Recensie | De jongen met twee namen, Maggie Harcourt

Recensie | De jongen met twee namen, Maggie Harcourt

Verliefd op de auteur van je nieuwe lievelingsboek… Samen met haar vader organiseert Lexi boekenconferenties. Vele weekenden brengt ze door in hotels en ze maakt er vrienden voor het leven. Dan leest ze een boek dat haar wereld op zijn kop zet.

Wat doe je als achter het pseudoniem van je favoriete auteur die ene arrogante jongen schuilgaat? Wanneer is hij Haydn Swift en wanneer is hij Aidan Green? En op wie van de twee is Lexi verliefd aan het worden?

ZES CONFERENTIES, EEN MEISJE MET EEN KLEMBORD, EEN JONGEN MET TWEE NAMEN EN ÉÉN NACHT DIE ALLES OP ZIJN KOP ZET.

five-stars
De jongen met twee namen geschreven door: Maggie Harcourt
Bladzijden: 352
Uitgeverij: Young & Awesome | 1 February 2019
Genre: Young Adult
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Ik vind de cover op het eerste gezicht echt al fantastisch! Al die verschillende personages en dan dat slingerende pad. Maar na het lezen vind ik hem nog geweldiger! Vooral de twee personages buiten het pad en de ananas!!!

Verspreid over een paar maanden lees je over het turbulente leventje van Lexi Angelo.

Soms loopt ze zichzelf voorbij maar het is het haar allemaal waard want ze houdt met heel haar hart van haar conventiefamilie! Ze heeft een heerlijk gevoel voor humor en een heerlijke groep mensen om zich heen.

Als dochter van een groot conventie organisator leidt ze een heel druk leventje! Plannen, regelen en problemen oplossen van ananas formaat!

Lastige concurenten? Mensen die niet thuishoren achter de schermen? Dieren die kwijt raken?

Lexi en haar klembord hebben alles onder controle! Ze word niet voor niets de hogepriesteres van de Orde van het Klembord genoemd!

Tot haar vader haar een leesexemplaar geeft dat hij van een uitgever ontving. Lexi is na het lezen er van meteen de allergrootste fangirl die je maar kunt voorstellen! Ze haalt haar vader over om de auteur uit te nodigen als gastspreker op één van hun conferenties en is blij wanneer zij van haar vader de opdracht krijgt om alles met de auteur te regelen op deze dag.

Maar wanneer ze de auteur in levende lijve ziet is ze allesbehalve blij… En zo begint ze langzamerhand aan van alles te twijfelen.

De personages in dit boek zijn heerlijk! De schrijfstijl is geweldig want ik las het in één ruk uit en de conventie setting is er één waar elke bookwurm van houdt! Niet te cheesy qua romantiek wat ook wel fijn is van tijd tot tijd! Een keer geen insta love maar door het hele boek heen had ik echt het ongeduldige ‘kus haar dan’ gevoel van de kleine zeemeermin!

De jongen met twee namen is het perfecte boek voor alle bookwurms en cosplay/conventie bezoekers. 

Na het lezen van dit boek heb je nog meer respect voor de organisatoren van boeken events en stiekem wil je zelf dolgraag voor ze gaan werken want wat een heerlijke familie vormen deze hardwerkende mensen met elkaar.

[bol_product_links block_id=”bol_5c76fde971c48_selected-products” products=”9200000105443178,9200000101472731″ name=”de jongen met twee namen” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments