Recensie | Bear (King serie #4), T.M. Frazier

Recensie | Bear (King serie #4), T.M. Frazier

Opoffering. Loyaliteit. Familie.

Bear wil de metalen staven van zijn gevangeniscel buigen met zijn blote handen en ontsnappen. Niet vanwege de mannen hierbinnen die hem dood willen, maar omdat Thia daarbuiten is, waar hij haar niet kan beschermen.
Thia is niet het type meisje dat wacht tot iemand haar komt redden, vooral als ze zelf nog wat te redden heeft. Bear en Thia maken zich klaar voor een strijd, niet alleen voor hun leven, maar voor hun liefde.
Bear is boek vier in de King serie en het vervolg op Thia.
* WAARSCHUWING * Dit boek bevat scènes met misbruik en geweld die door sommige mensen als schokkend kunnen worden ervaren.*

four-half-stars
Bear geschreven door: T.M. Frazier
Bladzijden: 290
Serie: King #4
Meer van deze auteur: King, Tyrant, Thia , Preppy 1: Hij zal je verraden , Preppy 2: Hij zal je verlossen
Uitgeverij: SVM Publishing | 7 April 2020
Genre: Romance
Vertaald door: Nikki Greveling
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Wat vind ik van de cover

Tja, genieten 😉

Ik ga niet liegen, geen hoofd dus happy me.

Geweldig lijf met tatoeages, hele happy me 😉

Don’t judge, als je deze recensie hebt aangeklikt dan ben je fan van dit soort boeken en dan vind jij deze cover ook helemaal niet vervelend!

Wat vind ik van het verhaal

Als je de eerdere delen nog niet hebt gelezen stop dan nu meteen met het lezen van deze recensie!

‘Bear’ is het vierde deel in de ‘King’ serie en het lezen van deze recensie zal je misschien spoilers geven voor de eerste drie delen. Je bent gewaarschuwd 😉

Direct na het uitlezen van ‘Thia’ dit boek opengeslagen want die cliffhanger was heftig!!!

Zoals ik inmiddels een beetje gewend ben bij deze auteur zit ook ‘Bear’ weer vol spanning en wendingen waardoor ik bleef lezen tot het einde. Er is niet veel dat ik plotwijs kan zeggen zonder iets te bederven maar het was toch wel randje perfectie voor mij!

We gaan verder met het verhaal van Bear and Thia. Als je ‘Thia’ niet hebt gelezen, zal deze recensie enkele spoilers hebben.

We eindigden met Bear in de gevangenis om Thia te beschermen. Er woedt een oorlog tussen Bear en de Beach Bastards. Zowel hij als Thia vechten voor hun liefde en hun leven. In ‘Bear’ krijg je ook meer te zien van ‘Bear’ zijn jeugd en hoe hij opgroeide als de zoon van de president van de Beach Bastards. En dat is op zijn zachts gezegd heftig.

Er worden een paar nieuwe personages geïntroduceerd, Rage <3 en ik hoop zo dat haar verhaal vertaald gaat worden, en er zijn verschillende wendingen in dit verhaal. Er is weer een duistere kant maar eigenlijk is dit deel voor het eerst in deze serie een stuk romantischer dan de eerdere delen!

Dat klinkt misschien cup cake achtig. Totaal niet mijn bedoeling!

Nog steeds is er geweld, maar het is eigenlijk niet zo gewelddadig als de vorige boeken.

Dit boek bevat nog steeds je nodige dosis geweld en gruwel maar het is ook echt van tijd tot tijd gewoon romantisch… nou ja… romantisch met een twist dan…

Het verhaal van Thia en Bear is niet het enige dat je krijgt in dit boek. Grace komt ook in dit deel zo hartverwarmend in beeld en dan is er nog de epiloog.

Ja, zoals ik al zei: “echt randje perfectie!”

Enige issue dat ik had was het einde van ‘Thia’ en het begin van ‘Bear’, je verwacht daar iets en je krijgt opeens iets anders. Dat was voor mij een minpuntje, ik was zo razend benieuwd en mijn vragen werden helaas pas een stuk later beantwoord.

Conclusie

Randje perfectie dus! T.M Frazier is een getalenteerde auteur in het schrijven van boeken die zeer verontrustend maar zwaar verslavend zijn. Dit is geen boek voor mensen die van cup cake achtige romans houden maar als je geweld en bikerboys wel ziet zitten mag je deze serie echt niet missen!

Deze serie ook lezen

Bekijk alle titels in deze serie op Bol.com

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.