvermogen tot logisch nadenken.

Ook de domme dingen die ze soms oppert door het zien van een bepaalde film. Ze klinkt van tijd tot tijd als een dom puberaal meisje en dat is van tijd tot tijd best hinderlijk.

Oh en dan de sexy stuff…. ik heb namelijk nog nooit een orgasme op de oprit van iemand gehad alleen maar door wat iemand zegt. I just wish it was that easy! Haar hele lichaam komt ook los van het bed door de kracht van haar orgasmes…

Begrijp me niet verkeerd, ik hou van sexy scenes… en in de meeste boeken komen vrouwen klaar zodra de man ze beveelt te komen, wat helemaal magisch en machtig mooi is… maar soms is het een tikje too much…

De rest van de verhaallijn kon me maar matig bekoren.

Er waren rare dingen aan het verhaal? Dingen gebeurden maar ik kreeg daar niks van mee?

Liz werd een vriendin en opeens was Liz iemands vriendin… maar waar gebeurde dit alles?

En tja… het blijft hoewel ik het thriller achtige aspect wel kon waarderen allemaal insta everything!

Ik ga het niet spoilen maar ahum… je krijgt ook nog een ritsje aan bonus scenes en tja…. het is het gewoon net niet allemaal.

Laat ik het er op houden dat mijn interesse voldoende is gewekt om de rest van de boeken nog een kans te geven!

Wil jij zelf bepalen wat je van de Mayson broers vind?

Bekijk alle titels in deze serie op Bol.com

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.