| Recensie | De baas, Vi Keeland

| Recensie | De baas, Vi Keeland

Reese is op een date die ongelooflijk saai is, dus spreekt ze op de voicemail van een vriendin in dat ze zo gauw mogelijk teruggebeld wil worden met "een noodgeval', zodat ze weg kan. Een knappe man die langsloopt en haar woorden opvangt voorspelt dat haar date die list sowieso zal doorzien. Hij mag dan wel bijzonder sexy zijn, toch laat Reese hem weten dat ze niet zit te wachten op zijn advies. Hij loopt grijnzend terug naar zijn eigen gezelschap.

Terug aan tafel blijft haar date tegen haar aan praten, totdat ineens de knappe bemoeial met zijn date aan haar tafel verschijnt. Hij stelt zich voor als Chase Parker, en tot haar verbazing doet hij alsof hij haar neef is en maakt er een dubbeldate van. Hij verzint de meest bizarre en hilarische verhalen over hun zogenaamde gezamenlijke jeugd, en Reese doet met een uitgestreken gezicht mee. Zo wordt de date from hell ineens een stuk leuker.

Aan het einde van de avond gaan ze ieder hun eigen weg zonder telefoonnummers uit te wisselen. Reese gaat ervan uit dat ze Chase nooit meer zal zien… Tot ze een maand later een leuke nieuwe baan vindt. Haar nieuwe baas? Chase Parker.

four-half-stars
De Baas geschreven door: Vi Keeland
Bladzijden: 318
Meer van deze auteur: Egotripper
Uitgeverij: Uitgeverij Volt | 11 December 2018
Genre: Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

De cover doet niet veel voor me. Hoewel ik blij ben dat er geen heel gezicht op de cover staat vind ik dit soort covers te standaard voor dit genre. Ik kan zo drie andere series bedenken die een soortgelijke cover hebben.

Een verhaal als deze zou geen ‘dertien in een dozijn’ cover moeten hebben want het verhaal springt er echt wel boven uit!

My goodness!! Dit boek is wel één van mijn absolute favorieten van 2018!

Na de vreemde date die Reese met Martin heeft raakt ze gefascineerd door Chase. Misschien zelfs een beetje geobsedeerd! Een beetje online stalken hier en daar maar voor de rest gaat ze door met haar leven. Na de eerste afschuwelijke date probeert ze het nog een keer, deze keer met Bryant. Alles lijkt prima te gaan met hem maar is ze echt verliefd?

Dan loopt ze Chase weer tegen het lijf…. tijdens een date met Bryant! Weer komt Chase met nieuwe verhalen aanzetten en Reese gaat er in mee. Op het einde van hun gesprek geeft hij haar een tip voor een nieuwe baan!

Wat ze niet verwachtte te vinden op die nieuwe baan was Chase als haar baas!

Was ze bijna over hem heen en vastbesloten er iets met Bryant van te maken, nu moet ze elke dag samen zijn met Chase!!!

En Chase heeft natuurlijk maar één doel, Reese in bed krijgen!

Wisselend tussen hun pov’s lees je dit boek razendsnel uit! Het is een heerlijk kat en muis spel vol humor maar ook een moeilijk verleden.

En over katten gesproken? Als het ‘lelijke poesje’ aan bod komt lig je echt dubbel van het lachen.

Tussen het wisselen van Reese en Chase lees je namelijk ook stukjes uit Chase zijn verleden. 7 jaar geleden is er iets gebeurd met zijn vorige vriendin en dat speelt ook een grote rol in dit verhaal.

“Angst houdt niet de dood tegen, maar wel het leven.”

Ik vond het geweldig! Heerlijke humor. Chase is echt een man die spreekt in stroop! Met al zijn geflirt kun je niet anders dan heerlijk glimlachen tijdens het lezen en net zo gecharmeerd raken als Reese doet.

[bol_product_links block_id=”bol_5c2dece1135e8_selected-products” products=”9200000102474239,9200000095628374″ name=”vi keeland” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”702″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments