Recensie | De Jacht (Briar U, #1), Elle Kennedy

Recensie | De Jacht (Briar U, #1), Elle Kennedy

Er wordt altijd gezegd dat tegenpolen elkaar aantrekken. Dat lijkt te kloppen, want ik snap echt niet waarom ik me anders zo aangetrokken voel tot Colin Fitzgerald. Hij is niet mijn type: hij zit onder de tattoos, en hij is gek op gamen en ijshockey. En hij denkt dat ik oppervlakkig ben. Maar dat is niet het enige wat tegen hem spreekt:- Hij is heel goed bevriend met mijn broer.- Zijn beste vriend is verliefd op me.- En ik woon met hem in één huis.
Dat maakt op zich niet uit – ik heb genoeg aan mijn hoofd. En hij heeft heel duidelijk gemaakt dat hij me niet ziet zitten, ook al knettert het altijd tussen ons.Mocht mijn sexy huisgenoot ooit van gedachten veranderen, dan weet hij me te vinden…

four-stars
De Jacht geschreven door: Elle Kennedy
Bladzijden: 384
Serie: Briar U #1
Meer van deze auteur: De Deal , Het einde , De fout, Het doel , Het geheim
Uitgeverij: Uitgeverij Volt | 9 April 2020
Genre: Romance, New Adult
Vertaald door: Jeannet Dekker
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Wat vind ik van de cover

De jacht heeft een lekker paars kleurtje en springt daarom lekker in het oog. De kleurtjes in deze serie vind ik een slimme zet, van mij had er echter nog minder van haar gezicht op gemogen.

Wat vind ik van het verhaal

Allereerst een compliment voor de vertaling. Sommige vertaalde boeken worden plat of de humor slaat net de plank mis maar zowel bij de Off-Campus serie als bij Briar U loopt alles als een zonnetje!

Een spin-off van één van mijn meest favo series! Technisch gezien hoef je de Off-Campus serie niet te lezen voordat je aan deze serie begint maar ik raad je aan om het wel te doen!

Summer Heyward-Di Laurentis is het kleine zusje van Dean (Het einde) en is net overgeplaatst naar Briar University nadat ze van haar vorige school is getrapt. Wanneer Summer aan haar eerste semester begint en beseft dat ze geen ruimte heeft om te wonen helpt haar broer haar aan een slaapplaats.

En wat voor slaapplaats!

Ze trekt in bij drie Briar ijshockeyspelers en een van hen is niemand minder dan Colin Fitzgerald, ofwel Fitzy.

Fitzy ziet er uit als een badass met zijn tatoeages, het tegenovergestelde is waar! Summer is al tijden heimelijk op hem aan het crushen maar niemand met gezond verstand komt natuurlijk aan het zusje van!

Daarnaast denkt Fitzy dat Summer ook niet echt bij hem zou passen, maar net als hij heeft Summer ook een soort masker opgezet en nu ze onder hetzelfde dak wonen is het slechts een kwestie van tijd totdat alle spanning tussen de twee aan de kook komt en het vuurwerk explodeert.

Conclusie

Elle Kennedy weet mij met ‘De jacht’ weer helemaal in te pakken in de wereld van sexy atleten. Een absolute pageturner auteur deze dame!

De jacht ook lezen?

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.