Recensie | De Deal (Off-Campus #1), Elle Kennedy

Recensie | De Deal (Off-Campus #1), Elle Kennedy

Hannah Wells heeft een enorme crush op Justin Kohl, de hunk van het footballteam. Maar hoe kan ze ervoor zorgen dat hij haar eindelijk ziet staan? Garrett Graham is de populaire aanvoerder van het ijshockeyteam. Maar hij kan ijshockey wel vergeten als hij niet snel zijn filosofiegemiddelde verbetert met behulp van bijles. Hij laat zijn oog vallen op de sarcastische brunette die als enige van de klas een goed cijfer heeft gehaald voor het tentamen dat hij over moet doen. Het enige probleem: zij heeft helemaal geen zin om hem te helpen. Garrett is echter niet voor één gat te vangen en bedenkt een sluw plan: zij geeft hem bijles, en hij doet een tijdje alsof hij haar vriendje is. Als Hannah namelijk een paar keer als zijn date op feestjes wordt gezien, zal ze daarmee ongetwijfeld de aandacht van Justin trekken.In een vlaag van verstandsverbijstering gaat Hannah akkoord met de deal. Dat kan niet misgaan… toch?

five-stars
De Deal geschreven door: Elle Kennedy
Bladzijden: 388
Serie: Off-Campus #1
Meer van deze auteur: Het einde , De fout, Het doel , De Jacht, Het geheim
Uitgeverij: Uitgeverij Q | 25 May 2018
Genre: Romance, New Adult
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Op de originele cover zie je het boven torso van een man wat immens gespierd is…. het standaard wasbordjes recept!

Hoewel ik de originele cover dus ook niet je van het vind moet ik bekennen dat ik deze cover leuker had gevonden als ik haar gezicht niet had gezien!

Ik heb gewoon niks met het gezicht dat ik nu zie. Ik wil altijd zelf een voorstelling van een personage in mijn hoofd maken.

 

Na het lezen van de Royals was ik zo enthousiast te lezen dat één van de twee auteurs genaamd Elle Kennedy een nieuw vertaald boek ging krijgen in ons kikkerlandje!

Ik zat echt naar de release datum te smachten want ik hield echt van de Royals en was heel erg benieuwd of een boek van één van de auteurs net zo goed zou zijn.

En ik kan je zeggen dat het een heerlijk boek was! Ik las het in één ruk uit en was echt verliefd!

Ik wil meer! De Deal is echt een feelgood, hartverwarmend, constante glimlach op je gezicht boek!

De hoofdpersoon Hannah is verliefd. Helaas lijkt de jongen op wie ze verliefd is haar niet op te merken!

Daar komt Garret in beeld! Hij heeft bijles nodig en wil dat graag van Hannah krijgen omdat zij de beste cijfers heeft gehaald! Hannah zit hier totaal niet op te wachten en wat volgt is echt heerlijk! Garret probeert op allerlei manieren Hannah zo ver te krijgen om hem bijles te geven. Wat als hij haar nu eens bij haar crush onder de aandacht kan brengen in ruil voor bijles?

Vanaf het allereerste begin was ik echt dol op Hannah en Garrett. Je leest dit boek vanuit de pov van zowel Hannah en Garret!

Soms nestelt iemand zich ongemerkt in je bestaan en vraag je je af hoe je ooit zonder diegene hebt kunnen leven.

Hoewel dit misschien klinkt als een zoetsappig verhaal moet je dat echt niet denken! Er zit namelijk zoveel meer achter deze twee geweldige personages! Hier kan ik echter niet verder over uitweiden. Dit moet je echt zelf ondervinden.

[bol_product_links block_id=”bol_5b50a6e008daf_selected-products” products=”9200000086440842″ name=”deal” sub_id=”” link_color=”FF7777″ subtitle_color=”FF7777″ pricetype_color=”FF7777″ price_color=”FF7777″ deliverytime_color=”FF7777″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.