Recensie | Canvas van Fotofabriek.nl

Een tijdje terug kreeg ik een e-mailtje van de Fotofabriek.nl met de vraag of ik in ruil voor een recensie in Wonderland een foto op canvas zou willen laten drukken. In deze recensie kun je het eindresultaat zien!

Ik ben natuurlijk erg trots als ik zo’n aanbieding krijg en daarom ging ik graag op hun aanbod in. Ik wist ook meteen een foto die ik op canvas zou willen laten drukken.

Mijn lieve, trouwe viervoeter heb ik namelijk bijna een jaar geleden plots moeten laten gaan… Hij was al wel een wat oudere meneer maar toch kwam het heel plots.

Er stond al een mooie foto van hem bij zijn urn maar helemaal tevreden was ik daar niet over, uitgesproken kans dus deze aanbieding.

Terug gemaild en ik kreeg al gauw door hoe het proces ging.

Bestellen!

Op de website van Fotofabriek werkt alles heel eenvoudig.

Ik uploadde een paar foto’s en ging kijken welke het mooist zou uitkomen. Nadat ik mijn definitieve keuze gemaakt had ging ik door in het bestelproces en kon ik een mooi voorbeeld laten zien.

Dit kan eventjes duren maar je krijgt binnen 45 minuten een e-mailtje als het voorbeeld voor je klaar staat.

Zo zag dat van mij er uit, en stiekem dacht ik na het zien van dit onderstaande plaatje dat de door mij verkregen maat van 30 bij 40 cm misschien wel heel klein was.

Wat dat betreft kan ik soms echt zo’n typerende vrouw zijn 😉

Levering?

Binnen twee dagen na bestellen kwam mijn canvas al in een doos aan huis! Er zaten netjes schuimrandjes op de hoeken gedrukt die vrijwel direct gestolen werden door de katten….

Toen ik ze wou gaan pakken om er nog een foto van te maken waren, voor een keer, mijn gezinsleden snel geweest met opruimen en wegbrengen van het afval… zul je net zien!

Die foto kan ik je dus helaas niet laten zien.

Oordeel?

Ik ben zo ontzettend blij met hoe het canvas er uit ziet! Als je bedenkt dat dit een foto is die op mijn telefoon opgeslagen stond door Instagram en dat de kwaliteit nog top is!

Het is net of mijn mannetje er gewoon weer is, zo levensecht is het canvas ♥

En zoals je ziet valt dat formaat ook reuze mee 😉 het was zelfs groter dan ik van te voren had gedacht!

Dit dus weer tot groot vermaak van de handige man des huizes!

Er zaten ook netjes bevestigingsmaterialen bij zodat je hem kunt ophangen, bij mij staat hij voor nu echter nog te pronken op dit plankje aan de muur!

Mocht jij nog een fotoboek of ook een canvas voor op de muur willen laten maken dan kan ik je Fotofabriek van harte aanraden.

Super makkelijke website en een hele snelle service!

Ik wil in ieder geval de Fotofabriek heel erg bedanken voor hun genereuze aanbod!

Heb jij veel foto’s, al dan niet op canvas, aan je muren hangen?

Ik ben daar stiekem best benieuwd naar omdat ik nu ik een paar canvassen heb hangen dit zoveel mooier vind dan foto’s in lijstjes!

Laat het me vooral hieronder weten ♥

Dit artikel bevat een product dat ik gratis ter recensie heb ontvangen. Dit beïnvloed mijn mening echter niet. Voor meer info zie disclaimer.

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment

 1. Wat een prachtige foto!
  Je hebt in ieder geval goed gebruik gemaakt van hun aanbod. Echt heel erg mooi.
  Ik ben zeker dat je trouwe vriend er blij mee is in de regenbooghemel.

  Wij hebben hier vooral polaroids hangen.
  Dat ziet er heel leuk (en een beetje ouderwets) uit. De meeste hebben we echt zo getrokken, andere hebben we in dit formaat laten afdrukken.
  Ik vind het gewoon een hele leuke manier om de kamer op te fleuren.
  Wij hangen ze ook op met kneedgum. Als ik er dan van plaats wil veranderen kan ik dit altijd doen zonder dat de muur 1000 gaatjes heeft of de foto beschadigd raakt.
  Sam Donoghue onlangs geplaatst…Verhuizen is niet alleen maar leukMy Profile