Campus crush (Radio Romance, #1), Lis Lucassen

Campus crush (Radio Romance, #1), Lis Lucassen

'Campus crush' is het eerste deel van de Radio Romance-serie door Lis Lucassen. Laat je meevoeren naar Western State University en ontmoet campusradio-dj Zach.
'It's just a little crush...' Maar dan wel héél little, want in 'Campus crush' van Lis Lucassen heeft de liefde tussen Iris en Zach slechts 0,01 procent kans van slagen. Tenminste, als Iris haar eigen app mag geloven. Ze ontwikkelde 'Scrub' om op basis van social media te voorspellen hoe goed twee mensen matchen. Als Zach, de hotste dj van de campusradio, haar app vroegtijdig in handen krijgt, ziet hij dat hij en Iris de laagste matchscore ever hebben. Op dat moment besluit hij te bewijzen dat hij beter is dan algoritmes. Do opposites attract?

two-half-stars
Campus crush geschreven door: Lis Lucassen
Bladzijden: 128
Serie: Radio Romance #1
Meer van deze auteur: Grenzeloos, Genadeloos , Mr. Stone
Uitgeverij: Zomer & Keuning | november 2019
Genre: New Adult, Romance
Uitgave: eBook
Voeg toe op: Goodreads

Mwah… Campus Crush deed me heel erg denken aan de DIMILY serie. Het is de Radio Romance serie maar dat word alleen duidelijk door het koptelefoontje.

Een palmboom, een verliefd koppel rennend over het strand en een zeer cheesy hand hartje…

Ikzelf had toch liever een cover gezien die meer zou aansluiten op het verhaal. Een app ontwikkelaar en een radio dj verwikkeld in een soort romance verhaal. Dat is niet echt wat je uit deze cover haalt.

Het voelde niet nieuw. Het radio DJ concept was wel nieuw voor mij maar de rest voelde heel erg als 13 in een dozijn. Met de hele weddenschap en zo voelde het ook een beetje als After aan.

Ik vond het ook een beetje jammer dat het zich afspeelde in Amerika. Er is namelijk zo veel vertaald werk en dan had ik van een Nederlandse auteur liever een verhaal op een plek in Nederland gezien.

Vooral gezien de discussie die altijd rondgaat over vertaald werk en lezen van eigen bodem. Waarom kan van eigen bodem dan niet echt eigen bodem zijn?

  • Er zitten nog best veel zin foutjes in. Ik weet dat ik geen grammar nazi mag uithangen omdat ik ook wel wat foutjes maak zo nu en dan maar kom op…. ik heb geen redactie.
  • Zoetgevooisd, besmuikt en Adirondack stoelen…. kweenie… dit voelt allemaal een beetje te ouderwets qua woordkeuze en die stoelen? Een beetje tmi… Ik werd namelijk echt uit het verhaal getrokken om te bedenken wat in vredesnaam Adirondack stoelen zijn.
  • Het voelt soms een beetje alsof auteurs tegenwoordig krampachtig LGBTQ+ toevoegen aan hun boeken. Hier word dan ook echt met een cheesy stukje duidelijk gemaakt dat 1 van de spelers uit Wolfe zijn team gay is…. En het was compleet onnodig tenzij je wilt people pleasen…
  • De liedjes… ik snap dat Wolfe een radio dj is… maar de muziek keuzes sluiten voor mij niet echt aan op de hoofdstukken en zijn soms echt te oude nummers. Er van uitgaande dat dit een new adult boek is zou de muziek voor mij ook wat actueler mogen. Sommige nummers komen namelijk echt uit de 80’s… de huidige New Adult generatie was toen nog niet eens geboren.

Daarbuiten leest Campus Crush wel lekker weg, zoals ik gewend ben van deze auteur!

Erg lastig te bepalen dus en daarom ga ik qua sterren maar halverwege zitten.

[bol_product_links block_id=”bol_5e147e2bcf884_selected-products” products=”9200000118435563,9200000123557893″ name=”campus crush” sub_id=”” link_color=”000612″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”000000″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”796″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment