Recensie | De fout (Off-Campus, #2), Elle Kennedy

Recensie | De fout (Off-Campus, #2), Elle Kennedy

John Logan lijkt het perfecte leven te hebben: hij is een van de sterren van het succesvolle ijshockeyteam, hij haalt goede cijfers en over aandacht van dames hoeft hij zeker niet te klagen. Met zijn goeie looks en vrolijke persoonlijkheid pakt hij iedereen in. Op een avond klopt hij in een studentenflat aan, op zoek naar het feestje van Danny. Maar Danny blijkt daar helemaal niet te wonen. Wie er wel woont is Grace, een mooi meisje met lichtbruin haar.

Het draait er uiteindelijk op uit dat hij een film blijft kijken en ze hebben het ontzettend gezellig. Logan denkt alleen dat hij beter bij Grace uit de buurt kan blijven, omdat hij gevoelens heeft voor iemand anders. Dit vertelt hij haar op het slechtste moment ooit. Wanneer hij zich realiseert dat hij een grote fout heeft gemaakt omdat hij gek is op Grace, is het al te laat. Ze wil hem zijn fout niet vergeven. Of kan hij haar toch overhalen?

five-stars
De fout geschreven door: Elle Kennedy
Bladzijden: 335
Serie: Off-Campus #2
Meer van deze auteur: De Deal , Het einde , Het doel , De Jacht, Het geheim
Uitgeverij: Uitgeverij Volt | 5 February 2019
Genre: New Adult
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

De Fout matched qua kleur mooi bij het eerste deel en JEEJ geen hoofden!!!

Dit is boek twee in de Off-Campus-serie en ik ben er helemaal klaar voor!!!! Ik heb zo genoten van het vorige deel dat ik niet kan wachten om te beginnen met lezen!

De Deal heeft de lat al zo hoog gelegd voor deze serie dus ik vroeg me af of Elle Kennedy een boek beter dan het eerste of net zo goed kan maken.

Het antwoord is ja!

Als je de Deal hebt gelezen, (als je dat nog niet hebt gedaan, doe dat eerst!!!), dan weet je dat Logan iets had met Hannah, de vriendin van Garrett. Hij probeert verder te gaan, ontmoet Grace en wil haar gebruiken als rebound chick!

Maar dan begint hij Grace te waarderen. Grace ontdekt de eerste intenties van Garrett en wordt flink boos. Omdat Logan zich realiseert dat hij het verpest heeft doet hij zijn best Grace terug te winnen, maar die heeft is niet van plan om dat makkelijk voor hem te maken.

Ik vond het geweldig hoe Grace Logan zo hard liet werken voor een tweede kans. Ik waardeerde ook de vastberadenheid van Logan. Je zou denken dat hij het zou opgeven, maar hij doet zijn best om Grace te bewijzen dat hij echt een tweede kans met haar wil.

Of hij die kans ook krijgt?

Dat lees je in dit grappige maar sexy tweede deel uit deze serie!

Twee personages die elk op hun eigen manier echt heerlijk zijn! Voor een maagd is Grace behoorlijk gevat en Logan en zijn vrienden zijn af en toe ook gewoon heerlijk hilarisch! #dickpic

Goed gedaan, Elle Kennedy, goed gedaan! Ik had niet verwacht dat ik deze net zo leuk zou vinden als  De Deal, maar ik deed het!

Als je van ‘De Deal’ hield, ben ik er zeker van dat je van ‘De Fout’ zult houden. En nu maar wachten op Dean in de volgende vertaling ‘Het Einde’ dat verschijnt eind augustus♥

[bol_product_links block_id=”bol_5cffbfb0a0afb_selected-products” products=”9200000086440842,9200000102248913,9200000108614058″ name=”elle kennedy” sub_id=”” link_color=”F4907C” subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”F4907C” deliverytime_color=”F4907C” background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”794″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Ik heb letterlijk op twee dagen tijd De deal en De fout uitgelezen nadat ik deze recensie zag 😀 Ik vind het zo tof geschreven verhalen, inderdaad vooral door de gevatheid van de personages en de taal die ze uitkramen. Deed me een beetje denken aan After.
    Irene onlangs geplaatst…Vakantieplannen maken.My Profile