Recensie | Bookchoice

Ik kreeg zo’n twee weken geleden een heel leuk e-mailtje van Bookchoice.com! Ik mocht een maand hun service gebruiken om er een recensie over te schrijven! Benieuwd wat ik er van vond? Lees gauw verder!

Op de laatste dag van juli kreeg ik een code om gebruik te mogen maken van de Bookchoice website.

Toen moest ik kiezen tussen de selectie boeken van juli of augustus… moeilijk!!!!

In de maand juli zitten 3 thrillers en 2 romans die me interessant lijken!

De maand augustus trok me, verder dan De Fluisterman die ik al las, niet echt aan qua boeken en omdat ik wel heel benieuwd was naar Dertien besloot ik voor de maand juli te gaan!

Ergens mag je natuurlijk niet klagen. Je betaald € 2,95 per maand voor  8 eBooks of audioboeken! En als ik dan naar de maand augustus kijk zit daar bijvoorbeeld De Fluisterman in en deze is als eBook € 12,99 en als audioboek € 14,99.

Als je op jaarbasis een ruwe berekening maakt zijn dat 96 boeken met een gemiddelde prijs van € 12.99. Dan kom je uit op € 1.247,04 terwijl je bij Bookchoice maar € 35,88 betaald!

Super deal toch?

Maar de piepdoos in mij vind het wel een beetje jammer dat er per maand toch wel meerdere boeken zijn die me niet echt aanspreken. Pluspuntje daarvan is natuurlijk weer dat je zo wel out of the box leest/luistert!

Toch denk ik dat met toevoeging van wat Jeugd, Young Adult en New Adult boeken er meer mensen zullen kiezen voor een abonnement!

Natuurlijk heb je dan bij de dikke blauwe meneer een abonnement waar je vrijer kunt kiezen maar daar betaal je dan ook weer naar!

Bookchoice is (net als het oude ECI, ben ik nu heel ouderwets?) qua prijs en aanbod voor veel een haalbaarder keuze.

Aanmelden is ontzettend simpel en de website is echt makkelijk in gebruik.

E-books kun je ook direct op je Iphone  downloaden en met Boeken lezen, voor de audioboeken moet je dan wel eerst even via iTunes of je doet het heel makkelijk en je installeert de Bookchoice app op je telefoon!

Daar kun je de eBooks die je wilt lezen downloaden, audioboeken kun je er 3 van op je digitale plank plaatsen.

Lezen en luisteren wanneer je wilt voor maar € 2,99 vind ik al met al toch wel een heel tof aanbod!

Wat vind jij van Bookchoice?

Heb je je al aangemeld? Je kunt ook een gratis proefperiode nemen om te kijken of het iets voor je is.

Neem vooral even een kijkje op de site!

Ik wil in ieder geval Bookchoice.com heel erg bedanken voor het aanbod!


Dit artikel bevat een online dienst die ik gratis ter recensie heb ontvangen. Dit beïnvloed mijn mening echter niet. Voor meer info zie disclaimer.

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments

 1. Ik heb het een jaar gehad, maar toen was ik niet tevreden over het aanbod. Er zaten wel YA in, maar dat waren lang geen toppers. Omdat ik een trouwe T-Mobile klant ben mag ik deze zomer weer 2 maanden gebruik maken van deze dienst en nu heb ik er wel wat interessante dingen uitgehaald die ik anders nooit zou lezen. Ik ben het volledig met je eens wat het aanbod betreft, daar mag best wel wat aan veranderen. Vooral als het abonnement van de dikke blauwe qua toegankelijkheid voor jou geen optie is.
  Laurie onlangs geplaatst…Recensie: Elizabeth Lim – Spin The Dawn (The Blood Of Stars #1)My Profile

 2. Per 28-2021 is mijn lidmaatschap beëindigd. Ik heb, via de landelijke clubactie, nog verschillende bonnen om om te verzilveren.
  Dit lukt niet. Ik krijg steeds een foutmelding en kan alleen mijn ldsmaatschap verlengen. Een e-mail zenden naar support@bookchoise.com
  wordt niet geaccepteerd. Ik heb dus geen mogelijkheid om de boeken waarvoor ik bonnen heb te verzilveren.
  Van bookchoise geen reactie en niet te bereiken.
  Zeer teleurstellend, slechte service en geen reclame.
  U begrijpt dat ik in mijn kennissenkring, waarin veel gelezen wordt, deze behandeling zal mededelen.
  Uw reactie tegemoet ziend,
  G. Vierkotten-Knaps.

  1. Beste G.

   Ik ben bang dat u op het verkeerde adres bent. Maar ik kan u wel helpen door aan te geven dat u een spelfout maakt in het e-mailadres. Het is bookchoice en niet bookchoise. Wellicht als u dit aanpast komt het e-mailtje wel aan.