Recensie | Dicht bij jou (Fusion, #2), Kristen Proby

Recensie | Dicht bij jou (Fusion, #2), Kristen Proby

Camilla LaRue was al op jonge leeftijd verliefd op Landon Palazzo. Toen hij na zijn eindexamen met de noorderzon vertrok, bleef ze achter met een gebroken hart. Maar Cami werd volwassen en werd mede-eigenaar van het populaire restaurant Seduction. Ze heeft alles bereikt wat ze wil... Ten minste, dat denkt ze.En dan keert Landon, na twaalf jaar als gevechtspiloot in de marine te hebben gewerkt, terug naar Portland. Als hij een glimp opvangt van de kleine Cami, ziet hij dat ze eigenlijk niet zo klein meer is. Hij heeft altijd een zwak gehad voor het kleine zusje van zijn beste vriend, maar nu reageert hij heel anders op de beeldschone restauranthoudster. Landon wil het hart van zijn oude buurmeisje veroveren. Is Seduction alleen de naam van haar restaurant, of laat Cami hem zo dichtbij komen dat hij al haar fantasieën kan waarmaken?

five-stars
Dicht bij jou geschreven door: Kristen Proby
Bladzijden: 304
Serie: Fusion #2
Meer van deze auteur: Luister naar me, Je laat me blozen
Uitgeverij: Karakter Uitgevers B.V. | 9 September 2019
Genre: Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Mwahhh… Dicht bij jou heeft dan geen geweldig spannende cover maar ik moet zeggen dat deze serie dat ook niet nodig heeft! Don’t judge a book by it’s cover is zeker een waarheid als een koe bij dit verhaal!

Wanneer ik een boek echt goed vind? Als ik een nieuw boek binnen krijg en er eigenlijk meteen in wil duiken maar het zonde vind om het uit te lezen. Wanneer ik merk dat ik stiekem probeer langzamer te lezen om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten, maar dat nooit lukt!

Kristen Proby trekt je haar verhaal in en laat je gewoon niet meer los! Ik verslind elke letter die ze schrijft en daarom hou ik ook echt van dit genre boeken! Het maakt dat je alles vergeet en gewoon simpelweg 304 bladzijden geniet!

Dicht bij jou begint een paar maanden na Luister naar me en in dit deel gaat het over Landon en Cami.

We kennen Cami natuurlijk al, de collega en beste vriendin van Mia! En Mia is de zus van Landon. Vroeger waren ze de beste vrienden en stiekem had Cami altijd een oogje op Landon!

Landon komt in dit boek thuis van zijn dienst bij de marine en is na zijn revalidatie niet de gezelligste persoon! Daar schrikt Cami toch best van wanneer ze hem gaat opzoeken, ze was altijd zo verliefd op hem en nu hij eindelijk terug is, en zij vrijgezel en volwassen, had ze een andere verwelkoming verwacht dan de norse Landon.

Gegeneerd besluit ze om haar dwaze verliefdheid uit haar hoofd te zetten en zich volledig te richten op de uitbreiding van hun restaurant, ware het niet dat Landon daar ook opeens ten tonele verschijnt en met haar moet samen werken.

Dirty talk, een ongewenste kat, veel humor en een heerlijke aantrekkingskracht maken Dicht bij jou een boek dat je niet mag missen!

Ik heb echt zo van hun verhaal genoten! Ik kan niet wachten op meer van deze serie!

[bol_product_links block_id=”bol_5da9ca3f06894_selected-products” products=”9200000114812156,9200000121203511″ name=”dicht bij jou” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”0A0300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”796″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments