Recensie | De ex, Nicola Moriarty

Recensie | De ex, Nicola Moriarty

Luke is de ware, Georgia weet het zeker. Na alle tegenslag die ze te verduren heeft gehad, is het tijd voor wat geluk in de liefde. Alleen is het jammer dat zijn ex-vriendin Cadence blijkbaar niet wil accepteren dat het over is tussen hen, en stoorzender blijft spelen. Maar Georgia begint te vermoeden dat er meer achter Cadence’ gedrag zit dan alleen wrok over een verbroken relatie. Het lijkt wel of iemand haar volgt. In de gaten houdt. Steeds dichterbij komt… Wie kan ze nog vertrouwen?

five-stars
De Ex geschreven door: Nicola Moriarty
Bladzijden: 352
Meer van deze auteur: De vijfde brief
Uitgeverij: Uitgeverij De Fontein | December 2020
Genre: Thrillers & Suspense
Vertaald door: Anna Livestro
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Wat vind ik van de cover

Dilemma! ‘De ex’ heeft natuurlijk weer echte modellen op de cover en tja… dat is een dingetje voor mij! Gelukkig intrigeerde de tekst ertussen me zo dat ik de modellen wel kon vergeven!

Wat vind ik van het verhaal?

Dit word geen hele lange recensie want ik ben veel en veel te bang dat ik een puntje te veel weg ga geven en dat zou zo zonde zijn!

Georgia is niet iemand die een lot uit de loterij heeft getrokken met haar dating verleden.

Na een tijdje te hebben gekletst met een leuke man op Tinder besluit ze dat het tijd is om met hem af te spreken!

Ze heeft er echt zin in maar na een tijdje te wachten lijkt het erop dat ze een blauwtje heeft gelopen. Op het moment dat ze de cocktailbar wil verlaten word ze een beetje lastig gevallen door 2 heren en wanneer ze zich hierdoor erg ongemakkelijk begint te voelen is daar Luke.

Naast een knappe en charmante verschijning beschermd hij haar ook nog eens tegen de 2 lastpakken in de bar en dat geeft haar een warm en veilig gevoel.

Al gauw is Georgia overstag. Ze weet het zeker, hij is de ware!

Georgia begrijpt aan de ene kant wel waarom Luke’s ex-vriendin hem niet graag loslaat, zelf zou ze hem ook niet willen missen. Maar het gedrag van Cadence escaleert van een beetje irritant naar steeds dreigender, en langzaamaan maakt Georgia zich zorgen over hoever deze ex eigenlijk zal gaan om Luke bij zich te houden.

Conclusie

De ex heeft zulke heerlijke wendingen en een perfect tempo door het hele verhaal heen! Hoewel je langzaamaan wel bepaalde vermoedens krijgt hoe het verhaal zal gaan verlopen blijft het intrigeren!

Gewoon echt een pageturner! Dit is wat een Moriarty auteur doet! Niet alle boeken van Nicola vond ik net zo lekker weglezen als die van Liane maar deze was echt verrukkelijk! Dit zijn de thrillers waar ik van hou! Heerlijk onvoorspelbaar en spannend tot het eind!

‘De ex’ ook lezen

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.