Recensie | Bite Me (Altijd speciaal droogbloemen, 2)

Nee, ik maak geen foutje! Ik re-post ook geen oude verhalen! Ik heb echt iets heel leuks te vertellen over deze webshop! Kijk je mee?

Zoals jullie misschien hebben gelezen ongeveer een weekje terug ben ik door Instagram overstag gegaan om iets van de voorbijkomende reclames te kopen.

Mocht je het gemist hebben neem dan vooral hier even een kijkje!

Ik maakte dus deze post, en om deze op Instagram te promoten maakte ik er een leuke Story bij. En daar kwam zo’n leuke reactie op van Altijd Speciaal Droogbloemen!

Wat ik hier het leukst aan vond is dat ze dus echt de hele post grondig hebben gelezen want ergens aan het einde van mijn lange recensie heb ik dus genoemd dat ik het ‘Bite Me‘ boeket zou gaan proberen als ‘Circus Sevilla’ na een seizoen zou bevallen. En dat ik dan zo’n kostbaar product gewoon als cadeautje krijg? HARTJES!!!!

Helaas besloot mijn dierbare lappie er na jaren trouwe dienst mee op te houden en dus werd het schrijven van posts even uitgesteld tot elke keer dat ik de laptop van mijn kind kon lenen. En dat is nu in Corona tijden dus echt weinig 😉

Maar goed fotootje schieten toen het pakketje binnen kwam en dat kwam in een hele leuke gouden ‘cone’ met een felroze lint! Super feestelijk voelt het om zo een boeket binnen te krijgen.

En toen was het even stom kijken want ik had geen ‘correcte’ vaas voor dit boeket!

Hij is namelijk een stukje hoger dan het vorige boeket en omdat hij vrij smal is heb je toch een vaas nodig met een smallere diameter dan je meestal in de kast hebt staan 😉

Maar laten we dat nu eens positief benaderen 😉

Ik had weer een reden om online te shoppen!

Dus het boeket kwam in de avond even op tafel voor een fotootje samen met het ‘Circus Sevilla‘ boeket en om aan manlief te laten zien waarom het noodzakelijk was om weer even online te shoppen 😉 en hop netjes terug in de doos tot de vaas in huis was!

Er zat ook een ontzettend leuk kaartje bij en ik ben echt zo enthousiast over hoe klantvriendelijk ze zijn bij dit bedrijf!

En toen was het lange wachten op mijn vaas eindelijk voorbij! Ik hoopte maar dat ik de goede kleur had uitgekozen. Altijd een beetje tricky bij online shoppen! En ik was ook wat huiverig dat ik niet de juiste diameter had geshopt voor dit boeket!

Dingen waar ik me nog nooit mee had bezig gehouden want zoals jullie konden lezen in mijn vorige recensie heb ik eigenlijk altijd alleen maar zijde boeketten en die wissel ik gewoon af in vaste vazen die ik al eeuwen heb!

Maar nieuw huis, nieuwe inrichting!

En dus ook nieuwe soorten bloemen, nieuwe vazen!

En mensen ik begin stiekem zo verliefd te worden op ons nestje! Het is nog lang niet klaar en dat zal ook echt wel tijden gaan duren maar naarmate de tijd verstrijkt begint de woonkamer eindelijk ergens op te lijken en de prachtige droogbloem boeketten van Altijd Speciaal Droogbloemen maken het toch wel echt een kleurrijk plaatje in deze donkere dagen!

Het ‘Bite Me‘ boeket vind ik echt nog vele malen mooier dan het vorige! Hij is zo kleurig en vrolijk en ik hou, blijkbaar 😉 , echt van hogere boeketten in smallere vazen.

Zeg zelf, is toch gewoon een plaatje zo ♥

Welk boeket vind jij mooier, ‘Circus Sevilla’ of ‘Bite Me’?

Laat het me vooral hieronder weten, vind ik leuk ♥

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment

 1. Hi Boekenkiller!

  Bedankt voor de super leuke recensie over het Bite me droogboeket Hij staat prachtig in de vaas en op de foto!
  We maken graag al onze klanten happy met de Altijd Speciaal Droogbloemen en zulke recensies doen ons erg goed

  Heel veel plezier met de Circus Sevilla en Bite me droogboeketten en natuurlijk in je nestje!

  Heel veel liefs,

  Altijd Speciaal Droogbloemen
  Sanne van Mierlo onlangs geplaatst…1 + 1 gratis! Circus Sevilla + Hotel nightsMy Profile