Recensie | Doe als een unicorn en vind je inner sparkle, Joanna Gray

Recensie | Doe als een unicorn en vind je inner sparkle, Joanna Gray

Unicorn zijn zeldzame en prachtige creaties, met een hoge aaibaarheidsfactor, die altijd shinen. En: ze kunnen en durven alles. Ze zijn hét symbool van positiviteit.

Doe als een unicorn is er voor iedereen die op zoek is naar de sparkle in zijn leven. Laat alles los, omarm je innerlijke unicorn en krijg meer focus, geluk én een beetje magie.

Dus poets die hoeven maar op, gooi je manen los en zet jezelf schrap om die nieuwe krachtige jij te zijn!

Joanna Gray is journalist en schrijfster, unicorn lover én heeft meerdere jaren onderzocht hoe je kracht kunt putten uit het doen als een unicorn.

four-stars
Doe als een unicorn en vind je inner sparkle geschreven door: Joanna Gray
Bladzijden: 144
Uitgeverij: Unieboek | Het Spectrum | juni 2018
Genre: Non-books & Overige
Uitgave: Hardcover
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Fenomenaal! Maar dat is misschien een beetje omdat ik gewoon heel erg veel liefde heb voor unicorns 🙂

Ik vind het echt prachtig hoe de tekst ‘Doe als een unicorn’ holografisch is ♥ en verder vind ik het formaat echt zo schattig! Hij past prima in elke handtas en daar mag je dit boekje met wijze tips best bewaren!

#rolmedoorfeeënstofennoemmeeenunicorn

Nu kun je denken dat dit een onzinnig boekje is dat graag meehopt op de grote unicorn hype trein maar dat is het zeker niet! Bodypositivity en een goede mindset is wat dit boek je biedt met de magische sprankels van unicorns en regenbogen ♥

Unicorns zijn niet alleen maar een hype van nu! In de middeleeuwen was er ook al een unicorn rage en in de 18e eeuw verkochten kwakzalvers gemalen unicornhoorns aan als geneesmiddel voor allerlei kwaaltjes. Volgens dit boekje begon de unicornhysterie al in de 5e eeuw voor christus

Door dit boekje heen voel je de magie stromen! Net als Peter Pan zegt: “Think of a wonderful thought”, geeft dit boekje je alle magische punten om een nieuwer en krachtigere versie van jezelf te zijn!

Want we stoppen niet met spelen omdat we oud worden. We worden oud omdat we stoppen met spelen. – George Bernard Shaw

De drie stappen naar magischer leven zijn echte aanraders voor iedereen die de dagelijkse hectiek wil ontlopen

Om een echte unicorn te zijn moet je elegant zijn van binnen en van buiten. Leren om een fabeltastische uitstraling te hebben dat doet dit boekje ook. Want zoals het boekje zegt: “Zonder hoorn is de unicorn ook maar gewoon een oude knol.”

Kun jij je manen schudden en weglopen als een of andere ouwe knol gemeen tegen je is? Dan heb jij het misschien ook in je om een elegante unicorn te zijn!

Gevuld met mooie quotes, oude verhaaltjes en weetjes en heel wat goede tips is dit boekje er één die je niet mag missen.

Niet echt een minpuntje? Maar in het hoofdstuk Onschuldig zit een bladzijde waarop je kan lezen hoe je er onschuldig uit kan zien. Die bladzijde klinkt een beetje hoe je eruit moet zien als een klein meisje?
Ik stap als trotse unicorn namelijk rond op stiletto’s met lange unicorn gepimpte nagels en make-up op mijn snoet! Ik ben gewoon een extravagante unicorn 😉

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.