Recensie | Brainboost Planner, Tim Hofman

Recensie | Brainboost Planner, Tim Hofman

Je leven onder controle met de BrainBoost planner!

De middelbare school kent al genoeg uitdagingen. Dan kun je maar beter je zaken goed op orde hebben, want dan houd je tenminste tijd over voor leuke dingen. En dat is precies waar BrainBoost je bij helpt.

Wist je dat als je dingen opschrijft je hersenhelften verbinding met elkaar maken en je het daarom beter onthoudt?

De BrainBoost planner helpt om overzicht te krijgen over je leven. Je huiswerk krijg je vast digitaal in een schema, maar per week uitschrijven wat je echt gaat doen en wanneer is een veel beter idee. En er is nog veel meer te plannen: toetsen, sporten, feesten, bijbanen en je verkering.

De BrainBoost planner bevat weekplanningen, maandoverzichten en -evaluaties, heel veel awesome tips over hoe je sneller kan leren van mensen die het echt kunnen weten en natuurlijk ook tips van Tim Hofman.

• BrainBoost is een snelgroeiende bijles- en huiswerkschool• Jong geleerd, later de wereld veroverd• Praktisch en handig!

'Ik maakte er vroeger vaak een zooi van. Nu kan iedereen mijn jeugd compenseren met deze planner en zo eerder je doelen behalen. Probeer het: controle hebben is een verademing.'Tim Hofman

BrainBoost is een moderne bijlesschool waar leerontwikkeling vooropstaat. Geen snelle trucs voor een aankomende toets, maar lessen waar je je hele leven iets aan hebt. De docenten van BrainBoost snappen de belevingswereld van jongeren, zijn gespecialiseerd in stressmanagement en helpen leerlingen met plannen.

https://youtu.be/PJbpGn5RGfk

four-stars
Brainboost Planner geschreven door: Tim Hofman
Uitgeverij: Unieboek | Het Spectrum | juli 2018
Genre: Non-books & Overige
Uitgave: Spiraalgebonden
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Een planner voor je school en je leven.

Dan denk jij misschien… ja… een agenda dus!

Maar nee, een planner is toch echt iets heel anders! Op de eerste bladzijden legt Tim uit hoe een planner nou precies werkt.

In plaats van voor elke dag je huiswerk op te schrijven plan je hier precies wanneer je wat gaat maken.

Je maakt een duidelijk plan van alles wat je er dag gaat doen.

Er zijn verschillende soorten pagina’s. Zo heb je maandoverzichten, maand terugblikken, weekplannen, notities en stickers!

Maar ook leuke quotes van Tim, grappige weetjes en nog belangrijker: Leertips!

Achterin zitten ook nog twee velletjes met stickers:

  • Dit moet eerst
  • Geen zin maar het moet
  • Terrordag!
  • En zin in!
  • Aantal picto’s

Ik denk dat deze planner heel erg handig is voor met name eerste en tweedeklassers. Uit ervaring merk ik dat de overgang van basisschool naar middelbare vaak toch erg groot is qua verantwoordelijkheid en planning. Deze Brain Boost planner kan dan een goede stimulans en steun in de rug zijn bij al het huiswerk!

Het nieuwe schooljaar gaat bijna van start en ik ben heel benieuwd of deze planner echt gaat helpen bij het beter leren verdelen van je taken!

De bladzijdes ‘Last-minute toetsadvies’…. laten we nou niet kids leren hoe ze moeten afkijken o.i.d. daar leren ze weer helemaal niks van!

[bol_product_links block_id=”bol_5b6aebab628f7_selected-products” products=”9200000094366429″ name=”brainboost” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment