Recensie | CanvasCompany

Een tijdje terug kreeg ik een e-mailtje van de CanvasCompany met de vraag of ik in ruil voor een recensie in Wonderland een wereldkaart op canvas zou willen uitzoeken.

Ik ben natuurlijk erg trots als ik zo’n aanbieding krijg en daarom ging ik graag op hun aanbod in. Dat mijn muren nog best kaal zijn in huis kwam mooi uit want ik mocht een grote wereldkaart bestellen van 120 cm bij 80 cm!

Kiezen is lastig!
©Wereldkaarten.nl

Op hun website vind je meerdere voorbeelden van een wereldkaart poster.

Zo heb je wereldkaarten die inspireren om te reizen zoals deze zwarte wereld op een witte achtergrond met de tekst ‘Let’s be adventurers’.

Maar kiezen bleef lastig want ik zag meerdere kaarten die me aanspraken!

Na dagen dim dammen over welke kaart ik precies zou uitkiezen en welke het mooist zou uitkomen op mijn muur koos ik uiteindelijk voor een zwart witte wereldposter met tekst!

Levering?

Binnen twee dagen na bestellen had ik mijn bestelde wereldkaart op canvas al in huis! Toen was het nog even wachten tot iemand voor mij een stel spijkertjes in de muur zou slaan 🙂

Wat dat betreft heb ik twee linkervoetjes! Ja, zo onhandig dat het niet eens handjes meer zijn!

Oordeel?

Het eindresultaat mag er zijn vind ik! Het canvas komt erg mooi uit op mijn zwarte muur en ik vind het een plaatje ♥

De kwaliteit is stevig, het canvas is niet te zwaar en de latjes zijn gelukkig redelijk smal waardoor hij niet te ver van de muur afkomt!

Ik vind de tekst ‘Make sure you leave your mark on the world’ in combinatie met de vingerafdruk wereldkaart echt heel erg inspirerend om vooral meer van de wereld te zien!

Niet zo’n fan van wereldkaarten?

Misschien wil jij wel een mooie afbeelding van je kind of huisdier op een canvas foto? Of die mooie foto van je huwelijk? Ook dan kun je terecht bij de CanvasCompany! Ze hebben ruim 400 formaten waarop jij je mooiste afbeeldingen kunt laten drukken, bijvoorbeeld in een collage! Maar ook voor foto cadeaus ben je bij hun aan het juiste adres!

Ik wil in ieder geval de CanvasCompany heel erg bedanken voor hun genereuze aanbod!

Dit artikel bevat een product dat ik gratis ter recensie heb ontvangen. Dit beïnvloed mijn mening echter niet. Voor meer info zie disclaimer.

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.