Recensie | De laatste brief, Rebecca Yarros

Recensie | De laatste brief, Rebecca Yarros

Rebecca Yarros is terug met ‘De laatste brief’, een aangrijpende feelgoodroman over een kick-ass single mom. Ella werd op haar negentiende moeder van een tweeling en runt nu, vijf jaar later, een bed & breakfast. Ze heeft per brief contact met Beckett, die met haar overleden broer in het leger zat. Dan komt Beckett zonder dat ze het weet terug van uitzending en gaat hij in haar B&B logeren om haar te helpen. Zij moet daar niets van hebben, ze kan het toch wel alleen? Maar haar kinderen zijn gek op hem. In ‘De laatste brief’ laat Rebecca Yarros zien dat hoe sterk je ook bent, de liefde vaak nóg sterker is.

five-stars
De laatste brief geschreven door: Rebecca Yarros
Bladzijden: 472
Meer van deze auteur: Onverminderd, Onbereikbaar , Onverwacht , Wilder, Onverschrokken
Uitgeverij: Zomer & Keuning | 17 September 2019
Genre: Romance
Vertaald door: Els Brevink
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

laatste brief

De mensjes er van af en ik vind hem prachtig!

laatste brief

Ik ben weg van de boeken van Yarros… voor deze word ik echter veel gewaarschuwd! Ik ben heel erg benieuwd, tissues en chocola liggen klaar!

laatste brief

Goed…. de minst logische recensie op mijn blog waarschijnlijk…. En ook niet zinnig qua opbouw ben ik bang!

Ik haat dit boek!

Echt vanuit het diepst van mijn hart haat ik dit verhaal!

Maar wat is het ontzettend goed geschreven!

De laatste brief heeft me compleet verwoest, mijn eerste reactie naar vriendinnen toe was:

Pffff… wat een geweldig kut boek!

Laat ik beginnen met zeggen dat ik dit boek niet had gelezen als de synopsis anders was geweest! Ik had het dan echt laten gaan want ik kan heel slecht tegen boeken met dit onderwerp.

Die emoties trek ik normaal gesproken niet… deze ronde zat ik echter al tot over mijn oren in het verhaal en kon ik ondanks dit onderwerp niet stoppen met lezen!

Ik was al teveel betrokken!

Helemaal weg van Chaos en Havoc… misschien nog wel meer van Havoc in het begin!

En voor het geval je niet weet wie dat is? Het is een hond, en dan wel een die echt mijn hart heeft veroverd!

En Chaos… die wou ik diep in mijn armen sluiten, want gosh wat is hij alles waard zeg!

Mensen klaagden vaak over hun familie. Maar zodra ze beseften dat jij er geen had, was het alsof je een misstap was die moest worden hersteld, een problem dat moest worden opgelost of, erger nog, iets waar je medelijden mee moest hebben.

En daarom las ik verder, als er iemand een fantastische schrijfstijl heeft is het deze auteur wel! Ze raakt elke gevoelige snaar en de wisselende emoties rollen over je huid heen.

Ella haar leven is echt geen zonneschijn en dat is het al een tijd niet, toch heeft ze zoveel kracht en uithoudingsvermogen en daardoor is ze ook meteen één van mijn favoriete personages al schreeuw ik het hele boek door tegen haar dat ze moet zien wat ik zie! Maar ik begrijp haar terughoudende instelling ook…

Ik wist dat ik de eerste zonnestralen niet moest vertrouwen nadat mijn hele leven een eeuwigdurende orkaan was geweest. Niet wanneer de overweldigende mogelijkheid bestond dat ik me simpelweg in het oog van de storm bevond.

En wanneer je denkt dat je alle emoties wel gehad hebt?

Dan blijk dat Rebecca je in zon diep dal…. (ach jezus…) laat vallen!!!!

Echt…. hoe moest ik nu verder lezen? Ik trok dit echt niet!

Hoe heeft Rebecca dit geschreven?

Vergeet niet dat haar man ook in het leger zit en zij mama is….Echt ik denk dat die vrouw haar eigen toetsenbord verdronken moet hebben met tranen tijdens het schrijven van ‘De laatste brief’!

Al die dingen gezegd hebbende… je mag dit boek toch niet missen!

Al is het alleen maar om de lach die je op je gezicht krijgt wanneer Beckett vind dat Colt een ijsje heeft verdient op bladzijde 367 of om een bepaalde boxershortverstikking!

Je moet ‘De laatste brief’ gewoon lezen omdat de meest geweldige personages in dit boek beschreven zijn met waarheden die je raken in het diepst van je ziel.

We zijn imperfecte mensen die zo worden gemaakt door een imperfecte wereld, en we hebben niet altijd inspraak in wat ons vormt.

laatste brief

[bol_product_links block_id=”bol_5dcee18a8dc72_selected-products” products=”9200000109075846,9200000107853832,9200000122938815″ name=”laatste brief” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”000A00″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”796″ cols=”3″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment